Bedste orgasme med bedste sexlegetøj til hende

 


 

Bedste orgasme med klitoris og g-punkt stimulatoren Ose 2 fra Lora Carlo. Nyt og banebrydende stykke håndfrit sexlegetøj, der passer alle kvinder. Jeg har ikke testet noget så gennemført lækkert og effektivt i meget lang tid. Garanti for orgasme til mig. Hver gang. At produktet så minder om et futuristisk rumskib eller måske en kæmpe sædcelle, det gør så mindre. 

Jeg har fundet min Ose her

Bedste orgasme med rumskibet

Da jeg begyndte at teste sexlegetøj for over 20 år siden, der syntes jeg, at mange af produkterne enten så mega sjove eller måske endda vildt grimme ud. En af de vibratorer, der ”skræmte” mig allermest, var den famøse pearldiver. Der er udstyret med langt skaft fyldt med metalkugler, der under brugen kører rundt og rundt inde i skaftet. Krydret med en ofte ret stor klitoris vibrator, formet som en kanin, siddende uden på skaftet, til stimulation af klitoris.

Da jeg aldrig havde benyttet et sådant stykke sexlegetøj før, var min umiddelbare tanke, at det slet ikke var mig. Sådant et apparat ville aldrig kunne gøre noget positivt for mig. Men – og det lærte jeg ret hurtigt, så skal man ikke altid skue hunden på hårene. For hvad der visuelt ikke lige tiltaler, kan sagtens fungere helt fantastisk. Sådan med pearldiveren, og nu også med Ose 2.

Læs anmeldelsen af Womanizer Duo her

Stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid

Da jeg for kort tid siden modtog dette her stykke sexlegetøj, Ose 2 fra brandet Lora Carlo, havde jeg lidt samme tanker i baghovedet. Umiddelbart tænkte jeg, da jeg først sad med produktet i hånden, at det minder om et futuristisk rumskib. Men da jeg så begyndte at kigge lidt nærmere på den kombinerede stimulator og vibrator. Og fandt ud af, at man kan knække og bøje det lange skaft, som sidder på det her lidt sjove hoved, så begyndte det at gå op for, at her er måske et virkelig fedt produkt.

Du kan købe Osé fra Lora DeCarlo lige her

Lad det være sagt med det samme: Ose 2 er det fedeste produkt, jeg meget længe har testet. Heldigvis da. For med tanke på, hvad sexlegetøjet her koster, så skal produktet dæleme også være blandt de bedste af de bedste i genren. Det da helt klart også er!

Imiterer fingerbevægelser til bedste orgasme

Producenten Lora de Carlo går rigtig, rigtig meget op i fx at imitere den fingerbevægelse, der finder sted, når ens partner stimulerer ens G-punkt indvendig i vagina med en finger eller to.

Eller når en finger masserer og stimulerer klitoris. Samtidig benytter brandet sig af denne her famøse Womanizer teknologi der gør, at man oplever en næsten helt berørings fri stimulering af klitoris. Ved hjælp af små og meget målrettede trykbølger, der kan fremkalde den bedste orgasme.

To at disse specifikke måder at stimulere på, er Ose 2 designet med: Trykbølge stimulans på klitoris, samt en lille forsigtig eller lidt mere heftig (det styrer man selv) ”finger stimulans” på G-punktet. Ose 2 stimulatoren er desuden 100 procent vandtæt, og man oplader sexlegetøjet via en magnetisk oplader

Læs her om nyeste sex teknologi til ham

Opnå bedste orgasme med Ose 2

Inden man dog kaster sig over at lege med denne kombinerede Klitoris og G-punkt stimulatorer, så bør man, som kvinde, først bruge lidt tid på at indstille produktet. Så det passer bedst muligt til ens anatomi. Man helt enkelt gør ved at knække og bøje skaftet, indtil designet passer ens anatomi 100 procent. For sidder sexlegetøjet korrekt helt fra start, så kan man rent faktisk benytte produktet helt håndfrit. Husk her at benytte godt med vandbaseret glidecreme i forbindelse med indføring af G-punkt stimulatoren.

Ønsker man udelukkende at benytte dobbelt stimulatoren til stimulation af klitoris eller G-punktet, så kan man også dette. Fx i forbindelse med samleje med sin partner. Og igen på grund af den super bøjelige hals. Ønsker man dog udelukkende at benytte Ose 2 til håndfri stimulation af klitoris og G-punkt på samme tid, så lad være med at vride og dreje sexlegetøjet yderligere. Så er produktet nemlig toptunet til action næste gang, lysten melder sig.

Kugle massage af G-punktet

Kuglen, der er placeret i skaftet, der stimulerer G-punktet, vil jeg gerne gå lidt mere i dybden med.

Her taler vi nemlig en forholds ny teknologi. Selve skaftet er ikke specielt tykt. Men er formet og designet på en sådan måde, at det lægger sig fint inde i vagina. På den side af skaftet, der vender op imod G-punktet, sidder en lille kugle, en bold, der kører frem og tilbage inde i skaftet. Lige under overfladen. Så der kommer et tryk på og stimulation af G-punktet under brugen af stimulatoren.

Find og læs mere om Osé lige her

Følelsen, kan jeg godt love, er super speciel. Og, som sagt meget lig med den man oplever, når partneren benytter sine fingre på en. Her dog i en meget blid og ret terapeutisk, er min oplevelse, version. En fin, fin massage af G-punktet. Dette lagt sammen med trykbølge stimuleringen af klitoris, så kan man altså opnå nogle ret heftige og lækre orgasmer.

Håndfrit er et kæmpe plus

Med hensyn til at styre stimulations niveauerne, så foregår det via en stor rund knap, der er placeret oven på hovedet af ”rumskibet” aka ”den forvoksede sædcelle”. Knappen holdes inde indtil produktet tænder. Via den længste aflange knap styrer man klitoris stimulationen, mens G-punkt massagen styres via den lidt mindre aflange knap. Der er ret nemt, når man først lige har prøvet det af. En sidste knap er til at skifte frem og tilbage imellem sexlegetøjets forskellige programindstillinger.

Noget af det mest fede ved produktet her, jeg allerede har været lidt inde på, det er, at stimulatoren til bedste orgasme kan benyttes håndfrit. Sådan oplever jeg det i hvert fald. For det betyder seriøst noget at have hænderne fri. Både når man leger alene og benytter sexlegetøjet sammen med en partner.

At kunne slappe fuldstændig af i kroppen, med armene ned lang siden, mens man bare nyder den terapeutiske og samtidig ophidsende stimulation, det er bare helt vildt lækkert og givende.

At man ikke skal holde fast i noget, eller flytte rundt på noget undervejs, det er kun et kæmpe plus i min bog.

Dyr, men hver en krone værd

Den kombinerede klitoris og G-punkt Ose 2 stimulator er ikke billig. Det er faktisk et pænt dyrt produkt. Til gengæld får man et super lækkert og gennemført stykke sexlegetøj, skabt i de bedst mulige materialer. Der kan give langt de fleste af os kvinder orgasme. Tør jeg godt love.

Her har man, altså producenten Lora Carlo, virkelig ramt plet. Det er meget lang tid siden – hvis overhovedet nogensinde, at jeg via et stykke sexlegetøj har oplevet en så lækker og fræk berøring og stimulans. Så seks ud af seks mulige stjerner til Ose 2 stimulatoren, der fremkalder bedste orgasme.

Køb Osé her

Bag produktet: Lora Decarlo

Materiale: Bodysasfe silicone og ABS plast

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 10

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Ualmindelig godt produkt, håndfrit i brug, dobbeltorgasmer muligt

Ulemper: Brug den tid der skal til for at finde den helt rigtige bøjning på produktet

Pris: Lidt høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud