Foxy Moxie trusse vibrator til byturen

 


trusse vibrator til par

I al hemmelighed testede jeg Moxie trusse vibrator i forbindelse med et interview på en pub – for bedre på egen krop at finde ud af, om sexlegetøjet var egnet til leg i det offentlige rum. Både interview og sexleg blev en succes.

Jeg har fundet min We-Vibe Moxie trusse vibrator her

Moxie er nok det første stykke sexlegetøj, der rent faktisk er kommet med mig på arbejde – eller nok rettere: Har været med mig på arbejde. Jeg besluttede mig nemlig rent faktisk for at teste Moxie helt alene, men ude i byen.

App styret trusse vibrator

Jeg havde nemlig et interview, med en gut, jeg skulle mødes med på en pub – og tænkte derfor, at jeg lige så godt kunne slå to fluer med et smæk ved at tage Moxie med mig. Uden at ham her fyren selvfølgelig vidste noget om det – og så samtidig teste sexlegetøjet solo, ved hjælp af denne her mobil app. Men også ved at lade Manden derhjemme få lov til at styre og kontrollere produktet lidt under dette her interview, jeg nu skulle lave.

Succes på alle fronter

Lad det være sagt med det samme: Det blev en succes – både interviewet og min hemmelige leg og test af Moxie vibratoren.

Ikke at jeg sad der og fik orgasme midt under snakken, men jeg fik i hvert fald prøvet ideen af med at benytte produktet ude i det offentlige rum. Kun flere og flere par helt naturligt benytter denne type af vibrator til.

Helt ind til benet, så er Moxie en såkaldt trusse vibrator – og den markerer og udmærker sig ved at have en lidt anderledes udformning end andre trusse vibratorer, jeg indtil videre har prøvet.

Holdes fast i trussen via kraftig magnet

Derudover bliver Moxie trusse vibrator fastmonteret i trussen via en magnet, som er yderst kraftig. Så den lille vibrator bliver rent faktisk siddende, hvor den nu skal – som er nok så vigtigt.

Moxie vibratoren er rent fysisk lang og smal og med motoren siddende i toppen af sexlegetøjet – og så er motoren rigtig kraftig, men samtidig også pænt lydløs. Så der er heldigvis ikke noget problem i forhold til lyd fra vibratoren, når man fx, som jeg gjorde, sidder på en pub eller lignende. Blot man fx undgår at mase Moxie ned i stolesædet, for så kan man godt risikere at få den til at brumme lidt højlydt.

Køb din egen Moxie lige her

Vigtigt at få placeret sexlegetøjet korrekt

Inden man træder ud i verden med sin Moxie trusse vibrator mellem benene, er det vigtigt, at den sidder rigtig godt og korrekt placeret i trussen. Samt at man vælger en god trusse, der sidder godt til, så trusse vibratoren også sidder godt til.

Samtidig gælder det om at få puttet den lille vibrator godt ind imellem skamlæberne, samt ikke mindst få den tændt og connected med sin app på smartphonen, der hedder We-connect. Samt selvfølgelig sørge for, hvis partneren også skal deltage i legen, at han eller hun også er koblet op på systemet. Så vedkommende også har mulighed for at styre og kontrollere, hvordan denne trusse vibrator nu skal bearbejde en.

Vin, snak og hemmelige hyggeleg

Men det gjorde jeg altså – altså havde forberedt og ordnet alle de her ting inden, jeg kørte ind imod byen. Hvorpå jeg gik ind på pubben og fik sagt pænt goddag til ham her gutten (på daværende tidspunkt havde jeg endnu ikke fyret op under Moxie). Bestilte en glas vin – og så begyndte vi ellers at tale sammen, ham og jeg. Jeg efterfølgende skulle skrive om til Ekstra Bladet.

Lidt inde i samtalen/interviewet fandt jeg så på en undskyldning for at finde min telefon frem, hvorpå jeg via appen fik gang i min Moxie.

Det var godt nok lidt nervepirrende

Der var nu godt nok lidt nervepirrende. For ville han nu kunne høre vibratoren?  Og, som sagt, så var jeg altså på arbejde. Nå, men jeg fik fumlet smartphonen frem – og fortalte så, at jeg ville bånde vores snak, og heldigvis så spillede det hele med trusse vibratoren fra første sekund, jeg gik ind på appen.

Så det endte rent faktisk med at være et af de sjoveste interviews, i hvert fald for mig, jeg nok nogensinde har lavet. Og fik undervejs måske endda denne her mand til at fortælle mig nogle ting og sager, der ikke rigtig var efter planen.

Som du måske har lagt mærke til – på billedet af mig, hvor jeg står med Moxie vibratoren, så bærer jeg et af de fede og flotte armbånd fra danske Nirbana Soul, jeg mere eller mindre altid tager på, når jeg skal ud. Samme armbånd havde jeg rent faktisk på, da jeg var på pub.

Du kan købe dit eget Venus armbånd fra Nirbana Soul lige her

Tjek alle de fede app-styret dimser ud lige her

Rigtig god kontakt mellem sender og modtager

Anyway, summa summarum, så virker denne her Moxie trusse vibrator fuldstændig efter hensigten – og endda på en rigtig god og effektiv facon. Desuden, synes jeg, at den lille vibrator er klart sjovest at lege med, når man, som jeg her selv gjorde, tager den med ud i byen. Selv om man selvfølgelig også sagtens kan lege med den derhjemme, både solo og sammen med sin partner.

Og i og med, at Moxie ikke skal op i skeden, så sker der heller ingen udfald i forhold til forbindelsen med sender og modtager – og det er selvfølgelig noget af det mest vigtige.

To magneter medfølger

Moxie trusse vibrator genoplades via et medfølgende USB-stik, og så kommer vibratoren med to magneter. Der er super fint. For mister man først sin magnet, så ryger hele ideen med at vibratoren sidder godt fast i trussen jo lidt til jorden. Så det er fint med en i reserve.

Man behøver desuden ikke appen for at styre og kontrollere Moxie. Der medfølger nemlig også en lille fjernbetjening, hvor både man selv eller ens partner kan styre og kontrollere styrken på vibrationerne og vælge imellem de vibrationsmønstre, produktet nu engang er født med.

Ikke helt billig, men alle pengene værd

Denne trusse vibrator hører ikke blandt de billigste i genren. Til gengæld er Moxie alle pengene værd, er min vurdering. Desuden er producenten We-Vibe lige kommet på markedet med en helt ny app, hvor man blandt andet har mulighed for at video chatte på nu fuld skærm samt flere andre fede og spændende features, vi godt kan glæde os til.

Hjemme hos mig/os bliver Moxie trusse vibrator i hvert fald ikke lagt på loftet lige foreløbig – Moxie skal nemlig klart med på en del flere byture i den nærmeste fremtid.

Bag produktet: We-Vibe

Materiale: Bodysasfe silicone og BPA fri

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: Uendeligt mange

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Nem at connecte med app, god og nyopdateret app, sidder som den skal, mega fede vibrationer

Ulemper: ingen.

Pris: Lidt høj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud