Lækkert Fifty Shades Freed vibrator æg

 


Af blogger JoanB

Dette fjernbetjente vibrator æg i lilla silikone er et blandt flere lækre og effektive stykker sexlegetøj, der blev lanceret I forbindelse med Fifty Shades Freed filmen. Her følger min anmeldelse ægget, man både solo og sammen kan lege med ude og hjemme.

Jeg har fundet mit FIFTY SHADES ÆG her

Så har jeg haft fingre i dette her fjernbetjente og genopladelige bækkenbunds æg – eller G-punkts-vibrator og parvibrator, eller hvad man nu ønsker at kalde produktet. Og vibratorægget, som det jo også er, er fra den nyeste serie af Fifty Shades sexlegetøj, nemlig Fifty Shades Freed.

Altså denne her serie af meget forskellige sexlegetøjsprodukter fremstillet i lækkert, lilla silikone, der har en rosaguld belægning. Ret lækkert, i øvrigt.

Brug glidecreme, når dit vibrator æg skal på plads

Inden du eller I leger med jeres nye vibrator æg, så foreslår jeg, at kvinden, som det første, benytter sig af en god vandbaseret glidecreme, og så ellers lige så forsigtigt placerer ægget oppe i vagina. Her kan det være en god ide, at man lægger sig på ryggen og slapper godt af – og tager en række dybe vejrtrækninger, imens vagina sådan nærmest selv ”suger” vibratorægget ind.

Når ægget er kommet på rette plads, så skal man selvfølgelig sørge for at ”halen”, denne her lille sender, er placeret helt uden for vagina.

Lad partneren styre remotekontrollen

Herpå tænder man på tænd-knappen, knappen i midten på remoten, man også benytter til at skifte imellem produktets forskellige vibrationsprogrammer – mens man via plus- og minus-knapperne styrer hvor lidt eller hvor meget, ægget nu engang skal vibratorstimulere en.

Og her er det ret pirrende og spændende at lade kæresten/partneren stå for netop den del, så han eller hun også være en aktiv del af legen med Fifty Shades ægget.

Du kan købe FIFTY SHADES ÆGGET her

Rækkevidden kunne godt være længere

Men med netop dette her bækkenbundsæg aka vibrator æg bør man bare være opmærksom på, at rækkevidden desværre ikke er vanvittig lang. Derfor går min anbefaling da også på, når man leger med ægget ude af huset, at man fx benytter det under en hyggelig gåtur. Hvor man går hånd i hånd. Og/eller hvor man sidder sammen på en restaurant eller i en bar. Altså hvor man er fysisk tæt på hinanden. Så ens partner er sikker på, at der hele tiden er fjernbetjent kontakt fra remoten til sexlegetøjet oppe i vagina.

Benyt ægget som klitorisvibrator

Man kan med stor fornøjelse også benytte vibratorægget som klitorisvibrator – og når man først har fået æg og fjernbetjening til at tale sammen, så trykker man bare en gang mere på ægget, så kan vibratorægget også benyttes som en ganske almindelig vibrator. Hvor man på selve vibratoren kan trykke sig igennem de forskellige vibrationsprogrammer.

Husk desuden altid at benytte vandbaseret glidecreme, da produktet er fremstillet i silikone. En glidecreme i silikone vil simpelthen ødelægge vibratoren – silikone og silikone interagerer nemlig med hinanden.

USB-oplader og satinpose medfølger

Fifty Shades Freed vibratorægget kommer i den klassiske pakke, som vi også kender fra de foregående serie af Fifty Shades produkter, og der medfølger en USB-oplader og en lille satinpose med Fifty Shades Freed trykt på, hvor man efter brug kan opbevare sit æg og remotekontrol.

Selve vibratorægget har en god størrelse, og man skruer simpelthen denne her ”hale” af, hvor senderen til fjernbetjeningen i øvrigt sidder – og så kan man lade produktet op via opladeren.

Remotekontrollen har et lille batteridæksel, man skuer af, hvorpå man har adgang til at skifte dette her runde og flade batteri, der også sidder i fjernbetjeninger til fjernsynet osv.

Der er egentlig ikke så meget fnidder-fnadder med remoten. Den har en tænd/sluk-knap, og er i det hele taget super nem at få gang i.

Husk nu at oplade ægget før brug

Når man har opladet sit æg, man selvfølgelig skal sørge for at få gjort på forhånd, så holder man blot tænd-knappen inde på ægget – indtil et lille blåt lys i knappen tænder, og så er der skabt forbindelse med fjernkontrollen.

Helt personlig kan jeg rigtig godt lide de her Fifty Shades Freed stykker sexlegetøj, man stadig kan få. Her har man nemlig oppet sig rigtig meget i forhold til fx den første serie af Fifty Shades sexlegetøj, man for nogle år tilbage lancerede.

Dette her mørklilla silikone er bare super lækkert – og man har virkelig gjort det godt og flot med denne her gyldne belægning, der giver produkterne noget ekstra klasse, og samtidig lukker godt til. Så absolut et bækkenbunds æg og vibrator æg, du/I kraftigt bør overveje stifte bekendtskab med, synes jeg

Køb dit eget FIFTY SHADES ÆG her

Fakta om I’ve Got You Ægget

Producent: Fifty Shades Freed

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 12 styrker og 8 programmer

Genopladelig: Ja, med USB og batterier til remote

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Lidt dyr, dog lækkert design og kvalitet

Fordele: Kvalitet, lækker

Ulemper: Ønsker bedre rækkevidde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud