We-Vibe Sync – den hidtil bedste par vibrator

sponsor1

we-vibe-sync

Anmeldelse af hidtil bedste par vibrator – We-Vibe Sync.

Jeg er glad. Vi er glade. For endelig lykkedes det. Ikke kun for mig, for jeg og Manden, men også for en producent af en såkaldt vibratorklemme. Og produktet, jeg her taler om, er We-Vibe Sync parvibratoren, der er med fjernbetjening og tilhørende app til smartphonen.

Du kan købe We-Vibe Sync her

Men lad mig lige komme med lidt baggrund for, hvorfor jeg og Manden – det er jo trods alt en par vibrator – glæder os så stort over dette produkt.

Det korte af det lange er nemlig, at vi igen og igen er blevet irriteret og har ærgret os over den ene vibratorklemme efter den anden. For enten så passede produktet, som stimulerer klitoris og indvendig i vagina på samme tid, bare ikke min anatomi. Eller også så smuttede ”den selvsiddende klemme” lynhurtigt ud igen af sig selv – og så er ideen med ”et håndfrit” parprodukt jo fuldstændig faldet til jorden. Hvorfor jeg i lang tid også har været den, der har haft pænt store forbehold over for netop vibratorklemmer.

Justerbar par vibrator

we-vibe-gron

Men nu er stemningen i det lille hjem omkring netop denne type af par vibrator vendt på en tallerken – og fortæller mig lidt om, at jeg nok ikke er den eneste kvinde, som har haft problemer med de tidligere vibratorklemmer på markedet. Der er jo ofte fra os forbrugere, de stærkeste signaler bliver sendt til producenterne bliver sendt.

Nå, men det korte af det lange er, at We-Viibe Sync vibratoren helt simpelt er justerbar. Så man kan tilpasse produktet ens anatomi. Så klemmen både rammer plet udvendig og indvendig, mens den samtidig bliver siddende. Uden at man skal holde den på plads med hænderne….som jo er meget lidt håndfrit. Så et meget stort halleluja for den nok så væsentlige forbedring.

Så nu har jeg og Manden ikke blot fået os en ny vibratorklemme – vi har nu endelig fået en, der fungerer, og som vi i fællesskab synes om at bruge.

Er et solo- og par vibrator produkt

We-Vibe Sync, hvis arsenal af forskellige vibrationer styres og kontrolles via den medfølgende fjernbetjening eller en app i smartphonen, er både henvendt singlekvinden og parret. Og fordi man er del af et fast parforhold, så ser jeg helt personligt intet galt i, at man indimellem godt kan lege solo. Og heldigvis er Manden at helt samme holdning.

Benytter man Sync klemmen solo, så er det pænt faslappende for både krop og sjæl, at man ikke hele tiden skal sørge for, at klemmen ikke smutter ud igen.

Bruger man produktet som par, som i begyndelsen godt kan være lidt tricky, da der både skal være plads til ham og klemmen indvendig i vagina, så bliver begge parter vibratorstimuleret på samme tid. Mens han samtidig stimulerer hende via sin penetration. Og så begynder det pludselig at blive rigtig godt. Men altså kun i de tilfælde, at man i forvejen er godt våd. Ellers er mit råd, at der ikke skal spares på glidecremen (den vandbaserede af slagsen, da en silikone glidecreme risikerer at interagere med klemmen og simpelthen ødelægge det).

we-vibe-sync-saet

Begge hænder fri til andet spændende

Specielt når man leger med We-Vibe Sync klemmen som par, er det en kæmpe fordel, at både han og hun, da produktet jo sidder af sig selv, har begge hænder fri til andet spændende. Som fx at have fingeren på fjernbetjeningen eller smartphonen, når der skal skiftes imellem vibrationsmulighederne. Og hvem siger, at det altid er ham eller hende, der styrer og bestemmer. En del af legen kan være, at man skiftes til at styre slagets gang. Dette fungerer i hvert fald for os!

Sidst men på ingen måde mindst, så evner jeg at få orgasme med Sync – både solo og sammen med Manden. Og endda forholdsvist nemt, når jeg er i det humør. Men sådan er det jo ofte, når tingene pludselig passer og spiller 100 procent.

Du kan købe We-Vibe Sync her

Fakta om We-Vibe Sync par vibrator

Producent: We-Vibe

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: Meget mild til super kraftig

Antal programmer: utallige med appen

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Rigtig fair pris, lækker kvalitet og brand for alle pengene

Fordele: God størrelse, perfekt pasform,  super nem

Ulemper: ingen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud