Velve Chloe klitoris vibrator – dansk og dejlig

 


Af blogger Mill

Så har jeg testet og anmeldt Chloe, en klitoris vibrator, der er et af produkterne i den nye, danske Velve-serie af sexlegetøjs produkter. Chloe er en fin lille vibrator, meget handy, der fylder sådan cirka tre finger. Noget at det samme, man bruger, når man stimulerer og masserer sig selv.

Jeg har fundet min CHLOE her

Vibratoren er rimelig flad, der går den super velegnet til at benytte, når man samtidig er sammen med en mand. Så plus for det.

Klitoris vibrator i lækkert materiale

Farven er meget diskret, og materialet, Chloe er lavet af silikone, er sindssygt dejligt blødt – og heldigvis også helt fnugfrit. For det kan være vildt irriterende med sexlegetøj, der sådan nærmest suger hvert eneste lille støvgran i nærheden til sig. Hvorfor rengøring af dette stykke sexlegetøj derfor også er enormt let. Man skyller nemlig bare klitoris vibratoren under lidt lunkent vand – og lader den så lufttørre eller benytter et håndklæde.

Opladning af produktet er også super nemt, nemlig via en magnetoplader, der sådan nærmest helt af sig selv smutter på plads.

Kun en knap – og det er fedt

Med hensyn til betjening, så kan det bare ikke være nemmere, da vibratoren kun har en knap.

Hvilket faktisk er en ret stor fordel, da man ofte benytter sin vibrator i enten mørke eller halvmørke, hvor det ofte handler om at mærke sig frem til den eller de knapper, man nu bruger. Desuden lyser knappen i mørke, så den er til at se, hvis der er helt mørkt i værelset.

Du kan købe din egen CHLOE her

Chloe klitoris vibrator er med 10 lækre vibrationsprogrammer, hvoraf de tre første er med almindelige vibrationer, der hele tiden stiger i styrke – og vibrationerne er også fint kraftige.

Hvis man dog presser vibratoren lidt for hårdt ned imod klitten, så er det lige så som, at lidt af styrken aftager – men dog heldigvis ikke mere end stimulationen fortsat er rigtig fin.

Perfekt til at tage med i bilen og i byen

Chloe passer som hånd i handske til den medfølgende fine, sorte silkepose – og har man lyst, fylder produktet ikke mere, end at man fx sagtens kan have den liggende fast i tasken.

Selv har jeg allerede haft min Chloe klitoris vibrator med alle mulige steder – når jeg fx har været i byen, i bilen – og ja, når jeg har været ude hos ham, jeg for tiden dater.

Så Chloe er bare helt perfekt i størrelsen – altså ikke for stor. Og så er det jo også designet, der bare er super flot, synes jeg. Så denne her klitoris vibrator kan man altså sagtens tillade at vise frem til fx veninderne.

Alle piger burde have deres egen Chloe

Læs mere om CHLOE her

Æsken, som den kommer i, er også rigtig fin, en klasse-æske, som bare emmer af kvalitet – og i dette her tilfælde endda af dansk kvalitet, som jo ikke gør det mindre godt.

Alt i alt en meget fin, lille klitoris vibrator fra den danske Velve-serie af sexlegetøj, enhver pige, synes jeg, burde have liggende i sin taske eller i natbordsskuffen derhjemme.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud