Sexlegetøjet – Præcis Vibrator

 


Sexlegetøjet skal være effektivt og 100 procent i orden, hvis det skal kunne tilfredsstille ens behov og lyster. Disse kriterier opfylder danske Sinfuls præcisions klitoris vibrator. Partneren også har nemt ved at ramme plet med.

Sexlegetøjet – Precision vibrator er fundet her

Sexlegetøjet er dansk

Lige siden, jeg var helt ung, har jeg været rigtig meget bevidst om, at det for mig var klart nemmest at opnå klitoris orgasme. Ligesom det også var nemmest for en partner at give mig denne type af orgasme. Når jeg altså først var tryg sammen med vedkommende.

I løbet af de sidste nu 21 år har jeg testet og anmeldt et utal af klitoris vibratorer og klitoris stimulatorer, og de fleste af disse produkter kan, hvad de nu skal kunne.

Indimellem dukker der dog et stykke sexlegetøj i genren op, som skiller sig ekstra positivt ud. Et produkt der evner noget, de andre vibratorer bare ikke lige kan. Denne gang er sexlegetøjet danske Sinfuls Præcisions Vibrator.

Womanizer er også effektiv til precisions stimulation – læs anmeldelse her

Minder af udseende om en tandbørste

Af udseende ligner sexlegetøjet aka klitoris vibratoren lidt om en genopladelig tandbørste i sort. Hvor der dog mangler her er et hoved. Desuden er klitoris vibratoren super bøjelig ude i enden af produktet. Ligesom denne her aflange tip helt ude i enden bliver en lille smule tykkere. Og at sexlegetøjet netop er så super bøjeligt og fleksibelt, at man nærmest kan slå knude på den, det gør, at produkter fremkalder svingninger. Derfor taler vi heller ikke denne her meget brummende og snurrende type af vibrator, de fleste nok kender til. Ligesom den danske præcisions vibrator heller ikke snurrer specielt meget ude i håndtaget. Der i høj grad er en fordel. For både en selv og den partner, der eventuelt skal benytte sexlegetøjet på en.

Du kan købe din egen Precision vibrator lige her

Fremkalder god og lækker nydelse

En anden væsentlig fordel ved at benytte dette danske stykke sexlegetøj sammen med sin partner, det er, at produktet er så blødt, som det nu er. For rammer partneren ikke lige 100 procent plet med klitoris vibratoren, så vil sexlegetøjet stadig fremkalde god og lækker nydelse.

Min helt personlige oplevelse ved brugen af de lidt mere hårde vibratorer er, at de især for partneren kan være lidt svære at styre 100 procent. Men sådan altså ikke med denne lidt specielle klitoris vibrator. Og da den er blød og spids ude i enden, så kan man ligesom bare mose den ind imellem skamlæberne – meget bogstavelig talt. Hvor den så vil ramme og stimulere en. Uanset hvordan man nu end vender og drejer sexlegetøjet. Der er både lækkert og dejligt – både solo og sammen med en partner.

Se her hvorfor jeg mener at onani er vigtigt

Genopladelig og vandtæt

Klitoris vibratoren her er genopladelig, og så er den 100 procent vandtæt. Og så er tænd-knappen ikke til at tage fejl af. Det samme gælder for knap nummer to, hvor man trykker sig igennem de forskellige programmer. Bestående af en række hastigheder samt ditto vibrations mønstre.

Investerer du i en sådan, får du sindssyg meget kvalitet og effektivitet for pengene. Meget kendetegnede, sådan helt generelt, de stykker sexlegetøj danske Sinful.dk selv står bag.

Køb precision vibrator her

Fakta om Precision Vibrator

Producent: Sinful

Materiale:  Silikone 

Antal styrker: 3

Antal vibrationsmønstre: 7

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Super god pris

Fordele: Virkelig godt produkt til pengene

Ulemper: Ingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud