Fun Factory Miss Bi – Must have Rabbit Vibrator

 


Så kommer der ord om en must have Rabbit vibrator!

– og jeg har rent faktisk haft produktet liggende et stykke tid. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg først har fået den anmeldt nu, men bedre sent end aldrig – slet ikke mindst med denne. For det er virkelig et rigtig godt og mere eller mindre ”helt nødvendigt” produkt.

Miss BI 5

 

Miss BI fra Fun Factory er fundet her

Rabbit Vibrator fra Fun Factory

Tyske Fun Factory er så absolut et af mine yndlings brands, og jer, der følger mit forbrug af sexlegetøj her på bloggen, ved på forhånd godt, at jeg elsker Fun Factory.

Produktet her hedder Miss Bi, og det er en lille såkaldt Rabbit Vibrator – og det er ikke fordi at Miss Bi er ny, ny, ny. I virkeligheden er dette produkt, der vibrator stimulerer klitoris og G-punktet indvendig i skeden på samme tid, nok tæt på at være et par år gammel.

Flot blackline udgave

Miss BI 4Men her lige før jul (2016) kom Miss Bi i en super flot blackline udgave – silikonen er sort, håndtaget er blankt sort, og der, hvor man holder produktet, er i sølvfarvet metal.

Bare så flot, så flot! Dog vil jeg indskyde, at der indimellem er en lille ulempe ved Fun Factory produkterne – som er, at de af en eller anden årsag simpelthen bare suger støvfnug mv. til sig.

Læs test af Lady Bi her, Miss BI’s storesøster

Få lagt Rabbit Vibratoren væk efter brug

Af samme årsag er det ret relevant, hvordan du opbevarer både dette og andre Fun Factory produkter. Når vibratoren er rengjort efter brug, så sørg for at få det pakket væk – og du skal ikke, når du har vasket det, tørre det i et håndklæde, for så ”suger” det bare en masse fibre til sig.

Nå, men bortset fra denne lille ulempe, du bør være opmærksom på, så er Miss Bi en såkaldt dual-vibrator.

Miss Bi er ikke særlig lang – heldigvis

Selv kalder jeg det for en Rabbit Vibrator – og den er ikke særlig lang. Som i dette her tilfælde er ret fedt. Miss Bi rammer nemlig, hvor hun skal – endda bare SÅ fint, er min personlige oplevelse.

Skaftet er ikke mere end de her cirka otte centimeter, der længdemæssigt er et pænt stykke under gennemsnittet af den danske tissemand i erigeret tilstand.

Men her gør det altså slet ikke noget, da selve formen på Fun Factorys Miss Bi Rabbit Vibrator simpelthen er så gennemført.

Tynd i spidsen og buer opad

Miss BI 3Oppe i spidsen er vibratoren meget tynd, og så buer den opad, så den kan ramme og stimulere G-punktet. Nede ved indgangen af skeden, når vibratoren sidder, hvor den nu skal, der er Miss Bi mere fed i det – som giver noget rigtig god stimulation i det område også.

Selve rabbit-delen, vibratorarmen, der er placeret nede ved bunden af skaftet – og som er den del, der stimulerer klitoris, den er så tilpas bred, er den lige så nemt kan lægges oven på klitoris – og sidder under brug rigtig fint fast der.

Rabbit Vibrator med kraftig motor

Desuden har Fun Factory lagt en super kraftig motor i deres Miss Bi – og på en god dag, vil jeg påstå, der er den orgasmesikker. Og på de dage, vi kvinder har hver måned i vores cyklus, hvor man som regel ikke er til det helt vilde, men måske bare er til en lille smule indvendig stimulation, der er Miss Bi også helt perfekt, er min egen erfaring med produktet.

Er du til anal stimulation, så kan dual vibratoren rent faktisk også benyttes til dette – fordi rabbit-delen nede i enden af produktet fungerer som en ret effektiv stopklods. Hertil og ikke længere!

Miss Bi til prostata stimulation

Dette gælder også mænd, der kan benytte Miss Bi fra Fun Factory til stimulation af prostata, mens vibratorarmen så samtidig stimulerer mellemkødet. Det er denne vibrator fleksibel nok til.

Rabbit Vibratoren er 100 procent vandsikker, og leveres i den klassiske Fun Factory kasse, som vi nu kender den – og så medfølger der magnetoplader.

Et rigtig godt produkt til prisen – og kan, som sagt, benyttes af både ham og hende og parret i fællesskab.

Miss BI fra Fun Factory er fundet her

Fakta om Miss BI

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 7

Antal programmer: 7

Genopladelige: Ja med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Rigtig fin pris, lækker kvalitet og Brand for pengene.

Fordele: God størrelse, kotere skaft,  bare kvali.

Ulemper: Overflade er støv samler

Læs her om 3 lækre og effektive vibratorer målrettet klitoris

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud