Fantastisk kæmpe dildo – Blown Away

 


Af blogger Mill

Så er der test og anmeldelse af den realistiske kæmpe dildo Blown Away – en dildo, der passer alle blogger Mills behov med hensyn til længde, tykkelse og konsistens.

Så har jeg testet Blown Away kæmpe dildo – der 20 centimeter i længden, og med en perfekt diameter ifølge min krop, min vagina, nemlig 4 centimeter. For mig er den perfekt at benytte solo, og bruger man dildoen i samspil med en god vibrator, så har man en rigtig god kombi.

Jeg har fundet min BLOWN AWAY her 🙂

Kæmpe dildo med ekstra markeret glans

Udseendet af Blown Away dildoen – ja, lad mig starte med glans, altså med penishovedet. Det er ret så karikeret på denne dildo. Jeg har i hvert aldrig set en naturlig penis, der har et så markeret hoved. Til gengæld er det helt fint og glat, så det glider nemmere – der er rigtig fint. Desuden er denne variant af en såkaldt realistisk dildo med forhud. Der også er ret cool, synes jeg.

Skaftet er lige. Ikke at det nødvendigvis behøves at være det, men det fungerer altså super godt på Blown Away dildoen. Og så er skaftet prydet med nogle store og flotte blodårer.

Læs om en anden meget stor dildo, jeg har testet – nemlig Realistixxx Real Stallion

Med kugler og sugekop

Helt ude for enden af produktet er der kugler og en sugekop, så denne kæmpe dildo kan benyttes håndfrit. Desuden er den hudfarvet – og er, ja, i det hele taget bare virkelig, virkelig fin og har en rigtig god størrelse. Både hvad angår længde og tykkelse. Der gør, at man føler sig fyldt ud, men stadig er den ikke så ekstra kæmpe stor, at det rent fysiologisk bare ikke kan lade sig gøre.

Hellere en god og brugbar penis i hånden end 10 alt for store på taget.   

Den røg direkte i natbordskuffen

Efter den første gang, jeg prøvede Blown Away, så røg den efterfølgende fluks ned i min natbordsskuffe – sammen med nogle af mine andre og allermest brugte dildoer og vibratorer.

I dag, hvor jeg skriver dette indlæg, har den været brugt endda meget flittigt – og er derfor også blevet godt og grundigt gennemtestet af mig. Blot en lille klat glidecreme, og så kører denne kæmpe dildo godt derudaf.

Du kan købe din BLOWN AWAY her

Mine ben og væggen kommer i vejen

Jeg har naturligvis også prøvet og testet sugekop funktionen – og her skal man altså stå op. Doggystyle dur ikke rigtig, for her kommer benene kontra væggen, hvor sugekkopen er fastgjort, hurtigt i vejen. Så jeg blev altså nødt til at stå op – og den eneste glatte flade, jeg indtil videre har haft mulighed for at benytte, er min dør. Jeg bør dog nok forsøge at finde frem til et lidt mere stabilt alternativ. For når det først går lidt vildt for sig, så larmer sådan en dør hurtigt lidt for meget – og risikerer selvfølgelig også at springe op, hvis man ikke lige låser.

Under alle omstændigheder, så kan det helt klart anbefales, at man benytter sig af den håndfri mulighed sugekoppen giver en – og at man i den forbindelse finder et velegnet sted til at placere sugekoppen. Hvis man altså bliver lige så glad for sin Blown Away kæmpe dildo, som jeg er blevet.

Dildoer kan også blive for store – læs her 

Det er rigtig rart endelig at have fundet et stykke sexlegetøj, en dildo, der størrelsesmæssigt passer helt perfekt til mig. Målt og prøvet op imod en snart meget lang række af dildoer og vibratorer. Fra de, der rent fysisk har været alt for små til mig – til helt ovre i den anden grøft, den anden ende af skalaen, hvor de har været ALT for store til at kunne komme ind nogen steder.

Rigtig rart var derfor også at finde ud af, at der rent faktisk findes en størrelse, der fylder godt ud – uden at det dermed bliver for meget. Og ja, størrelsen, i hvert fald for mit vedkommende, gør helt klart noget. At størrelsen slet ingen betydning har, gælder altså ikke for alle kvinder, kan jeg roligt sige/skrive og love.

BLOWN AWAY kan købes her

Jeg behøver en god størrelse

Ja, det er rigtig nok, at en mand med en lille penis godt kan opveje manglen på størrelse ved fx at være rigtig god til at bevæge den – og andre god og spændende tricks. Men for eget vedkommende betyder det altså rigtig meget, at både den ægte vare og dildoen har en såkaldt god størrelse. En god størrelse gør mig nemlig nemmere ophidset, giver mig større nydelse og gør det også nemmere for mig at komme. Men, som sagt, her er vi kvinder heldigvis så forskellige – mange andre har det garanteret rigtig godt med en noget mindre af slagsen.

Og alle, må også lige føjes til, er måske heller ikke helt lige så glade for sex, som jeg nu engang er. Jeg elsker sex, og jeg vil gerne dyrke det ofte – og så er jeg heller ikke hende, der vil nøjes med noget, der er småt. Uanset hvor rar, manden nu er.

Hvorfor det kun er ekstra perfekt for mig nu, hvor jeg er single, at have fundet en ”mand”, der på alle måder passer mig helt perfekt – og han/den hedder Blown Away.

Skal du opleve BLOWN AWAY på egen krop?

Fakta om Blown Away realistisk dildo

Mærke: Blown Away

Produkt: Dildo med sugekop

Længe: 20,3 centimeter

Diameter: 4 centimeter

Materiale: PVC

Pris: Rigtig god

Fordele: Kan bruges både vaginalt og analt (på grund af den naturlige stopklods ude i enden af produktet), kan benyttes håndfri

Ulemper: Kan for nogen være FOR stor, så vær lige sikker, inden du køber

Henvender sig til: Alle, der er glade for en lækker stor og realistisk udseende dildo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud