Lækker Klitoris Vibrator – med saft og kraft

 


Test af We-Vibes meget specielle, kraftige og lækker klitoris vibrator Gala, der indbyder til nye og anderledes måder at stimulere klitoris på. En anbefalelsesværdig vibrator.

Jeg har fundet min GALA her

Nu er det lige om lidt, at We-Vibe kan fejre 10 års fødselsdag, og det betyder også, at jeg næsten har 20 års erfaring og jubilæum inden for denne her verden med voksenlegetøj.

Det er lidt sjovt, for da jeg mødte We-Vibe i Los Angeles her i januar i forbindelse med Anme-messen, der havde producenten store og flotte bannere på standen med budskabet, at de nu snart blev 10 år osv. Samtidig, heldige mig, fik jeg også en række af der nyere produkter med hjem til Danmark – og et af disse er Gala. Jeg nu har tænkt mig at præsentere for dig.

Tjek We-Vibes lille og fine parvibrator Unite  – her på bloggen testet af Mill.

Lækker Klitoris Vibrator med to power-fulde ben

Hvad og hvem er Gala? – jo, det er en allround vibrator, der er designet og bygget op på en måde, så man får denne her udvendige “rabbit-funktion” at hygge sig med. De her to små silikone-ben, der med stor fornøjelse især kan benyttes til stimulation af klitoris.

Man kan simpelthen benytte vibrator-benene på hver side af klitoris – og en helt speciel måde, jeg synes er mega fedt at gøre det på, er ved at benytte en hel masse, super lækker vandbaseret glidecreme. Find de bedste glidecremer her, hvor jeg har testet en række vandbasere af slagsen    Et super godt tip er, når du bruger en masse af glidecreme, at du simpelthen kører de her to power-fulde vibrator-ben op og ned og hen over klitoris igen og igen – uden på noget tidspunkt at holde vibratoren stille. Hvor du leger og eksperimenterer og arbejder med bevægelserne.

Men husk nu endelig, at smøremidlet, glidecremen, SKAL være vandbaseret, når du benytter det i forbindelse med sexlegetøj produceret i silikone. Ellers risikerer du at ødelægge dit produkt.

Udover stimulation af klitoris, Gala primært er designet til, kan man med stor fornøjelse også benytte produktet på og omkring brystvorterne. Hvor det samtidig er muligt at klemme lidt omkring benene på Gala, der kun øger pirringen og stimulationen yderligere.    

GALA fra WE VIBE kan købes her

Ligger super godt i hånden

Nå, men hurtigt tilbage til Gala, der har vildt kraftige vibrationer. Nøjagtig som vi kender det fra We-Vibes andre vibratorer. Der er super, super meget power i denne her – som kun er et plus.

Vibratoren er produceret i dette her lidt rødlige, støvede rød og mat silikone materiale, og så oplades produktet via en magnetoplader, We-Vibe er kendt for.

Med hensyn til formen, så ligger denne klitoris vibrator rigtig, rigtig godt i hånden. Desuden er den ikke ret stor, i forhold til andre vibratorer, vi kender. Der under brugen af produktet gør, at man ikke ligger og kramper op i hånden med den – som naturligvis også kun er et plus.

Læs også Mandens test af We-Vibe produktet Pivot   – penisringen der fremkalder vokseværk.

Produkt med saft og kraft

Til gengæld kan jeg blive en lille bitte smule irriteret over, at knapperne er så små. Især når hvis man ligger der og hygger sig og lyset er meget svagt. Så ville det have været rart, hvis knapperne havde været bare en smule større. Så man bedre kunne mærke, hvad der fx er op og ned i styrke. Men ellers, må lige indskydes, så lærer man heldigvis meget hurtigt vibratoren godt at kende.

Hvem henvender Gala Klitoris Vibrator sig så til?

Det gør We-Vibe vibratoren helt klart til kvinden og parret, der er til et produkt, der er godt med saft og kraft i – og hvor den petit vibrator er lidt mere frisk og legende i farverne.

Indpakningen af We-Vibes produkter er i dag lidt mere nedtonede og mere skønhedsorienterede end tidligere. Hvor vibratoren vises på ude på forsiden af emballagen, af kassen – og hvor pakningen er plomberet. Der sikrer, at ingen andre har haft fingrene i kassen og produktet før en.

Desuden medfølger der en lille satinpose, samt denne her We-Vibe magnetoplader.

Her følger min anmeldelse af den hidtil bedste parvibrator We-Vibe Sync

Smartphone kontrolleret klitoris Rabbit Vibrator

Kun flere og flere vibratorer, der (også) henvender sig til par, kan man også styre og kontrollere via en app. Sådan også med Gala. I dette tilfælde handler det om We-Connect appen, der er gratis.

På den måde kan partneren ligge på sin plads ved siden af i sengen og deltage i legen. Eller, hvis en af jer er væk hjemme fra, tage styringen over Galas vibrationer på tværs af kontinenter, hvis det skulle være. Eventuelt kombineret med, at i samtidig Skyper sammen. En god og brugbar ekstra feature, der giver mulighed for at holde intim kontakt til hinanden på flere tusinde kilometers afstand, lige her og nu. Helt klart et anbefalelsesværdigt produkt.

Du kan købe din egen GALA her

Fakta om Gala, en Lækker Klitoris Vibrator

Materiale: Medicinsk silikone

Vandtæt: Ja

Vibrationer: 10 forskellige

Ftalatfri: Ja

Strømkilde: Lithium-ion batteri, opladeligt

APP: Gratis We-Connect til iOS og Android

Medfølger: USB-kabel til opladning, opbevaringspose

Pris: Lidt dyr

Fordele: Speciel klitoris vibrator, flere stimulations muligheder, meget kraftige vibrationer, ikke så stort produkt, kan benyttes på afstand af parret

Ulemper: Knapperne er lidt for små

Henvender sig til: Kvinden, der ønsker en lidt anderledes klitoris vibrator med saft og kraft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud