Womanizer Premium – med flere fede ændringer

 


Womanizer Premium er med et ekstra brugervenligt design og andre nye og fede features – et par ændringer i forhold til forgængerne er dog lidt mindre optimale, synes jeg.

Womanizer Premium – med to mundstykker

Jeg har fundet min WOMANIZER PREMIUM her 

Womanizer Premium er den nyeste Womanizer klitoris stimulator på markedet. Og producenten har gjort sig selv en kæmpe stor tjeneste ved at pakke produktet vanvittigt flot ind. Kassen, produktet kommer i, er bare så flot og lækker – og oven i købet var jeg så heldig, at få den nye stimulator i hvid. Den fås nemlig også i andre farver, men denne udgave af Womanizer gør sig altså ekstra godt i hvid, synes jeg.

Men lad os få kigget lidt på selve produktet, der altså er en såkaldt klitoris stimulator – og er samtidig en Womanizer i et helt nyt design. Desuden kan denne udgave præstere nogle nye og anderledes ting i forhold til tidligere varianter, jeg selvfølgelig nok også skal komme ind på.

Men lad os begynde fra en ende af – nemlig med, hvad kassen indeholder.

I kassen finder man, udover selve stimulatoren, en opbevaringspose og en æske med en magnetoplader, lige som man også får et ekstra mundstykke med. Mundstykke nummer et sidder på Womanizer Premium, når man køber den.

Tjek alle WOMANIZER typerne ud her

Womanizer forbedringer – efter egen opfattelse

Ifølge producenten, så har den nye Womamizer Premium udgave en række forbedringer i forhold til tidligere udgaver af Womanizer. Og jeg er enig med hensyn til de fleste forbedringer/ændringer. Jeg er dog utilfreds med en helt specifik ting, man har lavet om. Nemlig at man har lavet hullet, hvor mundstykkerne placeres, tanden mindre end på tidligere varianter. Dette oplever jeg en smule negativt i forhold til helhedsoplevelsen med at benytte produktet.

Sexlegetøj med autopilot

Til gengæld har man lavet en del andre og mere positive ændringer/forbedringer. Blandt andet med hensyn til knapperne, hvor tænd/sluk-knappen er blevet noget mere tydelig – og så er Womanizer Premium samtidig blevet udstyret med ”autopilot”. Det er i hvert fald, hvad Womanizer selv kalder det. En knap, man kan trykke på, hvorpå klitoris stimulatoren løbende selv står for at ændre intensitet og styrke. Et slags surprice indstilling, hvor man aldrig helt ved, hvad der nu sker. Der kan være ret fed at benytte sig af, da netop overraskelseselementet, er min egen erfaring, kan fremkalde nogle endnu federe orgasmer.

Et billigere alternativ til womanizer er denne satisfyer – læs anmeldelse her

Nu kan du tage Womanizer med i bad

En tredje opdatering i forhold til tidligere er, at Womanizer Premium simpelthen stopper med at arbejde, hvis mundstykket ikke er placeret helt korrekt rundt om klitoris. En stor fordel i forhold til, at en blot smule forkert placeret Womanizer ofte larmer – og heller ikke er lige så effektiv.

Lige som det også kun er positivt, at stimulatoren nu selv fortæller det – ved altså at stoppe.

Den nye udgave er desuden 100 procent vandtæt (der også et nyt og godt). Så nu kan man altså tage sin Womanizer (i hvert fald premium-udgaven) med sig i badet.

Men da jeg intet badekar selv har, har jeg derfor heller ikke selv prøvet den under vand. Til gengæld har jeg haft den med under bruseren – og at benytte et lækkert stykke sexlegetøj i badet, er bare fedt, skal jeg hilse.

Anmeldelse af womanizer Liberty kan læses her

Nyt Womanizer design giver mere afslappende stimulation

Formen/designet på den nye Womanizer Premium er, som sagt, også blevet ændret – og der er endnu en forbedring. Det nye design gør nemlig, at man nu kan hvile produktet på venusbjerget i forbindelse med stimulationen af sig selv. Der er ret fedt – og noget mere afslappende.

En mindre god ting er derimod, at man ikke kan få Womanizer Premium helt ned i intensitet, uden helt at skulle slukke produktet. Selv det laveste stimulations niveau på denne Womanizer udgave er ikke helt lavt nok, er min oplevelse. Omvendt så kan Premium fyres max op. Så er man kun meget lidt følsom i forbindelse med stimulation af klitoris, så er denne udgave helt klart sagen.

Som en super nyhed kan jeg desuden fortælle, at jeg netop har fået at vide, at Womanizer har endnu et nyt produkt lige på trapperne – jeg naturligvis er super spændt på at få hjem, så jeg hurtigst muligt kan fortælle dig mere om det her på bloggen.

Womanizer fænomenet – lidt historie

Den allerførste Womanizer, jeg fik, der også var den første udgave på markedet, modtog jeg tilbage i oktober måned 2014. I forbindelse med årets store EroFame sexlegetøjsmesse for producenter, forhandlere, bloggere mv., der fast afholdes i Tyskland.

Og førstehåndsindtrykket var, helt ærligt, at produktet simpelthen bare så alt for mærkeligt ud. Men manden, der havde udviklet Womanizer, fortalte mig, at der var orgasme garanti – og dette måtte jeg jo så tro på, indtil jeg selv havde testet den. Og fandt da så også lynhurtigt ud af, at han rent faktisk havde ret – i hvert fald i forhold til mine egne oplevelser med produktet.

Denne første oplevelse og erfaring med denne helt nye form for klitoris stimulatorer, ligger nu snart fem år tilbage i tiden. Og siden da, så har Womanizer virkelig oppet sig med hensyn til ikke mindst udseendet af deres stimulatorer. Herunder helt klart også Womanizer Premium, der i mine øjne er et smukt produkt.

Sådan bearbejder stimulatoren en

Det, en Womanizer stimulatoren gør og kan, er, at den stimulerer klitoris via små, intense og meget målrettede trykbølger. Når man placerer stimulatorens mundstykke rundt om klitoris, uden fysisk at berøre klitten – og så tænder for produktet, så oplever man denne her meget specielle og særegne puste-suge-effekt direkte på klitoris. En super effektiv og berøringsfri stimulans, der kan give de fleste kvinder orgasme. Som jeg selv – og rigtig mange andre kvinder verden over, fuldstændig er faldet på bagdelen over.

Så jeg anbefaler meget gerne!!!

Du kan læse mere om, og købe WOMANIZER PREMIUM her

Fakta om Womanizer Premium

Producent: Womanizer

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plast

Antal styrker: 12

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Liiiidt høj pris, MEEEEN Orgasmesikker for pengene hvis købt hos sinful.dk

Fordele: Meget nem at bruge, mest garanti for pengene, lækker stimulation.

Ulemper: savner gamle snude.

Hvem kan få glæde af Womanizer Liberty?

Alle Kvinder, der ønsker sig et så tæt på orgasmesikkert produkt, med et smukt og æstetisk udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud