Butterfly vibrator – til indre og ydre stimulation

 


Af Blogger JoanBbutterfly vibrator her vist frem af joanb

Lydia I er fundet her

Butterfly vibrator – LYDIA 1 er en app styret butterfly vibrator til hende og parret, der ønsker at lege både ude og hjemme. Et godt og effektivt produkt med mange muligheder for vibrator-stimulation, der kan give de fleste kvinder orgasme.

Med LYDIA 1 kan du desuden træne bækkenbunden og blive seksuelt stimuleret på samme tid – altså kombinere det nødvendige med det  noget mere fornøjelige.

Indvendig og udvendig stimulation på samme tid

Så har jeg haft denne her LYDIA 1 trusse-vibrator i test – og sexlegetøjet, der naturligvis er henvendt os kvinder, kommer fra et amerikansk firma der hedder Realov.

Og for en gang skyld må jeg udbryde: Hvor er det altså bare fedt at få et produkt, som er så dejligt nemt at gå til – uden at man på forhånd skal sætte sig ind i en hel masse tekniske specifikationer.

app styret butterfly vibratorI alt sin enkelthed er LYDIA 1 en såkaldt butterfly vibrator med en tilhørende, lille penis-vibrator, der indføres i vagina. Selve sommerfuglens hoved og følehorn stimulerer så samtidig udvendig på klitoris. Og nøjagtig som med de butterfly-vibratorer, der kom på markedet for måske 20 år eller længere tid siden, så bliver også denne her holdt på rette plads via et sæt hofteholder/trusse-lignende stropper, som rent faktisk, overraskende nok, sidder forbavsende godt.

Butterfly vibrator til frække udendørs-lege

Det, der gør, at LYDIA primært adskiller sig fra de ældre butterfly-modeller, er, at denne er app-styret. Via Bluetooth. Og det kan vi altså rigtig godt lide, for Bluetooth har nemlig tendens til at være noget bedre connected, altså forbundet med produktet, end fx diverse vibrator-æg mv., hvor der hører en lille fjernebetjening til.

Det man på forhånd blot skal sørge for, hvis man ønsker at benytte LYDIA 1 som et stykke smartphone-styret sexlegetøj i det offentlige rum, det er, at man ikke har alt for mange lag tykt tøj på. For så kan forbindelsen indimellem nemlig godt smutte. Men forbindelse kan fx sagtens klare, at man ligger med sin butterfly vibrator under en pæn tyk dyne, så forbindelsen er generelt ret fin.

LYDIA 1 er, som sagt, altså app-styret – og heldigvis skal man på forhånd ikke sætte sig ind i 10.000 forskelige tekniske ting, inden man kan benytte produktet.

Først så downloader du appen

lyserød vibratorSom det første, så sørger man for at downloade den tilhørende Realov-app på sin smartphone – og der står simpelthen uden på emballagen, hvordan man gør. Lige som det er muligt at scanne en kode, der giver en adgang til appen.

Selve butterfly-vibratoren, man selvfølgelig sørger for at oplade på forhånd, tænder man ved at holde produktets enlige knap nede. Hvorpå man så åbner for sin app, der med det samme går i gang med at finde frem til ens produkt. Og det sker altså på ganske få sekunder, hvorpå app og vibrator så er forbundet og arbejder sammen.

Tjek LYDIA I ud her

Mange muligheder for vibrator-stimulation

Via appen har man så en række meget forskellige muligheder for at styre de forskellige vibrationer i sin butterfly – og det er heldigvis super simpelt. Blandt andet er en såkaldt slider-funktion, hvor man kan vælge imellem otte forprogrammerede vibrations-mønstre. Noget at det fedeste, synes jeg dog helt personligt, er nok de tre forskellige bækkenbunds-øvelsesprogrammer, der også hører med: Et nemt, et øvet og et meget øvet level. Men til forskel fra fx bækkenbunds-ægget, hvor man kun får vibrationerne inde i vagina, så er dette her en slags bonustræning med ekstra bonus på. For her bliver man under sin træning også samtidig stimuleret på klitten.

trussevibrator formet som en butterflyNår sommerfuglen vibrerer, så strammer man op i sin bækkenbundsmuskel, og man slapper så af igen, når vibrationerne stopper. Og sådan kører man så ellers derudaf, til man er færdig med at træne. Der er, synes i hvert fald jeg, mega fedt, men kan for enkelte også være en smule distraherende, da man jo samtidig bliver seksuelt stimuleret. Men muligheden er i hvert fald til stede med LYDIA 1.

Lad sommerfuglen ”danse til musikken”

Desuden er der en klik-funktion, hvor man lynhurtigt lige kan klikke op og ned på styrken af vibrationerne. Samt ikke mindst en lyd-funktion, hvor vibratoren simpelthen vibrerer i takt med den musik, man lytter til Som, fx, når man er til koncert, hvor sommerfuglen så ”vil danse med til musikken”.

Man har også mulighed for at vælge en såkaldt shake-funktion, der får vibrationerne til at variere i både styrke og hastighed, alt afhængig måden, man tilter sin smartphone rundt. Fra side til side, op og ned osv.

Der er også en costum-funktion, hvor man selv kan udfærdige forskellige mønstre, man ønsker at produktet skal vibrere i. Når man så har lavet sine helt personlige mønstre, gemt og navngivet dem, så vil disse helt automatisk havne inde under slide-funktionen, så man hurtigt og nemt kan vælge det program, man selv har kreeret.

Læs mere om LYDIA I

Langdistance-leg med partneren

Sidst men ikke mindst, så har man mulighed for at kommunikere pr. langdistance med sin partner via denne app. Men det kræver altså, at man opretter en profil til både sig selv og sin partner.

indholde i æsken til butterfly vibratorSå kan man via en chat-funktion, hvor man både kan skrive, sende billeder og video-chatte, så kommunikere direkte med sin partner. Her er der faktisk også mulighed for at give partneren lov til at styre ens butterfly, så man for alvor kan lege sammen pr. langdistance. Der selvfølgelig er super smart, hvis man fx er i et kæresteforhold, hvor man ikke lige er sammen hver dag.

Med hensyn til vibrationerne både indvendig og udvendig, så er butterfly-vibratoren ikke sindssyg kraftig. Men dog alligevel kraftig nok til, at man kan opnå orgasme med den – for de fleste kvinders vedkommende. Herunder også jeg selv. Dog, som sagt, skal man være opmærksom på, at sommerfugle vibratoren sidder og rammer en lille smule forskelligt alt afhængig af, om man ligger ned, sidder eller fx står op og har den spændt på via stropperne. Intet er mindre godt end andet, men man bør dog prøve sig lidt frem, er mit bedste råd.

LYDIA 1 er ikke helt lydefri

Et lille minus er, at vibratoren ”larmer” en smule under brug. Så ønsker man fx at benytte den ude af huset, så er det en god ide at have den sat på minimum setting, en slags tease-funktion, hvor den slet ikke støjer. Eller at man naturligvis befinder sig i et miljø, på natklub eller til en koncert, hvor produktet kan støje nok så meget, uden at andre hører det.

Men ellers er dette her bare et mega-fedt produkt, er min personlige oplevelse – og jeg elsker, elsker, elsker, at LYDIA 1 er så super nem at have med at gøre. At man i løbet af meget få minutter kan komme i gang med at benytte sit nye sexlegetøj.

Du kan købe din egen LYDIA I her

Testede sommerfuglen i 40 minutter

butterflyvibrator med trussestropperJeg brugte cirka 40 minutter på at gennemgå og teste min butterfly vibrator, og i løbet af den tid, der røg forbindelse blot en enkelt gang. Så jeg hurtigt måtte trykke på knappen på sommerfuglen for at genoprette forbindelsen. Men det er altså helt klart til at leve med – i løbet af 40 minutter.

Til slut vil jeg kort pointere, at ønsker du at benytte vibratoren, der (også) er beregnet til at placere i trussen – og du har intentioner om at bevæge dig omkring med sexlegetøjet på, så skal du altid huske at benytte dig af stropperne. Ellers bliver vibratoren nemlig bare ikke siddende på helt rette plads. Holder man sig til gengæld kun til sengen, så er det fint enten bare at holde den på plads med hånden, eller eventuelt benytte sig af en god, fast trusse, der så nok skal holde LYDIA 1 butterfly vibratoren på plads.

Sexlegetøjets vibrationer kan mærkes både i den del af produktet, der stimulerer en indvendig, samt ude i hovedet og følehornene på sommerfuglen, så man på en og samme gang bliver vibrator-stimuleret meget bredt.

Fire timers leg på en fuld opladning

Butterfly vibratoren LYDIA 1 kommer i en fin og neutral kasse, uden noget frækt eller uartigt uden på – og selve vibratoren, altså sommerfuglen, er fremstillet i kropssikkert silikone og ABS-plast, og så er produktet genopladeligt. På en fuld opladning ligger brugstiden på cirka fire timer.

Husk gerne at benytte en lille smule glidecreme, i forbindelse med indføring, men heller ikke alt for meget. For så risikerer vibratoren nemlig bare at smutte ud af plads.

Se LYDIA I i flere farver og køb den her

Fakta om LYDIA I

Producent: Realov

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: uendelige programmer

Genopladelig: Ja, med USB

Vandsikker: Det oplyses ikke, men producent anbefaler vask med vand 🙂

Pris: Vildt god pris, super meget for pengene

Fordele: God forbindelse, prisvenlig, motiverende bækkenbundstræning.

Ulemper: Larmer lidt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud