OhMiBod – syng mig en orgasme

sponsor1—————————–

ohmibod

Ahhh!!! Et glas vin, efter test af en skør gadget. I aften har i hele taget været fyldt med tests af ret skøre app-dimser. Robot-sex er måske dog ikke så skørt endda, så længe det bliver holdt på et moderat plan. Anyway, så kom turen til aftenens sidste og i virkeligheden nok bedste app-styrede, sexede dims. Lige bortset fra den blå farve på G-punkts-vibratoren, er jeg positivt overrasket over NEXT 2 fra OhMiBod. Dejligt, her lidt sent på aftenen.

Jeg har fundet NEX 2 her

Helt ind til benet, så bliver NEX 2 leveret i en simpel og klassisk OhMiBod æske. Ikke skide inspirerende, men heller ikke super grim. Stor fed dildo på forsiden, er ikke lige min smag. Men heldigvis er der ikke noget halvnøgent kvindemenneske med duckface, der her skriger en lige ind i fjæset. Indholdet er udmærket. Meget simpelt: Vibrator og USB-oplader, da den naturligvis er genopladelig. Udførlig manual, og så den snart obligatoriske opbevaringspose i satinlignende stof. Jeg kan ret gode lide størrelsen og formen på NEX 2. Krummer fint, uden at det er for meget. Kan faktisk godt gøre lidt ondt på mig, hvis krumningen er for stor. Den lyserøde farve er ok, men det er mig ubegribeligt, hvorfor man sætter den sammen med en endda meget blå farve. Skriger lidt af hundelegetøj.

Har fleste og sjoveste features

Vibratoren fungerer udmærket som en selvstændig enhed, og fås da også uden app, til knap og nap halvdelen af prisen af NEX 2. Lovelife cuddle. Som selvstændig enhed har NEX 2 seks forskellige vibrationshastigheder, og syv forskelige programmer. Det der gør NEX 2 anderledes, og dermed også lidt dyrere med den medfølgende app. Som jeg absolut mener, har de fleste og helt klart sjoveste features indbygget.

ohmibodHelt personligt har jeg to favoritter. Den ene er en touch-funktion som gør, at jeg selv, men også Manden, ved hjælp af berøring på skærmen, kan få vibratoren til at arbejde. Hvis du kan forestille dig det, så sætter man fingeren på en lille virtuel bold, og fører så fingeren rundt på skærmen. Dette sender signaler til vibratoren, så hastighed og mønstret kan mærkes af mig. Jeg skal lige skynde mig og sige, at man sagtens kan bruge flere fingre. Fuldstændig som når Manden fx kærtegner mig. Hvilket leder mig hen til at Manden, skulle han ikke være hjemme, over smartphonen af mig kan inviteres til at styre denne her touch-funktion – og i øvrigt også alle de andre funktioner i den tilhørende app-en. Min anden favorit, tog mig godt nok lidt tid at lære. Tror jeg sloges med den i over 20 minutter. Var hele min iPhone igennem for at tjekke indstillinger, for kunne simpelthen ikke få stemme-funktionen til at virke. Og blev fandeme så sur, at jeg var lige ved at opgive hele seancen.

Min teknisk dumme mand så lyset

Og for fanden da, hvor var det dog irriterende, at det var min teknisk dumme mand, der til slut skulle ende med at regne den ud. Men det viser jo bare, hvor vigtigt det er med sexlegetøj i dag, at man tager sig god tid til at sætte sig ordentligt ind i funktionerne. Anyway, det viste sig, at han kunne synge mig en kærlig orgasme. Dog med lidt hjælp fra min spritnye, super-cute klitorisvibrator. Mere om denne på et senere tidspunkt.ohmibod3

En anden sjov funktion, dog ret skør, og nok ikke noget, jeg kommer til at bruge, er en statistik over hvor mange orgasmer, jeg indtil videre har fået via vibratoren. Dagligt, ugentligt, årligt, på hvilken tid af dagen, jeg kommer mest. Osv., osv. Måske en sjov ting og vise frem, eller sammenligne med veninderne, over en lækker Cosmopolitan. Lidt Sex in the city fan, er jeg da stadig. Jeg skal også lige huske at nævne, at der også er en chat-funktion med i app-en, så man kan chatte med hinanden på afstand, under legen. Denne chat-funktion samt muligheden for ham at styre funktionerne, kræver dog et mindre beløb. Mener at huske, det er i nærheden af 40 – 50 kroner. Men er alle pengene værd! Dette er nemlig en væsentlig del af hele produktet. Alt i alt, så var det en god stund med NEX 2 – også selv om Manden på et tidspunkt måtte en tur ud i den anden ende af huset for at styre min fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud