Seksuel dominans og underkastelse – klædt i rødt

 


Ouch-serien består af lækre stykker sexlegetøj til seksuel dominans og underkastelse – holdt helt i rødt og metal, der for mig personligt er mere tiltalende end det sædvanlige, sorte BDSM-sexlegetøj.   

S/m- og bondage-universet har aldrig sagt mig noget særligt. Men da jeg var på besøg hos alor.dk, for snart noget tid siden – og samtidig fik lov til at futte lidt rundt på webshoppens lager, der blev jeg alligevel ret så tiltrukket af denne her Ouch-serie.

Rødt og lækkert til seksuel dominans og underkastelse

En serie af ret lækre produkter bestående af diverse redskaber til bindelege, håndjern, submission osv. Men det, der først og fremmest sprang mig i øjnene – og som umiddelbart gjorde mig så tiltrukket af sexlegetøjet, var i først omgang indpakningen. En super indbydende indpakning, der er lækker og fashion-præget. Forestil dig indpakninger i sølv og lyserød, sølv og lilla og sølv og rødt.

Ikke det her som regel meget sorte og dystre look, vi ellers er vant til at se, når det kommer til markedsføringen af fx håndjern, piske og forskellige typer af sexlegetøj til brug i forbindelse med dominans og underkastelse.

Blogger Mill er vild med sin Fifty Shades bullet vibrator

Sæt med halsbånd og læder-coffs

Efter at have fået øjnene op for Ouch, fik jeg af Maria, der står bag Alor.dk, lov til at få nogle af produkterne med hjem. Og da jeg i genren generelt er til det mere blide, så valgte jeg primært produkter, der bidrager til at øge den lidt mere sanselige del ved at lege med dominans.

Jeg har fundet LEATHER HANDCUFFS AND COLLAR fra Ouch! her

For det første valgte jeg et Ouch-sæt med halsbånd og læder-coffs. Et sæt, det består af et halsbånd, der er koblet sammen med to metalkæder, der går ned til hver sin håndledsmanchet.

Og nøjagtig som med alle de andre stykker sexlegetøj fra serien, så valgte jeg udelukkende røde produkter. Der i mine øjne umiddelbart er de mest tiltalende. De mest flotte. Blodrødt kombineret med det her skinnende, blanke metal giver bare noget ekstra, synes jeg.

Rødt gør legene lidt mindre hardcore

Og netop farven, rød og indbydende, samt indpakningen, som sagt, så tiltalte Ouch mig fra første øjekast. Hvorfor jeg også helt generelt har nemmere ved at give mig hen til legen med de her ting.   Her er nemlig noget, der i mine øjne skiller sig positivt ud. En type af hardcore stykker sexlegetøj, der helt overordnet taler til det lidt pænere i mig.

LEATHER HAND AND LEG CUFFS fra OUCH! er fundet her

Jeg valgte også et andet Ouch-sæt – bestående af manchetter til anklerne og manchetter til håndleddene. Ved hjælp af sammenkoblingsenheder, bestående af ringe, kan man blandt andet koble ankler og håndled sammen på kryds og tværs.

Her er Fiffty Shades penisringen , det forgylder manddommen

Pirer og udfordrer fantasien

Fx kan alle fire ringe være koblet sammen foran. Hænderne kan også være koblet sammen omme på ryggen. En tredje variant kan være, at man som den modtagende og underdanige part bliver ”bagbundet” i forskellige udfordrende stillinger.

I det hele taget giver sættet rigtig mange muligheder for at lege og eksperimentere med nye og anderledes typer af stillinger og sammenkoblinger af både hænder og/eller fødder.

I forhold til det mere sanselige, så valgte jeg også en såkaldt submission maske. En rød helmaske – og det mega pirrende og frække ved at bære masken er, at man kan se en lille smule ud igennem stoffet, den er lavet af.

Kombiner med ørepropper eller musik

SUBMISSION MASK fra OUCH! kan købes her

Masken dækker øjnene, men ikke munden – og jeg vil give det råd, at man bør kombinere brugen af masken med brugen af ørepropper. Så man under legen fuldstændig bliver frarøvet høresansen.

Eller, som et godt alternativ, få musik i ørerne i forbindelse med fx at være spændt op på hænder og fødder og med masken på. Især hvis musikken underbygger den stemning og atmosfære, legen med dominans og underkastelse nu engang helt automatisk frembringer.

Helmasken er fremstillet af et meget tyndt og elastisk materiale, og den er faktisk ret lækker at have på. Den er hverken generende eller klaustrofobisk at bære – og så er der jo dette her pænt store hul til munden, der giver mulighed for andre former for seksuelle krydderier undervejs i legen.

En lidt for stor mundfuld gag-ring

Det sidste produkt fra den røde Ouch-serie, jeg fik med hjem fra min tur til jylland, er en såkaldt gag – og er normalt ikke noget, må jeg lige sige, jeg normalt kunne finde på at kaste mig ud i at benytte. Men billedet på æsken alene solgte denne her gag-ring til mig.

RING GAG XL fra OUCH! er fundet her

Men desværre er produktet bogstaveligt talt en smule for stor mundfuld til mig. Jeg kan slet ikke gabe over denne her ring. Så det bliver i hvert fald ikke bag tænderne, som modellen på indpakningen demonstrerer, jeg kommer til at benytte ringen. Hvis jeg da overhovedet en dag kommer så langt med det. Men sådan er vi jo heldigvis så forskellige.

Gode produkter til en rigtig fin pris

Den gennemgående kvalitet af Ouch-produkterne er rigtig fin – og priserne er også rigtig gode, altså til at overkomme. Ikke mindst i forhold til det/de produkter/stykker sexlegetøj, man får for sine kroner. Så hvis du, lige som jeg, ikke er fuldstændig skudt i dette her BDSM-univers, hvor produkterne ikke kan blive sorte og udstråle ”hårdhed” nok. Så er sexlegetøjet fra Ouch-serien en rigtig fin og ikke helt så ”sort” og hardcore facon at få afprøvet nye seksuelle grænser af med.

En lækker serie af produkter til mange former for dominans og underkastelse, hvor der er lidt mere kulør på drengen end ellers. Det hele behøver jo ikke altid at være så sort!

Dark Desire  – et sæt med sort sexlegetøj, hvor du får ekstra meget for pengene.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud