Glad og nuttet penisring – også til hende

sponsor1


 

Så har hustruen hjembragt en ny penisring, Jolly Vibro Ring fra EasyToys, til mig….eller nok rettere til os begge. Som også passer mig bedst. For hvad der gør hende glad og fornøjet, glæder i høj grad også mig, både fysisk og mentalt – som heldigvis også går den anden vej rundt.

Jeg har fundet Jolly her

Nå, men jeg/vi har altså fået en ny og effektiv penisring til samlingen – og selv om farven på ”dyret” med de frække og vibrerende følehorn måske ikke er speciel mandig, så er jeg heldigvis mand nok til at se igennem fingre med det pink udtryk.

Desuden betyder farven ikke en døjt, når ”dyret” først er monteret, arbejder og brummer. Så er det udelukkende effektivitet og ydeevne, det handler om.

Onesize penisring med bullet vibratorjolly vibro ring 2

Om man investerer i den ene, anden eller tredje type af penisring, så gælder det primært om, at produktet pr. automatik evner at holde blodet ude i penis. Og det evner denne onesize Jolly Vibro Ring fra Easytoys. Efter min bedste overbevisning vil alle mænd, tykkelsen (eller mangel på samme) underordnet, kunne få glæde af denne ring.

Og er man som par ikke til vibrationer, alle par ikke er, så kan man bare fjerne den lille bullet vibrator fra produktet og benytte den pink penisring au naturel.

Desuden får kvinden også først fornøjelse af følehornenes vibrationer, når han er helt oppe i hende. Derfor er sex, hvor man ligger tæt sammen, også pænt velegnet med netop denne ring.

Apropos vibrationer, så er de summende med samtidig pænt kraftige, der frembringer en god og effektiv klitorisstimulation.

Glad, nuttet og forstørrende

jolly vibro ring 3Denne penisring, som langt de fleste andre penisringe, kræver ikke den store udskrivning. Til gengæld er resultatet af brugen – helt bogstaveligt – til både at få øje på og rent fysisk mærke.

Ja, man kan godt betragte penisringen som et hjælpemiddel – og er da også et ofte ret effektiv hjælpemiddel for ham, der har problemer med at enten opnå eller holde rejsningen kørende over lidt længere tid.

Produktet er dog helt klart også henvendt mænd, der ”blot” ønsker at opleve penis større (tykkere) og mere spændstig end nogensinde. For det er nemlig, hvad en effektiv penisring rent faktisk evner. Den forstørrende oplevelse plejer ens partner heller ikke at have det helt store imod.

Jeg har fundet Jolly her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud