Rabbit Vibrator på japansk – overrasker vildt positivt

sponsor1


Anmeldelse af Rabbit Vibrator fra japanske Cat Punch, der overrasker vildt positivt.

Når det gælder alle typer af sexlegetøj, så er jeg nok en smule forkælet.

Især efter at lækkert design og ditto indpakning er blevet meget brugt inden for sexlegetøjs-industrien.

Forkælet på den måde, at jeg har fået og anmeldt langt de fleste af de bedste produkter, man i dag kan erhverve sig. Af samme årsag er jeg derfor nok også en smule farvet med hensyn til, at indhold og indpakning meget ofte går hånd i hånd.

Catpunch Rabbit Leaf Vibe er fundet her

Lækker Rabbit Vibrator i billig indpakning

Catpunch rabbit leaf vibe 1Da jeg modtog denne Rabbit vibrator, der hedder Rabbit Leaf Vibe, var jeg overhovedet ikke afvisende eller negativt stemt over for produktet. Men havde ærlig talt heller ikke de helt store forventninger til det. Da jeg stadig har lidt svært ved at forholde mig til de her lidt billige æsker med et plastikvindue ind til legetøjet, denne Rabbit vibrator kommer i

Men, men, men, skinnet kan som bekendt bedrage – og gjorde det altså i det her tilfælde.

Japansk mærke, der ikke er ”Kina-knald”

Produktet stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid, og er produceret af mærket Cat Punch. Et japansk brand, og normalt plejer jeg at tage afstand fra såkaldt ”Kina-knald”, men sådan behøver det jo overhovedet ikke at være. Bare fordi at produkterne kommer ude fra Asien af, kan de jo sagtens være gode og lækre. Desuden er udviklingen gået i den retning, at langt de fleste sexlegetøjs produkter i dag lige netop fremstilles i Kina.

Cath Punch er sort sexlegetøj    

Af de produkter fra japanske Cat Punch, jeg indtil videre har stiftet bekendtskab med, så taler vi sort sexlegetøj. Forstået på den måde, at produkterne rent visuelt er kulsorte.

Selve indpakningen er smagfuld, og det, jeg specielt godt kan lide er, at Leaf Vibe Rabbit Vibrator udenpå æsken bliver vist i sin fulde størrelse – og så ikke så meget mere.

Knæk og bøj Rabbit Vibrator

Rabbit Leaf Vibe er med batterier, og generelt er kvaliteten af den rigtig god. Og så er den målt op imod lignende produkter i genren, en af de fysisk mindre af slagsen. Samtidig er denne Rabbit Vibrator designet på en sådan måde, at den buer op imod G-punktet.catpunch rabbit leaf vibe 4

Hvor den skiller sig rigtig meget ud, og for alvor tager kegler hos mig, er den feature, at man ude i skaftet kan ”knække” og bøje produktet på en sådan måde, at den rammer ens G-punkt bedst muligt. Man kan bøjes den op eller ned afhængig af, hvordan man nu lige ønsker det – og for at sige det meget lige ud, så tog den sgu lidt røven på mig.

Selvsiddende og håndfri vibrator – fandt jeg ud af

Da jeg forsøgte mig med den første gang, så benyttede jeg den egentlig bare i den bøjning/krumning, den havde i pakken. Og det var også fint og rart nok, men gjorde ikke det helt store for mig. Her lagde den nemlig ikke et ordentligt tryk nok på klitoris.

Men da jeg begyndte at prøve mig frem med at ”knække” og bøje skaftet, fandt jeg ret hurtigt ud af, at den rent faktisk evner at blive siddende af sig selv. Så man ikke længere behøves at holde på den.

Og det giver en kæmpe fordel, da man under brugen så har begge arme og hænder fri – og betyder helt personligt samtidig for mig, at jeg meget bedre er i stand til at arbejde med bækkenbunden….og dermed også fremkalde orgasmer med sexlegetøjet.

Rigelig med power i vibrationerne

catpunch rabbit leaf vibe 3Som sagt, så er kvaliteten af denne Rabbit Vibrator rigtig god.

Den er fremstillet i silikone, og selv om den er batteridrevet, som normalt ikke trækker op hos mig, så gør det i tilfældet med denne Rabbit Vibrator ikke spor.

Batteridækslet er nemt at skrue af og på, og den drives af to styk AAA-batterier – og kraften, kan jeg godt love, er rigelig kraftig. Der er rigtig god power i vibrationerne.

Når så prisen, der ikke er særlig høj, samtidig bringes i betragtning, så får man altså ret meget for sine penge ved købet af denne japanske Rabbit Vibrator.

Har fået øjnene op for Cat Punch

Og ja, jeg har nu for alvor fået øjne op for Cat Punch – og meget snart kan du læse min anmeldelse af det næste produkt fra den japanske producent.

Catpunch Rabbit Leaf Vibe er fundet her

Bag produktet: Catpunch

Materiale: Graded silicone

Stimulations niveauer: 12

Strømkilde: Bruger 2 stk AAA

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Håndfrie muligheder, bøjelig, super kvalitet

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Mega god pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud