Sexet slik forspil til weekend hyggen

 


Alle produkterne har jeg fundet hos Alor.dk

Det er helt ok for os voksne af weekendhygge med en lækker og appetitlig omgang blandt selv slik – og når vingummierne er formet som indbydende babser og tissemænd, så kan hyggen lynhurtigt tage en mere sexet drejning.

Sexet slik som oralt forspil

Slik bør nydes, men er desværre en dansk hyggespise, vi ofte indtager pr. automatik, når der fredag og lørdag aften er noget godt i fjernsynet. Altså en rent fysisk ting.

Du kan finde vingummi BRYSTER med Colasmag her

Men lige så snart, vingummierne er designet som små, frække tissemænd i forskelige pangfarver, så handler det ikke længere ”kun” om at æde løs, til man ikke kan mere.

Eller PENIS vingummier her

For giver kæresten sig først til at sutte ekstra grundigt på den lille gummimand, så er det super svært ikke at associere til noget helt andet og meget voksent.

Så, for at skære det lidt ud i pap: mangler du/I inspiration til et noget anderledes men super velsmagende forspil, der lynhurtigt kan føre til både det ene, andet og tredje frække, der i hvert fald ikke er for børn, så forsøg med en skålfuld blandede babse- og penis-vingummier.

 

Altså sexet og velsmagende slik som oralt forspil til en omgang lagengymnastik, hvor man meget praktisk kan få brændt nogle af kalorierne af igen.

Spis G-strengen af hende

Spiselig BIKINI TOP kan ses og købes her

En anden form for effektivt forspil, lidt i samme boldgade, får du/I ved at investere i en bh, g-streng og/eller en penisring fremstillet i små og farverige sukkerringe. Hvorpå han og/eller hun ifører sig sit 100 procent spiselige og velsmagende, nye lingeri, partneren så kan give sig i kast med at guffe i sig. En omgang ekstra spiseligt striptease, kan man vel godt kalde denne form for pirrende afklædning, der klares i – ja, små og velsmagende bidder. Og hvor hver lille bid af sukker-bh-en eller G-stregen kun blotter mere og mere af hendes herligheder.

Og G-STRING kan erhverves her

 

Penis-pasta med kødsovs

PENIS PASTAEN kan købes her

Nu hvor vi allerede bevæger os i genren, så kan forspillet til sex allerede tage sin start under middagsmaden. Eller måske rettere: ved at indtage middagsmaden, hvorpå desserten så passende kunne bestå af en G-streng eller en penisring i sukker.

Den ultimative og super frække omgang aftensmad, der helt pr. automatik lægger op til noget mere frækt, må uden tvivl være en omgang penis-pasta med kødsovs. Eller hvad man nu engang ønsker at garnere og krydre sin – i ordets bogstavlige forstand – penis-pasta med.

Slikkepinden til hende

PENIS slikkepinden kan købes her

Sidst men søreme ikke mindst, og nu er vi så tilbage i den søde afdeling for de orale sex-spiser, så kan den helt rigtige slikkepind til hende gøre underværker for de fleste par, der mangler lidt krydderi og inspiration til at booste det fælles sexliv.

Dermed ikke sagt, at samme slikkepind, designet som en penis med velsmagende kugler, ikke kan nydes helt alene – til fx at opøve ens orale evner til at tilfredsstille ham derhjemme.

Eneste forskel er bare, at slikkepinden – ja, undskyld kære mænd – er tanden mere velsmagende end den ægte vare.

Når det hele i sengen, eller hvor man nu sexhygger sammen, på et tidspunkt er vel overstået – og at man af den ene eller anden årsag har fået en lidt dårlig smag i munden, så kan seancen passende sluttes af med en forfriskende After sex mint. Der, naturligvis – det manglede da bare, naturligvis også har form af såvel både trusser, bh og penis.

AFTER SEX MINTS kan købes her

God appetit! – og mindst lige så god sex!

Knus, Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud