WOW klitoris stimulator – bedre end forventet

 


klitoris stimulator fra WOW technolegies

WOW (en sammensmeltning af storproducenterne We-Vibe og Womanizer) står bag sexlegetøjet Melt. En super moderne klitoris stimulator, der benytter sig af samme trykluft teknologi som Womanizer – og som jeg fik min veninde til at styre på afstand, da jeg skulle teste produktet.

Jeg har fundet We-Vibes Melt her

klitoris stimulator – WOW

Det her med at lade andre styre og kontrollere sit sexlegetøj på afstand, kan være både frækt og mega grineren. Og denne her gang, med min test af klitoris stimulatoren Melt, der valgte jeg rent faktisk at få en god veninde til at gøre nogle bestemte ting via sin smartphone, vi på forhånd havde aftalt.  Så kunne jeg så bruge det, hun på afstand fik til at ske, i mit sexlegetøj. Krydret med en bestemt fantasi, jeg samtidig benyttede mig af. Der alt i alt endte med at blive en ret skæg og anderledes onani oplevelse.

Små og målrettede trykbølger på klitoris

Det handler naturligvis om dette her stykke sexlegetøj fra producenten WOW Tech, Melt, der benytter sig af Pleasure Air teknologi. Her taler vi om små og intense trykbølger, der minder ret om dem, man også oplever i alle Womanizer produkterne.

Og i og med, at netop We-Vibe og Womanizer er fusioneret og i dag producerer under navnet WOW Tech, så er vi altså ude i noget af det samme. Dog lige bortset fra, at man med Melt altså ikke kan tage dette her suge-puste-hoved af – som er et lille minus, man dog kan leve med.

Rikke sørgede for stimuleringen – på meget lang afstand

Med min veninde, Rikke, havde jeg aftalt, at hun via sin smartphone skulle afprøve og teste to forskellige teknikker, jeg via min Melt så skulle have fornøjelsen af. Det første var, at hun ganske simpelt skulle skrue op og ned for stimulationen af klitoris stimulatoren. Hvorpå hun efterfølgende, som test nummer to, skulle benytte sig af touch funktionen, der også hører til appen. Hvor hun enten ved brug af sine fingre og/eller simpelthen ved at slikke på mobil-skærmen, der rent faktisk også er muligt, så skulle styre og kontrollere den stimulation af klitoris, jeg skulle opleve hjemme i sengen.

Køb din egen Melt her

Nej, jeg dyrker ikke pigesex!!!

Her ville en eller anden måske tænke, at jeg nu har dyrket pigesex med min veninde. Men det synes jeg nu trods alt ikke. Ikke mindst med tanke på, at vi på pågældende tidspunkt rent fysisk opholdt os i omegnen af små 300 kilometer fra hinanden – og heller ikke kunne se hinanden. Men er man et par, der ønsker at dyrke langdistance sex, så kan man jo fx skype imens.

Anyway – nu skal du/I høre, hvordan det rent praktisk spændte af for mig og Rikke.

For det første, så havde vi aftalt et helt bestemt tidspunkt, hvor tingene skulle tage sin start. Hvorpå jeg via min We-connect-app, på min iPhone, inviterede Rikke, der selvfølgelig har den samme app på sin telefon, til at styre mit produkt, altså min Melt klitoris stimulator. Og imens det hele stod på, kunne vi over Messenger, samtidig skrive lidt frem og tilbage om, hvordan det nu gik med det ene og andet – i hver vores ende af ledningen.

Du kan også læse anmeldelsen af en Womanizer her

Jeg fantaserede ikke om Rikke

Og så kørte vi så ellers bare derudad – og nej, jeg tænkte og fantaserede ikke om Rikke imens. Til gengæld legede jeg med tanken om at modtage lækker oralsex af en mand, mens jeg benyttede min Melt. Vel vidende, at der rent faktisk sad en kvinde i den anden ende, der slikkede de her stimulations mønstre, der her og stimulerede mig.

Ja, fagre nye verden, når det kommer til denne her type af sexlegetøj. Og ja, det virker altså. Det kan jeg roligt love. Man kan sagtens sidde/stå/ligge nok så langt fra hinanden og samtidig have en sjov og fræk lille session kørende – og på alle tider af døgnet. Det styrer man jo helt selv.

Og for blot at slå det helt fast: Jeg er faktisk ikke til piger – og da vi legede, var det da også mere oplevelsen end den person, der sad i den anden ende, der for mig tændte og gjaldt.

Derfor er bør du få orgasme ofte

Var ikke vildt imponeret – til en start

Og nu springer jeg så lidt i tid. Nemlig til den allerførste gang, jeg benyttede og i det små testede Melt, og hvor jeg gjorde det solo – og her var jeg faktisk ikke vildt imponeret. Her oplevede jeg nemlig klitoris stimulatoren ret hård i sin pulserende stimulans. Mens jeg samtidig havde lidt svært ved at sådan for alvor at finde ud af, hvordan produktet fungerede.

Men nu, hvor jeg altså har testet den igen – ved at en anden person styrede og bestemte, hvordan jeg skulle stimuleres, så har jeg ændret opfattelse af produktet. For giver man Melt chancen, altså en ordentlig chance, så er det faktisk et ret fedt stykke sexlegetøj henvendt os kvinder. Både når man leger solo og når (eller hvis) man lader en anden stå for stimulansen.

Tjek andre app-styrede We-Vibe dimser ud her

Melt klitoris stimulator lægger ret heftigt fra land

Forskellen på en Womanizer stimulator og Melt stimulatoren er, at Melt lægger ret heftigt fra land. Med en ret så heftig stimulering af klitoris – og her må samtidig indskydes, at stimuleringen, nøjagtig som med Womanizer, er berøringsfri. Så i stimulation minder de meget om hinanden.

Under alle omstændigheder, så skal man som bruger af produktet være opmærksom på, at snuden på Melt, altså puste-suge-hovedet, er meget blødt og bøjeligt. Der rent faktisk gør det tanden nemmere at få til at passe rundt om klitoris, da man kan vippe og presse lidt på hovedet, indtil det sidder helt korrekt.

Velegnet som krydderi på samlejet

Derudover er Melt klitoris stimulator et forholdsvist fladt stykke sexlegetøj – særligt der, hvor man holder rundt om det, og hvor knapperne også er placeret. Der gør sexlegetøjet super velegnet til fx at benytte samtidig med, at man har samleje med sin partner. Fx i missionærstilingen og Lotusstillingen. Altså i tilfælde, hvor man IKKE benytter sig af appen til at styre sexlegetøj, men hvor man benytter sig af kontrolpanelet på produktet.

Moxie er en app-styret vibrator – læs anmeldelsen her

12 intensitets niveauer

Man tænder si Melt klitoris stimulator ved at holde minus-knappen inde. Hvorpå stimulatoren starter så op, på det laveste niveau (der altså ikke er så lavt endda), hvorpå man så kan køre produktet op og ned i intensitet. Der er intet mindre end 12 forskellige intensitets niveauer at vælge imellem.

Prismæssig er stimulatoren en smule dyr – men med tanke på, hvad man kan benytte sexlegetøjet til, både solo og sammen med en partner, så er prisen egentlig ret ok, synes jeg. Desuden, ikke at forglemme, så er We-Vibe om nogen kendt for kvalitet, kvalitet, kvalitet. Som da også går igen i Melt fra WOW Tech.

Stabil og brugervenlig app

Når det kommer til appen, så har We-Vibe altid været helt i top med hensyn til brugervenlighed og stabilitet. Så er du/I på jagt efter et godt og gedigent stykke kvalitets sexlegetøj, der spænder ret bredt med hensyn til måden, man kan lege med det på, så er Melt klitoris stimulator helt klart et godt og effektivt bud på et solo- og parlegetøj i et og samme produkt.

Køb din egen Melt her

Bag produktet: We-Vibe

Materiale: Bodysafe silicone og BPA fri

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 10 + Uendeligt mange

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Nem at connecte med app, god og ny opdateret app, lækkert produkt.

Ulemper: Mangler lidt en lavere styrke niveau

Pris: Lidt høj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud