BlueMotion – Smartphone styret vibrator

sponsor1

———————————————————————————

digital dims

blueMotion fra OhMiBod er digital sex, en Smartphone styret vibrator, jeg og Manden har testet – og anbefaler

Som øjensynlig en af de første i Europa…….jubiiiii!!!, så har jeg været så super fantastisk heldig at få fingre i den helt nye blueMotion fra producenten OhMiBod – og samtidig vil jeg lige slå fast, at vi nu for alvor er nået frem til generation digital sex. Men det er altså godt nok spacy, det her! Et er at skulle connecte fx et headset via Bluetoth til sin Smartphone (selv benytter jeg Iphone).

Noget ganske andet og noget mere kompliceret er det at sætte sig ned med en digital, erotisk gadget som denne, der i sidste ende skal lystre både ens stemme og den mindste skærm-berøring. I samme forbindelse vil jeg slå fast, at man under ingen omstændigheder skal forsøge at få gang i blueMotion, uden at følge instruktionen minutiøst. For så kommer man godt nok hurtigt på dybt vand. Desuden er app’en, tilsyneladende, ikke helt ens til de forskellige Smartphones.

Smartphone styret vibrator hjemme, manden var på stranden

Nå, men efter at have rodet en del rundt med min nye blueMotion, som i øvrigt har en fornuftig størrelse, men desværre larmer lidt, hvilket er et minus, begyndte jeg endelig at fatte (læs: Jeg er naturlig blond!!!!) hele fidusen ved denne helt åbenlyse gadget. Et er desuden at benytte sin smartphone som remote, noget mere spændende er det at give sin partner ansvaret for at sørge for nydelsen – på endda meget lang afstand. Hvorfor det da også blev noget sjovere, da jeg også fik koblet Manden på med sin Iphone. OBS: Husk nu, at begge parter skal forbindes via Goggle+. Hvorpå jeg sendte ham en lille tur på den lokale strand for at teste, om han nu også kunne styre og bestemme min leg – og det kunne han dæleme! Men det vildeste skal han altså selv have lov til at fortælle.

Du kan købe Ohmibod her

blueMotionManden fortæller:

”Vel ankommet til stranden, hvor jeg heldigvis hurtigt fandt et sted uden alt for mange mennesker, var det endelig blev tid til at lege – og håbede nu inderligt, at det hele ville fungere efter hensigten. Samt jeg ikke mindst kunne huske, hvordan jeg nu skulle gøre – er jo generelt ikke det store geni, for nu at sige det mildt, når det kommer til ny teknik. Men overraskende hurtigt fik jeg kontakt med fruens Iphone derhjemme, og begyndte så efter bedste evne at stimulere hende – også selv om det godt nok var lidt underligt at gøre det på afstand, og uden at kunne se, om hun reelt havde sin vibrator med modtager liggende i trussen.

Man må da kunne bruge tungen

Hvorpå jeg sådan lidt ud af den blå luft kom på den lidt skøre ide, at man da også måtte kunne bruge tungen – altså slikke hende via cyberspace, og det lod sig sgu gøre, viste det sig. Mens jeg samtidig inderligt håbede på, at ingen oplevede mig i færd med at slikke løs på skærmen. For at sige det rent ud, så ophidsede det mig ikke synderligt. Hverken når jeg brugte fingrene eller tungen, men forsøgte da under seancen på bedste vis at forestille mig, at mine anstrengelser gjorde lidt større lykke i den anden ende af ”ledningen”.

Her skal lige føjes ind, at det altså er modtageren, altså hende, der via sin Smartphones lysstyrke-knapper kontrollerer vibrations-styrken. På stranden forsøgte jeg mig både med de rytmiske, bølgende/vippende, stemmeførende, tap- og touch-funktionen, som også var den stimulations-mulighed, hvor jeg endte med at bruge tungen fremfor fingrene. Havde jeg nu IKKE lige befundet mig på en offentlig strand, men derimod fx på et kedeligt hotelværelse langt hjemme, havde min lyst til at give den gas nok været noget mere fremherskende. Men strand på Sydsjælland eller ej, så kunne jeg rent faktisk leve mig noget mere ind i situationen, da jeg brugte tungen – tunge-legen virkede lige som lidt mere ”ægte” end med fingrene.”

blueMotion sinful

Mange tak til Manden, og så hurtigt tilbage til mig igen

Da Manden efter vores lille langdistance-seance, med en Smartphone styret vibrator, ringede hjem, forklarede han mig, at han undervejs altså også havde benyttet sin tunge – på skærmen. Hvilket øjeblikkeligt førte til tanken, at jeg jo så også måtte kunne slikke mig selv digitalt!!! Wird??? Men helt seriøst! Hvem har ikke tænkt tanken, og her tænker jeg både mænd og kvinder, om hvordan det mon må være at slikke sig selv???

En super sjov gadget

BlueMotion er klart en af de sjoveste gadgets jeg længe har set, til stort morskab og sød og sexet nærvær på lang afstand, og garanteret en stor hjælp til par som er adskilt i længere tid ad gangen. Men den skal ses som en gadget mener jeg, for som jeg sagde til manden bagefter: It gets me going, but i didnt get me of!

Men er alligevel alle pengene værd!!!

Knus og god fornøjelse, hvis du er så heldig at anskaffe dig en blueMotion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud