Pulserende masturbator – verdens nyhed

 


Pulserende masturbator: Arcwave Ion er navnet på en revolutionerende sexlegetøjs nyhed til mænd. En masturbator, der benytter sig af selv samme teknologi, som de populære Womanizer og Satisfyer stimulatorer til kvinder benytter sig af. Men bliver den pulserende masturbator mon en lige så stor succes???

Pulserende masturbator – kontra den gamle vibrator

Læs testen, foretaget og skrevet af min mandeven, samt ord fra mig om selve produktet.

Den pulserende masturbator er fundet her

Inden jeg dog giver ordet til manden, der har haft fornøjelsen af den pulserende masturbator Arcwave Ion, så vil jeg kort lægge ud med at sige, at det kun var et spørgsmål om tid, før en sådan ville komme på markedet. Mit bud er da også, at flere i genren hurtigt vil følge efter. For med den succes, den berørings frie, pulserende tryklufts teknologi i sexlegetøjs branchen indtil videre har haft, så måtte der også komme produkter til manden i genren. Og nu til min testers test og ord om det helt nye stykke sexlegetøj:

”Som en mand, der – med jævne mellemrum – i snart mange år har benyttet mig af sexlegetøj. Både alene og sammen med kvinder. Så har jeg da også forsøgt mig med en del forskellige masturbatorer. Både med og uden vibrationer. Og for at være helt ærlig, så har vibrationerne næsten været mere til gene end gavn. I hvert fald for mit vedkommende. Men hvis man ikke prøver tingene af, så finder man jo heller aldrig ud af, hvad det virker bedre for en end andet.

Helt ny type af sexlegetøj

Nu er der så kommet en helt ny type af sexlegetøj, en pulserende masturbator, på markedet til os mænd. Og denne er altså tanden mere mig end den vibrerende masturbator. Lad dette være sagt med det samme. Men inden jeg nåede til den konklusion, så skulle jeg jo først lige teste. Der altså blev gjort til det pænt stimulerende syn af en fræk film. Som vel er meget lig med, hvad de fleste af os mænd under alle omstændigheder (også) beskæftiger os med, når vi solo benytter sexlegetøj.

Læs om Womanizer til kvinder her

En stor fordel, i forhold til testen og brugen af Arcwave Ion var, at jeg indtil flere gange tidligere har prøvet at klitoris stimulere kvinder med Womanizer og Satisfyer stimulatorer. Hvor ideen og teknologien bag sexlegetøjet er nøjagtig den samme. Ligesom jeg, direkte på penishovedet, har forsøgt at stimulere mig med disse produkter til kvinder. Og faktisk med en pæn portion fornøjelse og succes til følge.

Du kan købe Arcwave Ion lige her

Små og intense trykbølger på penis strengen

”Efter at have smurt silikone røret med den medfølgende glidecreme, kastede jeg mig erigeret og begejstret over forehavendet. Og blev egentlig pænt positivt overrasket over den kildende stimulation, de små og intense trykbølger evner at præstere. På penisstrengen. Her kan man så vælge ”blot” at lade penis hvile i silikone røret, mens stimulationen står på. Eller man kan masturbere sig selv med produktet imens. For mig var det sidste klart den bedste løsning.

Lidt ærgerligt her er det bare, at trykbølge stimulationen ikke også foregår direkte på penishovet. Der trods alt er mest følsom. Men dette lader sig altså gøre, hvis man drejer masturbations røret en halv omgang,  og så med glans finder det punkt indvendig i produktet, hvor stimulationen udspringer fra. Der for mig faktisk gav mere fornøjelse end den intense stimulation af penis-strengen.

Et andet lille fif, jeg her meget gerne vil give videre, er at benytte en effektiv penisring i forbindelse med brugen af den pulserende masturbator Arcwave Ion. Også selv om man ikke har problemer med at opnå og bibeholde sin rejsning. For jo mere spændt og blodfyldt penis er, opdagede jeg under testen, jo mere tilfredsstillende oplevede jeg også trykluft stimuleringen af penis. Lige som hele masturbations røret helt naturligt også kun fyldes mere ud.”

Denne penisring blev benyttet ved testen af Arcwave Ion

Arcwave Ion pulserende masturbator kan klart anbefales

”Kan jeg anbefale produktet?: Ja, helt klart. Også i forhold til at benytte en masturbator med vibrator. Desuden, hvis man lyster, kan man reelt jo også benytte Arcwave Ion som et almindeligt masturbations sleeve. Hvor man men hånden, under sin masturbation, kan klemme mere eller mindre hårdt om silikone røret, mens man hygger sig. Ligesom sexlegetøjet her også kan anbefales til parleg, hvor partneren benytter sexlegetøjet på en. Som kun, kan jeg roligt love, vil øge fornøjelsen yderligere – og så giver jeg ellers ordet tilbage til Joan:”

Så er den længe ventede Ion Arcwave, som bekendt, endelig kommet til Danmark. Vi taler om et produkt, jeg blev præsenteret for allerede for et års tid siden, på EroFame messen i Hannover i 2019. Og det har så absolut været længe ventet. For dette her Womanizer fænomen har nemlig været en kæmpe øjenåbner for os kvinder – og nu er det altså så blevet mændenes tur.

Køb din egen pulserende masturbator lige her

Vi taler om en pulserende masturbator, der er udstyret med denne her puste-suge funktion, der er placeret inde i masturbatoren. Og, som du jo allerede ved, fik jeg en mandlig kammerat til at teste sexlegetøjet, da jeg jo ingen – for at sige det lige ud – penis har. Hvorfor jeg så heller ikke selv, på egen krop, har mulighed for at udtale mig om, om vi kommer i nærheden af det, som Womanizer og Satisfyer stimulatorerne kan gøre af godt og dejligt for os kvinder.

Sexlegetøj til mænd i topklasse

Hvad jeg dog kan udtale mig om, det er, at vi her har at gøre med et produkt i absolut topklasse. Når det kommer til kvalitet. Og den pulserende masturbator til mænd kommer i en mega lækker indpakning aka gaveæske. Hvor der medfølger alle de ting, der nu skal benyttes. Herunder opladeren, der er super smart indrettet. Med en form for fugtsuger inde i denne her lille stav, som produktet skal holdes i, når det lader op. Og heldig, heldig vis, så er sexlegetøjet død nemt at betjene. Det sker ganske enkelt via en simpel plusknap og en minusknap, hvor man trykker op og ned for intensiteten af de pulserende trykbølger.

Desuden er produktet designet med en super smart funktion, der gør, at man kan sætte stimulatoren på silence mode. Så når det lille hul, inde i masturbatoren, ikke lige er dækket af penis, så stopper den simpelthen med at ”larme”. Vi taler nemlig om et produkt, der desværre er en smule lyd på. Men denne funktion kan man altså slå til og fra, som man nu lyster. Så den enten arbejder uafbrudt eller kun, når puste-suge hullet er dækket til. Husk desuden altid at smøre penetrations røret med en vandbaseret glidecreme inden brug. En velegnet glidecreme medfølger.

Sidst men ikke mindst:

Nej, jeg kan på egen krop ikke selve teste denne pulserende stimulator. Til gengæld kan garantere, at der her er et produkt, mange mænd fremadrettet vil få stor glæde og fornøjelse ud af. Også selv om prisen er en smule pebret.

Arcwave Ion kan ses og købes lige her

Bag produktet: Arcwave (WOW)

Materiale: ABS-plast og CleanTech Silikone

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: Kun + og -, mulighed for lydløs funktion

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, Ion er, ladestanderen er IKKE

Fordele: Helt ny tech til ham, god stimulation, også til ham der har svært ved at få erektion.

Ulemper: Larmer

Pris: Lidt høj.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud