Noa – selvsiddende svensk vibrator klemme

sponsor1——————————-

noa

Jeg har alle dage – snart en del år – været stor fan af svenske LELO, og når det kommer til deres vibrator klemme, henvendt både os kvinder solo og par-leg, der er blevet døbt Noa, så er den langt hen ad vejen også lige mig. Og primært fordi, at Noa bliver siddende, hvor den nu engang skal sidde og gør bedst nytte og stimulation.

Noa Kan findes her

Noa – og andre lignede vibrator-klemmer på markedet, hvoraf ikke alle dog er lige effektive og legevenlige som Noa, er lige netop designet til, at man frit kan bevæge sig omkring i sengen, uden at vibratoren af den årsag kommer ud af rette position. Hvorfor det stykke LELO-legetøj altså også egnet hende, der gerne vil selv.

Noa benyttes rent praktisk på den måde, at den ene ende af klemme-vibratoren stimulerer udvendigt, på klitoris, mens den anden ende af Noa stimulerer G-punktet – en kombination, der virker rigtig fint for langt de fleste af os kvinder, dette gælder også mig selv. Og har man en mandlig partner, er der altså også fin plads til, at han kan komme til, der selvfølgelig kun gør stimulationen endnu mere intens – ikke kun for os kvinder, men også for ham, der i forbindelse med penetration ligeledes får glæde af Noas seks forskellige vibrationsmønstre.

Nem at bruge og betjene

På en god dag, hvor det hele spiller, så kan jeg godt komme i mål med Noa – og jeg vil da ikke fuldstændig afvise, at den svenske kvinde-klemme også kan få enkelte til at sprøjte. Her er andre typer af G-punkts-stimulerende produkter dog tanden mere effektive. Til gengæld, der i min – og ikke mindst Mandens – bog er et stort plus, så er Noa fantastisk nem at både bruge og betjene. Kun en knap, hvor man tænder og slukker og skifter imellem de forskellige typer af vibrationsmønstre – som er en stor fordel, når man udelukkende ønsker at koncentrere sig om nydelsen og intet andet.

Fakta om Noa

Mærke: Noa – fra svenske LELO. Er produceret i silikone og designet til at stimulere klitoris og G-punktet på samme tid. Sidder af sig selv, som klemme, kan både benyttes solo og af par, har seks forskellige vibrationsmønstre. Er simpel at betjene (en knap), hvor man tænder og slukker og skifter imellem programmerne. Oplades via USB – og skal du benytte glidecreme, så husk at benytte en vandbaseret.    

Find Noa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud