Jeg-har-ikke specielt-travlt-serviet – til ham!

sponsor1

——————————————————————————————–

bliv ved servietten

Test af “Bliv-ved-servietten” til manden, der ønsker at kunne præstere lidt længere tid ad gangen i sengen – og produktet virker. 

Folk tror, at vi, altså jeg og Joan, leger med erotiske gadgets konstant og hele tiden – eller i hvert fald hver eneste gang, vi nu er intimt sammen. Men det gør vi altså ikke. For når det kommer til erotiske produkter, så fungerer de altså bedst som krydderi. Som det der ekstra, man engang imellem finder frem, når lysten og/eller behovet er der.

Serviet til at smøre sig med

Hos os er der også den væsentlige overbygning, at vi jo med jævne mellemrum tester og anbefaler og vejleder omkring erotiske gadgets. Så naturligvis sker det da, at der kommer produkter med i sengen, som altså bare skal en tur igennem maskineriet – lige nu og her! Hvad jeg egentlig ville frem til, er de her nye bliv-ved-servietter, som netop er kommet på markedet her i Danmark – en serviet, man smører sin penis med, hvorpå en naturekstrakt trænger ind under huden og frembringer en lettere bedøvende effekt. Normalt har jeg ikke det store behov for at benytte mig at de her bedøvelses-produkter, men har tidligere prøvet/testet diverse andre i samme kategori, kondom, spray mv., og under alle omstændigheder er det jo altid interessant at prøve noget – og sådan altså også med servietterne, fandt jeg/vi undervejs ud af.

Derfor virker servietterne.

Hav god tålmodighed

Ifølge instruktionen, man naturligvis bør følge for at opnå det bedste resultat, så skal man starte ud med at aftørre penishovedet og undersiden af penis med servietten, hvorpå man skal lade det påsmurte bedøvelsesmiddel virke i 15 – 20 minutter, så det kan nå at trænge ordentligt ind i huden. Herefter skal man så skylle penis med vand, så intet eventuelt overskydende overføres til partneren, hvorpå man så endelig kan gå i krig med at lege – og producenten lover, at effekten varer fra 30 minutter op til hele to timer. I første hånd, som man jo nok kan forstå, så gælder det altså om at have god tålmodighed – eller i det mindste sørge for at forberede sig, inden man(d) kaster sig over sin udkårne. Eller, som jeg og fruen gjorde, benyttede den påtvungne ventetid til lidt forspil på specielt hendes præmisser. Hun egentlig, ikke så underligt, syntes ret godt om.

Følsomheden blev nedsat

Et lille godt sextrick i den forbindelse: Lad hende få en orgasme, hvis overhovedet muligt, inden I for alvor kaster jer ud i det helt store. For har hun først fået en forløsning, så er hun bare så meget mere klar til det helt store show, end hvis man blot kører 100 procent på fra første sekund. Nå, men tilbage til min nye serviet – og slet ikke mindst virkningen af den, da jeg altså endelig kunne give den gas på lagnerne. Jeg kunne helt klart mærke, at følsomheden efter 20 minutter var blevet nedsat, men heldigvis da ikke i sådan en grad, end at jeg ikke fortsat kunne præstere – for så kunne det hele jo næsten være lige meget. Men i hvor lang tid, virkningen nu engang varede, er jeg derimod lidt mere i tvivl om.

Servietterne er fundet hos her

For virkningen aftager jo lige så langsomt – og så er der jo også lige det med, at man nogle dage er mere på og følsom end andre dage. Men virkningen var der helt klart – der skulle lige tanden mere stimulation til end ellers, som jo også er hele ideen med de her bliv-ved-servietter.

Så klart at anbefale – specielt naturligvis til de mænd, der med jævne mellemrum oplever problemer med at være lidt for hurtig på aftrækkeren, når det først for alvor går løs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud