Fræk Valentinsdag – less is more

 


14. februar er det som bekendt atter Valentinsdag – årets helt store kærligheds- og kærestedag.

I den forbindelse har jeg fundet en række smukke, effektive og ekstra Valentins-venlige og hjerteformede stykker sexlegetøj, fordelt ud over en bred pallet. Til glæde og fornøjelse for ham, hende og parret i fællesskab – og ikke mindst til priser, hvor alle kan være med.

 Læs desuden historien om stakkels Sankt Valentin, der for mere end 1500 år siden blev henrettet netop den 14. februar, da han af kærlighed valgte at trodse den romerske kejser Claudius. 

Hjerteformet hårdusk mellem benene
Fundet her
Som forspil kunne du som kvinde – eller som mand, klargøre dig til aftenen ved at barbere dig i de nedre regioner – og her benytte dette bikini shape tool. Formet som et hjerte, du placerer på venusbjerget og så barberer rundt om. Så får du en lille hårdusk formet som et hjerte. Han kunne så også – jeg selv ville opleve som død underholdende, fx skrabe sine bakkenbarter til to små hjerter.
Kærlighedsspillet
Fundet her
Her sørger lykkens gudinde sørger for, at I sammen oplever en masse forskellige situationer der gør, at man med garanti vil komme til at rykke ved nogle grænser. Enten hver for sig eller sammen. Kør dog aldrig på med hovedet under armen – trods alt. Via Erotic heart spillet har I chancen for at afprøve ting, man normalt ikke lige kaster sig over. Hvor der pustes lidt ekstra til den erotiske ild – og så se, hvor det hele bærer henad.

Fræk Valentinsdag – med fokus på intimitet

I stedet for at gå fuldstændig amok økonomisk, burde man som par, er min umiddelbare Valentins opfordring, skrue lidt ned for det kommercielle til fordel for eventuelt ”at nøjes med” at hygge derhjemme med en lille og intim hyggemiddag. Efter på forhånd at have sørget for, at fx bedsteforældrene denne ene aften passer ungerne – og så samtidig sætte meget mere fokus på, at dette her altså ER store kærlighedens dag. Hvor kvalitetstid og ikke så mange penge spenderet på vilde gaver er godt givet ud – fremfor fx gældsætte sig det næste halve år, for at kunne forære hende en hulens dyr ring eller halskæde.

Når jeg nu fører ordet, så vil det kun overraske de færreste, at mine bedste bud til glæde for parforholdet handler om erotiske produkter til soveværelset.

Hjerteformet penisring med vibrationer
Er fundet her
Når vi nu allerede har godt gang i hjertepuden (se til venstre), så er det mega oplagt, at manden samtidig bærer en lækker penisring. Lovelife penisring, der er hjerteformet, har nogle meget kraftige vibrationer. Ringen er også super nem at sætte på og larmer ikke særlig meget, men har en god bredde og dybde der gør, at kvinden i fx cowgirl positionen kan opnå klitoris orgasme. Mens han samtidig penetrerer hende.
Hjertepude til ekstra dyb penetration
Er fundet her
Når I er kommet ind på lagnerne, så er det ekstra lækkert at have hjerte- og positionspuden stående klar til aktion. En pude, der støtter og aflaster kroppen i forbindelse med forskellige sexstillinger – og som blandt andet giver ham mulighed for en dybere penetration. På grund af måden, hun nu ligger på. Puden er også til stor hjælp i forbindelse med, at hun ønsker noget at støtte sig op ad i forbindelse med fx doggy stillingen. Eller cowgirl stillingen, hvor  han har puden inde under numsen, så han kan trænge ekstra dybt op i hende.

Frækt på den kærlige facon

I denne ombæring har jeg fundet en række lækre produkter, der (udover at være sexlegetøj) illustrerer og understreger kærlighed – dog på den mere frække facon. Et udvalg af Valentins-gaver, hvor der både er tænkt på stimulation af ham, hende og parret i fornøjeligt fællesskab.

Valentines aften – historien bag

Valentinsdag er dog meget mere end en kommerciel dag, hvor vi opfordres til at forkæle vores store kærlighed. Dagen har faktisk rødder helt tilbage til det tredje århundrede, i det gamle Rom, hvis man skal tro historiebøgerne – og det bør vi jo som bekendt.

Og noget af det første, vi ved om den i dag så kendte præst, Saint Valentine/Sankt Valentin, er, at han for snart 2000 år siden blev dømt til døden af kejser Claudius den anden, da han valgte at gifte sig stik imod kejserens ordre.

Vibratorhjertet til hende du elsker
Er fundet her
Hvis man nu ikke er til de helt vilde sexlegetøjslege, så kunne et lille og fint vibratorhjerte være en helt perfekt gave fra ham til hende. Eller, hvis man ikke er i parforhold, en sød og smuk gave fra veninde til veninde. Vibrator-hjertet er fra Rianne S, en kvindelig belgisk sexlegetøjsdesigner, som ynder at gøre rigtig, rigtig meget i sexlegetøjets udtryk, emballagen mv. – som i den helt stor stil tiltaler og henvender sig til os kvinder.hevet ud på pladsen foran pøblen for at blive slået ihjel, har han kort forinden sendt et Valentins brev til sin elskede. Han signerede ”Fra din Valentine”.
Glasdildo til mange frække formål
Er fundet her
Når man så eventuelt har opnået klimaks, eller måske har lyst til at lege lidt mere, så er denne her glasdildo et rigtig godt valg. Blandt andet fordi, den har formen til at blive brugt på rigtig mange måder. Den er, selvfølgelig, lyserød, og så har dildoen et hjerte ude i den ene ende. Glasdildoen her består i princippet af en masse små og støbte glaskugler, der sidder sammen, så den også kan benyttes analt. Desuden er dildoen bøjet en lille bitte smule, så det er altså ikke kun hende, der kan få glæde og fornøjelse af dette her glasprodukt. I forbindelse med stimulation af G-punktet eller anus. Han kan også sagtens få stor fornøjelse af en omgang prostata massage med en dildo som denne. Det er der rigtig mange mænd, der kunne få kæmpe stor glæde af.

Da Valentine i fængslet venter på at blive henrettet, bliver han hovedkuls forelsket i sin fangevogters datter – og da han staklen den 14. februar bliver

Fra Europa til USA – og tilbage igen

De fleste af os kender så udmærket Valentins traditionerne fra USA, med overdådige middage og ofte meget store summer af penge, der bliver brugt på blomster, chokolade, date nights og meget, meget mere af samme skuffe. Mens det i mange år her i Europa, hvor Valentins traditionen jo opstod, i mange år fandtes en tradition med at give sin elskede en nøgle. Som symbol på, at man forærede nøglen til sit hjerte.

En tradition, som dog ikke har været voldsomt udbredt herhjemme.

Valentinsdag i Danmark

I Danmark har vi med tiden så småt også taget kærligheds-dagen i februar og traditionen til os. Selv oplever jeg den da også, takket været Manden – som dog godt nok har været rigtig mange år om at nå til erkendelsen af, at jeg også har det samme behov, som mange andre kvinder har – her den 14. februar.

En Valentinsdag her i Danmark er typisk

Romantisk sexlegetøjs-boks til parret
Er fundet her
L’AMOURBOX, der trods sit meget udanske navn, er et pæredansk bokskoncept henvendt par, er også en oplagt mulighed at prøve af i forbindelse med Valentinesdag – hvis du/I da ikke allerede er hoppet med på vognen. Hver anden måned kommer L’AMOURBOX på gaden med en ny romantisk boks, der indeholder forskellige typer af sexlegetøj, erotiske produkter, sexet lingeri mv. Til at fyre lidt ekstra op under det fælles kærligheds- og sexliv. Og nu, hvor det er februar og Valentinesdag, så er denne måneds boks, kan jeg roligt afsløre, også guf for parret i den boldgade.
Petit buttplug med Swarowski krystal
Er fundet her
Hvis kvinden ønsker at udvide muligheden for at få en skede-orgasme – i samme eller andre stillinger, så vil en lille buttplug fra Diogol være super velegnet til at hjælpe orgasmen godt på vej. En lille og, synes jeg, super smuk buttplug, der er pyntet med et lille hjerte, lavet af et ægte Swarowski krystal. Jeg har valgt denne, fordi den er så flot og lille, at de fleste kan være med. Og når den først sidder der, så indikerer sexlegetøjet, at her er der optaget. Så er du ikke til vild analsex, så signalerer produktet på en fin og fræk måde, at man bør holde fingrene væk. Her er nemlig optaget.

lig med en god middag, og/eller måske en tur i biografen, hvor en kærlighedsfilm naturligvis er super oplagt. Man kunne dog også vælge at se filmen ”The sinful nuns af Saint Valentines day” – og så måske alligevel ikke. For dette er en rendyrket erotisk film, helt tilbage fra 1974, produceret i Italien, og baseret på en (forlyder det) såkaldt sand historie. Men i virkeligheden filmen fyldt med en masse sexhungrende nonner, men derfor kunne den da godt være spændende at få fingrene i – eller hvad?

Valentinsdag anno 2019

Nå, men hurtigt tilbage til nutiden og fænomenet her i dag, hvor der specielt i USA altså bliver spenderet voldsomt store summer på at gøre dagen så perfekt som muligt for sin elskede. I 2018, lyder opgørelser, blev der i USA blevet brugt intet mindre end i omegnen af 16 milliarder dollars på Valentinsdag relaterede produkter mv. Eksperter mener og udtaler, helt generelt lægger et kæmpe pres på parforholdet. Da langt fra alle, her kun 6 – 7 uger efter jul, har en hel masse penge at smide efter diverse til at glæde kæresten derhjemme – trods alt.

Romantisk og hjemmelavet Valentines middag

Når du ude i siderne af artiklen har tjekket mine anbefalinger af Valentins venligt sexlegetøj, så er her et link ind til noget rigtig lækkert og romantisk mad, som du selv eller I sammen snildt kan lave derhjemme. Så I ikke nødvendigvis behøver at spendere en hel masse kroner på en romantisk middag, men i stedet gøre en indsats til fordel for den mere intime og erotiske afdeling af parforholdet.

Happy Valentine 2019 fra mig!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud