Kondom test 2015

kondomtest 2015I morgen, tirsdag den 1. december 2015, er det atter international Aids-dag.

Derfor har jeg og Manden, via en række danske webshops med salg af sexlegetøj, fundet frem til fem supertynde kondomer, vi sammen har prøvet og herunder kommer med vores anbefalinger af. Og der ER altså forskel. Et kondom er nemlig ikke bare et kondom. Og går du specifikt efter en lækker og ægte oplevelse i sengen, så er et ekstra tyndt gummi et rigtig godt valg, efter vores mening. Også selv om kondomet måske koster lidt kroner ekstra.

I Danmark er der flere singler end nogensinde tidligere, og singletilværelsen er langt fra ensbetydende med, at sexlivet lægges på hylden. Måske i virkeligheden tværtimod, specielt her på tærsklen til 2016 – og dette gælder for både mænd og kvinder, og i alle aldre.

Kondomet er den mest sikre beskyttelse

Kondomet er fortsat den mest sikre form for beskyttelse imod både uønsket graviditet og diverse former for kønssygdomme. Herunder naturligvis også HIV og Aids. Hvorfor de små problemer man kan opleve i forbindelse med at benytte gummi, aldrig bør komme til at overskygge behovet for at beskytte sig selv og sin partner. Nøjagtig som den sex, man nu dyrker med gummi på, selvfølgelig gerne må være så god og givende, at gummi eller ej aldrig bør komme op til overvejelse igen. Og dertil KAN man altså sagtens nå. Specielt med et gummi af slagsen, der er SÅ tyndt og lidt generende, at sexoplevelsen på ingen måde bliver ringere eller mindre værd end uden gummi på.

I forbindelse med vores afprøvning af de fem ultratynde kondomer, har vi benyttet den samme vandbaserede glidecreme til dem alle. Bortset fra legen med Durex-kondomet, som har produceret en glidecreme helt specifikt til eget kondom.

rfsuThin For Extra Feeling fra RFSU (Favoritten)

Påsætning: Nem og lige til at rulle på, målt op imod de andre fire kondomer. Og så kunne gummiet rulles helt ned til roden.

Oplevelse: Manden kunne rent faktisk ikke mærke, at han havde kondomet på. Han fortalte, at det strammede en smule ved roden, men at det kun var en positiv ting. Effekten var lidt den samme som ved brug af en penisring, altså at rejsningen blev en kende bedre. Selv kunne jeg intet mærke til kondomet, der kun er positivt. Hverken i forhold til hvor kondomet slutter på penis eller med hensyn til friktion. Bedst af alt, så blev kondomet på plads, i alle tænkelige stillinger. Dejligt ikke at skulle bekymre sig om det nu var på vej af. Neutral lugt og duft.

Materiale: Latex

Indpakning: Helt almindelig kondom-indpakning, meget nem at åbne og tage ud, selv med fedtede fingre.

Pris: 109,00 kr.  for 10 stk.

Kan købes her

———————————————————————————————————————————–

pasante-regularSensitiv fra Pasante

Påsætning: Ok nem at sætte på, vi havde dog lidt svært ved at få kondomet helt på plads, men i forhold til andre kondomer i testen, så må dette være den næstbedste.

Oplevelse: Her kunne jeg godt mærke kondomet, og ikke på den gode måde. Efter vi fik rullet et kondom nummer to på, der kom bedre på plads, hjalp det. Manden var egentlig ok tilfreds, han kunne ikke mærke det store til kondomet. Han var lidt irriteret over, at det tog lidt for lang tid at sætte på. Men alt i alt et godt kondom, til en særdeles god pris. Rimelig neutral lugt, og ingen smag.

Materiale: Latex

Indpakning: Sød og lyserød æske og indpakning, nemt at få kondomet ud.

Pris: Meget attraktiv pris, 59,00 kr. for 12 stk.

Kan købes her

———————————————————————————————————————————-

xrealfeel-8-box-foil_1_jpg_pagespeed_ic_a6ydkKBVhsReal Feel fra Durex

Påsætning: Faktisk en smule skuffende, var ret svært at få på. Meget stramt og svært at rulle ned. Kondomet kom aldrig længere end halvvejs ned.

Oplevelse: Igen lidt skuffende, da kondomet, som sagt, kun kunne komme halvvejes på. Jeg var ikke glad. Det er meget ubehageligt, når der sidder en ”ring” midt på penis, der hele tiden river. ”Ringen” er det stykke af kondomet, som ikke kan rulles helt ud. Manden kunne egentlig ikke mærke det stykke, som var rullet ud, men selve kondomet er ret stramt og virker ikke synderligt tyndt ved første møde. Værst var nok at kondomet ikke blev på, det gled kun mere og mere af.

Til gengæld er glidecremen fantastisk, er vi begge enige om. En glidecreme, Durex selv har produceret helt specielt til dette kondom. Se Real Feel glidecremen her

Materiale: Innovativt ikke-latex, altså polyisopren.

Indpakning: Pæn og nem indpakning. Nem at åbne.

Pris: 99,00 kr. for 8 stk.

Kan købes her

——————————————————————————————————————————–

thin moreamoreThin fra MoreAmore

Påsætning: Ikke specielt nemt, faktisk ret svært. Igen kunne vi ikke få kondomet rullet helt i bund. Selv efter gentagende forsøg – og det bliver man altså lidt træt af, og Mandens begejstring forsvandt da også en smule.

Oplevelse: Manden kunne her godt mærke, at han havde kondom på, og det kunne jeg i den grad også. Det er bare ikke spor rart at føle et niv ved hver eneste indtrængen.

Materiale: Latex

Indpakning: Fin neutral indpakning, dog lidt bøvlet at åbne. Lidt sej i det.

Pris: 15,00 kr. for 3 stk.

Kan købes her

———————————————————————————————————————————

skynLivestyle Skyn

Påsætning: Svær at rulle ud. Heller ikke dette kondom kunne vi få ordentligt på plads. Og det er altså ikke fordi, hverken jeg eller Manden er specielt grønne ud i dette her kondom sjov. Men når det ikke lykkes hverken anden eller tredje gang, er der altså en ret klar tendens til, at fyren bare ikke magter at holde gejsten.

Oplevelse: Manden kunne sagtens mærke kondomet. Der var intet der gjorde, at det føltes tyndere end de mere almindelige kondomer. Og igen havde jeg samme problem med riven og niven. Bare ikke spor sjovt.

Materiale: Polyisopren

Indpakning: Rigtig pæn indpakning.

Pris: Ret dyre 179,00 kr. for 12 stk.

Kan købes her

——————————————————————————————————————————–

5 tanker om “Kondom test 2015

 • december 3, 2015 at 11:51 am
  Permalink

  Hej, Joan.
  Det er da godt nok et dyrt sted du har fundet vinderkondomet fra RFSU. Jeg vil give dig ret i at det er et supergodt kondom, men i det lokale supermarked – og også set i Bilka – kan de købes for 50kr for 10 stk.

  Mvh
  Mikael

  Svar
  • december 3, 2015 at 3:11 pm
   Permalink

   Fuldstændig enig, men nu er det ikke prisen jeg har testet dem på. Mine læsere kan købe dem hvor de vil.

   Svar
 • december 4, 2015 at 9:12 am
  Permalink

  LifeStyles “Zero” er uden tvivl det bedste kondom jeg har prøvet. Langt mere behagelig end deres SKYN.

  Svar
 • december 4, 2015 at 10:48 am
  Permalink

  Hej Joan,

  Personligt er jeg stor fan af Durex Mutual Climax.
  Et lidt specielt kondom, bruger det ikke pga. cremen i det, men pga. den følelse som det giver både konen og jeg.

  Svar
 • april 7, 2016 at 9:12 am
  Permalink

  Tak for en super god test af kondomer 🙂 Personligt synes jeg, at det kan være lidt af en jungle.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud