Vibrator styret Smartphone sex

sponsor1

——————————————————————————

vibease

Sex og onani via Smartphonen – Smartphone sex – er ikke bare fremtiden, det foregår lige nu og her

Så kom endnu en fjernstyret ”dims” ind af døren, Vibease – ja, konkurrencen er benhård i den erotiske gadget-verden. For hvem kommer nu først med hvad? – og kan produkterne nu det samme eller måske mere??? Har der eventuelt også været spioner ude??? Producenterne kigger jo rigtig gerne hinanden over skuldrene. Hvor er vi på vej hen i denne verden, jeg næsten ikke kan kende mere. Når jeg kigger tilbage på mine sene teenageår, så foregik onani med fingrene, og forspil med kæresten lige så. Men nu kan vi både for- og bagspille til hinanden fra hver sin side af Jorden. Inden længe, forudser jeg – nååååhh nej, det forudså de jo allerede i filmbranchen for snart et par årtier eller længere tid siden, blandt andet i Demolition man (læs: se herunder), med Sylvester Stallone og Sandra Bullock i hovedrollerne. I filmen dyrker Sylvester og Sandra nemlig sex via digital/tanke/fantasi-sammenføring af seksuel energi.

Smartphone sex er ikke SÅ science-fiction-agtig endnu! – og dog!!!

For her er en ganske almindeligt udseende mini-vibrator, som du kan benytte, helt fysisk, som vi kender det fra alt andet erotisk legetøj. Men har du en Smartphone, i dette tilfælde en android, kan du nemlig benytte telefonen til at chatte med din partner, som fx kan sidde et helt andet sted i verden. Du kan så via din telefon anmode din partner om at styre din hardware/vibrator, som er koblet til din telefon via bluetooth, for dig – lige sm han kan anmode dig om tilladelse til at kontrollere vibrationerne, og dermed selvfølgelig din nydelse. Og imens i så sidder – eller ligger – og kører frem og tilbage imellem programmerne, kan i samtidig, meget passende, ”tale” lidt frækt til hinanden over Vibease-chatten, via wi-fi. Vibease er nemlig sit eget lille sociale ”chat-værk”, hvor man lige som på andre sociale netværk opretter en profil og anmoder hinanden om venskab. Og hvis man er rigtig modig, kan man jo også sende hinanden udfordrende billeder af sig selv. Billeder som ifølge Vibease ikke bliver gemt nogen steder – jeg kan i hvert fald konstatere, at de ikke bliver gemt på nogle af telefonerne.

Første Vibease på markedet

vibease lovejoyDenne Vibease, som jeg har fået, og som er den første Vibease på markedet, er lavet til android Smartphone, og da jeg jo er Iphone-bruger, måtte jeg ud på en lille køretur for at teste den hos en god veninde. Og det var faktisk ikke svært, da Manden og jeg hjemmefra begge havde oprettet profiler på den app, vi havde downloadet til hans Iphone. Så imens veninden gik i Netto, app’en hentede ned på Google Play, og vibratoren koblede på telefonens bluetooth (android), startede jeg en chat med Manden – fra hans Iphone. At chatte er jo ikke nyt, ej heller at tage billeder og sende til hinanden. Men at lade Manden styre vibratoren (man kan scrolle imellem 10 forskellige programmer), uden at stå lige rundt om hjørnet, imens vi kan alt det andet, er lidt science fiction. Vi blev egentlig overrasket over, hvor nemt det var at kommunikere, sende billeder, samt styre vibratoren på en og samme tid – for det hele ligger (næsten) i samme skærmbillede. Kun når et billede skal tages, er det, som vi kender det fra de fleste almindelige sms-funktioner, hvor du bliver spurgt, om du vil sende det pågældende foto eller ej. Den lille vibrator er utrolig nok MEGET kraftig, lige efter mit hoved, men uden at larme spor – hvilket er rart, hvis man er, hvor der er andre….og ikke ønsket at afsløre sig selv. Det skal også lige pointeres, at man skal huske at købe til den telefon, android eller Iphone, som man nu bruger. Men det er fuldstændig ligegyldigt om den, man chatter med, chatter fra det ene eller andet. Softwaren er i øvrigt også en beta-version, som ikke koster noget at benytte, om man er modtager eller sender af kommunikationen.

Pt. er der software til begge typer Smartphones. så alle kan dyrke Smartphone sex, og Vibease lover flere features i de kommende opdateringer. Vibease til Iphone forventes at kunne købes i flere shops i Danmark medio august – blandt andet her – men du skal altså være hurtig, har jeg hørt en lille fugl synge om, for efterspørgslen er allerede stor.

Uuuuuhhhh, kan ikke vente!!!!!!

[embedplusvideo height=”280″ width=”460″ editlink=”https://bit.ly/1zEGdan” standard=”https://www.youtube.com/v/k80UQWWUIYs?fs=1″ vars=”ytid=k80UQWWUIYs&width=380&height=280&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2827″ /]

One thought on “Vibrator styret Smartphone sex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud