24 dage med intimitet slutter snart

Da vi kom på ideen med 24 dage med intimitet, fra den 1. til og med den 24. december, var intentionen at kaste os ud i projektet solo. For at se, om erotisk samvær på daglig basis kunne gøre noget positivt for parforholdet i en måned, hvor stres og jag som regel fylder rigtig meget.

Men et er, hvad man selv føler og oplever. Noget andet er, om andre par har nogle af de samme oplevelser. Hvorfor vi valgte at søge efter par, der havde lyst til at gå ud ad sammen vej som os – og det var der heldigvis da. Endda rigtig mange.

I skrivende stund er lillejuleaften lige om hjørnet, og projekt ”24 dage med intimitet” er ved at være ved vejs ende. Og først og fremmest en rigtig stor tak til alle de par, der har taget tørnen sideløbende med os – og hudløst ærligt over nu fire opdateringer her på bloggen har fortalt om, hvordan det går.

Vi takker for goodiebags fra sinful.dk 🙂

24 dage med intimitet lyder nemt

24 dage med intimitet, hver dag, lyder ret nemt og lige til. Vi taler jo ikke et år. Men nemt, det er det bare ikke. For det er altid så meget andet, man skal nå og overkomme. Om det er december eller ej. For alle par, der har deltaget i projektet, dette gælder også for os, har der undervejs været dage, hvor det i hvert fald ikke har været lysten, der har drevet værket.

Alle har vi dog heldigvis også oplevet positive effekter af den ”tvungne samvær”, samt ikke mindst lært rigtig meget nyt om det parforhold, vi nu engang er del af – og er også blevet hjulpet godt på vej af en flot gavepakke med erotiske produkter fra Sinful.dk.

Her følger den sidste update – dagen inden, projekt 24 dage med intimitet slutter.

Sinful.dk har bla. sendt massageolie og blindfold

Mette og Morten:

Tilfredsstillet ved hjælp af legetøj

“Det har de sidste dage været noget af en udfordring at skulle/kunne følge missionen, da Mettes leddegigt virkeligt har gjort sit indtog.

 Der har været dage, hvor hun bare er blevet tilfredsstillet ved hjælp af legetøj, og han har fået et håndjob eller et bj.

 Det har til tider også været nødvendigt at tage glidecremen i brug, og bare lade Morten gå til stålet, da hverken lyst eller gejst har været at spore. Men alligevel er det blevet til en masse fantastisk sex og grin.

 Det skal siges, at vi sagtens kan dyrke sex på almindelig vis, men kroppen kan til tider bare nøjes med forkælelse ved hjælp af legetøj.

 “Morten er her som den bedste støtte, og det er ham som får mig i gear til at sexe, når smerterne dulmer aller højest” Det har gået efter planen med sex dagligt. Men men men, den 20 december ramte vi muren. Mette blev kortvarigt indlagt på grund af allergi overfor det nye gigtmedicin, hun er kommet på. Hun blev dopet med morfin og sov on/off de næste 18 timer, så ingen sex.

Mette er heldigvis ved at få kræfterne tilbage, så hun kan komme op på hesten igen.”

Trine og John:

Lyst avler lyst!

”Vi har fuldt eksperimentet så godt, vi nu kunne, og det har givet os en masse ny energi, lyst og samhørighed. Specielt interessant har været at mærke, hvordan lyst avler lyst. På ferien var det nemt at nyde hinanden, endda flere gange om dagen. Men med rejsedage og besøg hos venner i København, har vi ikke været intime sammen, siden vi kom hjem fra ferien. Vi har stadig masser af kys og berøring, men det er vi nu vant til i hverdagen. Det kan vi ikke leve uden. Vi skal bare lige op på hesten igen, så nu vil vi gå i seng sammen Dagen inden juleaften arbejder John nat og har først fri kl 07.00 den 24. december. Så tænker han får lov til at sove lidt, og så er planen at vække ham iførthans adventsgave. Håber han bliver glad”

For at krydre intimt samvær har parrene af Sinful.dk bla. fået bullet og glidecreme

Michelle og Chris:

Juleaften-sex i sommerhus

”Vi klør fortsat på med den daglige dosis sex, men springer det nok over den 25. Her er der ikke sket så meget nyt siden sidste opdatering. Så det er meget begrænset, hvad vi kan fortælle.

Vi tager i sommerhus den 23. sammen med 18 andre. Så jeg ved ikke lige endnu, hvordan vi angriber situationen. Men sex skal vi nok ha’……på den ene eller den anden måde.”

Camilla og Aske:

Juleaften står den på lækker morgensex

”Vi havde lige nogle dage eller fem, hvor det ikke blev til meget hygge. Det tætteste vi kom på intimitet var, når vi lige mødtes på sofaen om aftenen og puttede lidt. Men da influenza, eksamen og menstruation var overstået, var vi også helt ivrige efter at komme i gang igen.

Faktisk har vi begge savnet at være tætte sammen. Men end vi plejede, men det hænger nok også sammen med alt den stress der har været i de dage, hvor vi ikke har haft mulighed for at nyde hinanden. Men vi nyder hinanden nu. Fuldt ud! Og vi er klar på at afslutte dette projekt med lækker morgensex.

Joan og Manden:

Skal man, så skal man dæleme også

”Den sidste uges tid har der for alvor været julestres i det lille hjem, da juleaften skal holdes hos os i år. Som mildest talt ikke har gjort det specielt nemt at have overskud til den daglige omgang sex. Men skal man, så skal man, og det har vi så også gjort (nu 23 dage i træk) – og har faktisk hver eneste gang oplevet, at det er ret fedt. Både under og ikke mindst efterfølgende.

Juleaften er så sidste dag, og her må vi nok tage os sammen til ”at få det overstået” i løbet af morgenen eller formiddagen. Når gæsterne ud på aftenen er taget hjem, så er kræfterne – eller for den sags skyld lysten – med garanti ikke til det. Og vi holder nok også en tiltrængt pause 1. juledag. Spændende bliver det så efterfølgende at finde ud af, om det så var det. Eller savnet efter den daglige dosis måske lige så langsomt popper op til overfladen igen.”

Catharina og Lazze

Haft stor glæde af Sinful.dk kassen

Alt det her jule hurlumhej kræver lidt, at man får den logistiske raket til at gå op. Catharina og jeg hænger stadig i, også selv om det kan være rigtig hårdt at finde tiden til det. Motivationen og lysten er der i høj grad. Tiden er dog blevet en faktor; Vores søn har overgang til børnehave, eksamens perioden er over os, og julen er som altid travl og lettere kaotisk i form af at skulle rejse rundt til de forskellige landsdele og se familien.

Dog lykkedes det os enten at gå “tidligt” i seng og få hygget, snuppe et bad efter at knægten er afleveret om morgenen (og komme lidt for sent afsted til skolerne). Det at prøve at snige sig væk fra en familiær julefrokost er dog ikke lige en mulighed med en lille størrelse, der straks løber rundt og siger “Jeg skal finde min mor/far og snakke med dem”.

Juleaften skal vi heldigvis selv holde, og aften er vores nøgleord, da vi kommer til at vente til gæsterne er gået og knægten er lagt i seng. Vi har så til gengæld planlagt at vi vil gøre lidt ekstra og give hinanden nogle intime juleoverraskelser. Hvad det er, vi har tænkt os, kan vi jo ikke så godt skrive her, da det vil ødelægge vores overraskelser til hinanden. Vi kan dog sige så meget, at vi har haft god glæde af Sinful.dk kassen, hvor legetøjet har været et kærkomment krydderi.

Vi kan bestemt mærke, hvordan vi igennem perioden er kommet tættere på hinanden, og blevet bedre til at lytte til og forstå hinandens små hint.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud