Satisfyer Klitoris Orgasme

 


Satisfyer Klitoris Orgasme: Ny klitoris vibrator fra Satisfyer får mig helt i mål. Giver mig klitoris orgasme.

Læs min test og anbefaling af Satisfyer Dark Desire. Et såkaldt lay-on produkt, der er super gennemført og samtidig pænt billig.

Produktet er fundet på danske Plusshop.dk

Satisfyer klitoris orgasme – ja tak!

Dark Desire fra Satisfyer er en rigtig fin klitoris vibrator, jeg ingen problemer har med at opnå orgasme med. Sexlegetøjet er hverken for stort eller for lille, den ligger fint i min overflade. En lækker vibrator henvendt os kvinder, Produceret i silikone og med en flot flade i rosa-guld på toppen af produktet.

Vibratoren er bastant, dog uden at være tung eller klodset. Ligesom det er en af de vibratorer, der er nemme at finde ud af. Her skal man nemlig ikke kaste sig ud i at trykke på en masse knapper for at komme frem til lige netop den form for vibrationer, man nu og her bedst synes om.

Meget mere om Dark Desire længere nede i blogindlægget. Først vil jeg nemlig tage dig mere end 20 år tilbage i tiden. Til dengang, hvor denne her type af sexlegetøj ikke fandtes.

Webshoppen Plusshop.dk

For snart 21 år siden, da jeg trådte mine første skridt i sexlegetøjs branchen, var sexlegetøj kun muligt at købe i fysiske sexshops. Et andet alternativ var at bestille sit sexlegetøj via kuponer, man klippede ud af hæfter og blade mv. I dag kan man, som bekendt, erhverve alle tænkelige typer af sexlegetøj i et hav af forskellige online sexshops.

En af de ting, synes jeg, der her i 2020 er vildt fedt, er, at man nu også kan inde og købe sit sexlegetøj i mere almindelige webshops. Som eksempelvis Matas, forskellige modeforretninger mv. Lige som man kan handle sig sexlegetøj i den danske webshop Plusshop.dk

En klubside, hvor man mod et fast beløb hver måned – i dette tilfælde 139,00 kroner, hvor man så får adgang til en hel masse meget forskellige produkter. I alle mulige genrer, til en noget reduceret pris i forhold til, hvad man ellers skulle have givet for sine køb.

Et rigtig oplagt og godt eksempel på dette, fra naturligvis min egen boldgade, er, som sagt, sexlegetøjet aka klitoris vibratoren Satisfyer Dark Desire. Et såkaldt lay-on klitorisvibrator fra producenten Satisfyer, der er klart mest kendt for at producere klitoris stimulatorer. Men som helt klart altså også evner at udvikle rigtig gode og effektive vibratorer.

Fra da jeg bestilte denne Satisfyer klitorisvibrator hos Plusshop, til den nåede frem til mig med posten, der gik i omegnen af blot 24 timer. Det er jo helt klart til at leve med!

Besparelse på cirka 40 procent

Plusshop.dk har, som sagt, et væld af spændende og interessante produkter på hylderne. Som kun er fedt. Også for mig. Jeg er kvinde, og jeg går op i både skønhed, sundhed og seksuel sundhed. Og det, at jeg kan købe alle de her produkter det selvsamme sted. Samt samtidig opnå en voldsom reduktion på prisen, det giver kun rigtig god mening for mig. Ikke mindst fordi udvalget er så stort i shoppen, som det nu engang er.

Samtidig med, at min nye Satisfyer klitorisvibrator røg i den virtuelle indkøbskurv, bestilte jeg desuden og blandt andet, også en parfume. En Gucci parfume. Du kan læse min anmeldelse af her.

Sammenlagt sparede jeg her via mine køb 320 kr., sammenlignet med priserne i ex. Matas og lign – og gider jeg på et tidspunkt ikke længere være medlem af Plusshop.dk, så jeg jo bare melde sig ud igen. Naturligvis!

Desuden, ikke at forglemme, så får man de første 30 dage gratis. Så man lige kan prøve det af.

Køber man (her meget oplagt) fx Satisfyer Dark Secret klitoris vibrator hos Plusshop.dk, så er besparelsen, på blot dette ene produkt, i omegnen af 60 kroner. I forhold til prisen i de mere gængse webshops med sexlegetøj. Hvilket er en besparelse på cirka 30 procent. Der helt klart også er værd at tage med.

Men nu hurtigt tilbage til min test og anmeldelse af vibratoren Dark Desire, der giver satisfyer klitoris orgasme.

Klitoris orgasme med klitorisvibrator

Satisfyer Dark Desire kommer i en lille og lyserød æske, med et billede af produktet uden på. Vibratoren er genopladelig, og der medfølger naturligvis en oplader til sexlegetøjet.

Et stort plus er desuden, at sexlegetøjet er 100 procent vandtæt. Så Drak Desire kan altså både tages med under bruseren og en tur med i badekaret. Hvis man solo eller sammen nu lyster det.

Du kan købe din egen Dark Desire lige her

Med hensyn til produktets vibrationer, så er de meget tunge, og at Satisfyer vibratoren markeds føres og sælges som et layon produkt, handler om, at man ikke nødvendigvis behøves at holde den i hånden. Den kan fx også lægge i trussen og så benyttes som et håndfrit produkt.

Helt personligt, så foretrækker jeg at benytte mig af snuden af klitorisvibratoren, til at stimulere mig selv med. I den ene ende af sexlegetøjet har man nemlig knapperne, hvor man trykker sig frem og tilbage mellem de forprogrammerede vibrations mønstre. Mens den anden ende af Satisfyer dark Desire, altså snuden, er min oplevelse, så er bedst til at stimulere klitoris med.

Her mærker man også mest de her tunge og mere dunkende vibrationer – i fx forhold til at lægge vibratoren hen over området. Hvor stimulation også er mindre målrettet end når man, som jeg, benytter snuden til at vibratorstimulere sig med.

Satisfyer Klitoris orgasme – under første test

Og ja, jeg kom i mål. Opnåede klitoris orgasme. Også i forbindelse med min første test af denne klitoris vibrator. Desuden indenfor relativ kort tid.

Lad mig dog hurtigt lige indskyde, inden vi går videre, at man altid lige bør lade produktet op, inden man tager det i brug første gang. Her anbefales som minimum en tre timers opladning. For at få vibratoren til at arbejde, holder man blot plus-knappen inde i ganske få sekunder. Hvorefter sexlegetøjet begynder at vibrere.

Og man lægger altså fra land med ret så kraftige vibrationer. Her kan man dog så, hvis man vil, via minus-knappen til lidt mindre heftige vibrationer. Enkelt og ligetil. Man kan vælge imellem tre hastigheder, der kan kombineres med fem faste typer af vibrations mønstre. Der alt i alt giver 15 forskellige vibrations muligheder at jonglere med.

Rengøring efter brug, er super nemt, da Satisfyer vibratoren som allerede nævnt er vandtæt. Vibratoren skal derfor blot vaskes lidt forsigtigt under den lunkne hane, og efterfølgende tørres. Anden form for pleje af produktet kræves egentlig ikke.

Benyt altid en vandbaseret glidecreme

Husk gerne at benytte lidt glidecreme, når du bruger vibratoren. Det gør både legen og oplevelsen med klitoris vibratoren mere sjovt og rart. Og her SKAL det altså være en vandbaseret glidecreme. Eller eventuelt en hybrid, hvor der er en smule silikone i den ellers vandbaserede glidecreme. Vælger man en hybrid, så tjek dog først lige op på, at glidecremen kan benyttes i forbindelse med sexlegetøj fremstillet i silikone. Ellers risikerer du ganske enkelt at ødelægge produktet.

Tjek denne vandbaseret glidecreme – læs anmeldelsen her

Min overordnede konklusion oven på mine tests af produktet er, at Satisfyer Dark Desire er en pæn, fin og ikke alt for stor klitoris vibrator. Langt de fleste kvinder, er jeg overbevist om, kan opnå orgasme med. Særligt når man lige har lært sit nye sexlegetøj at kende.

Jeg kan blandt andet anbefale denne vibrator fra Plusshop som en god og effektiv nybegynder vibrator, du har stor chance for at opnå en ægte satisfyer  klitoris orgasme med. Her får du rent faktisk lidt af et effektivt luksusprodukt til under 150 kroner.

Køb din helt egen Dark Desire her

Bag produktet: Satisfyer

Materiale: Bodysafe silicone og BPA fri

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 15

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Nem at finde ud af, fin manual medfølger. Super gode vibrationer

Ulemper: Brummer lidt i fingrene.

Pris: Ultra god, meget produkt for pengene.

Så thumps up til Satisfyer klitoris vibratoren her fra mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud