Erotisk Boks – Turn Her On


Erotisk boks til at tænde og forkæle hende – indeholdende vibrator, blindfold, massageolie og silkebånd til at fiksere hende til sengen med.

Jeg har fundet TURN HER ON boksen her

Hvis man som par er relativt uerfaren inden for brugen af alle de her sexlegetøjsprodukter, der i dag fås på det erotiske marked, så kan det være en god ide at starte stille og roligt ud – og også gerne med god vejledning. Der er noget af det, du/I får i sådan en kasse her, der hedder ”Turn her on”.

Erotisk boks med A – Z guide

Det, man får i kassen her, er produkter til primært at tænde og tilfredsstille hende med – men kunne i princippet lige så godt være henvendt ham eller parret i fællesskab. Desuden medfølger der en A – Z guide, hvor man kan læse lidt om, hvordan man bør benytte de forskellige produkter.

I denne kasse er der kun et enkelt stykke vibrerende sexlegetøj, nemlig en lille såkaldt bullet vibrator til klitoris stimulation. En vibrator/sølv-bullet med hele 10 forskellige hastigheder – og hvis udseende på ingen måde virker skræmmende. Det eneste lille men ved denne her bullet er dog, at den i hvert fald ikke skal benytte den analt. Det kan være rigtig farligt – især hvis vibratoren forsvinder hen, hvor den vil være ekstra svær at få fisket ud i lyset igen.

Du kan købe din egen TURN HER ON boks her

Blindfold og silkehåndjern

Derudover indeholder kassen et såkaldt blindfold – som dog ikke fuldstændig blinder en. Man kan rent faktisk godt se en lille smule igennem stoffet. Hvis man fx nu ikke føler sig helt tryg og/eller ønsker at smugkigge en lille smule for at se, hvad han nu har gang i. Når man nu ligger bundet der til sengen i de her silkehåndjern, kassen her også byder på.  Som dog ikke er rigtige håndjern, men derimod er silkebånd til at fiksere enten hendes hænder eller fødder med.

En lille fjer mellem benene

Hvorpå man pænt uhindret også kan kilde og pirre hende med den lille pirre-tirre-fjer, der også medfølger. Alts i alt en vifte af mere blide, erotiske produkter, der kan benyttes på kryds og tværs af hinanden – og som, når hun ligger fikseret til sengen med sit blindfold for øjnene, i den helt store stil lægger op til, at hun får den store og forkromede omgang kropsmassage med massageolien med mandelolie, der fuldender kassen/boksen.

Se alle A-Z boksene lige her

 

Benyt dig af guiden

For yderligere gode ideer og tips til, hvordan man via kassens indhold for alvor kan ”Turn her on”, altså tænde hende, vil jeg klart opfordre til, at du/I bruge lidt tid i selskab med den medfølgende guide. Det gør jo ikke noget at være bare en lille smule forberedt på, hvad man nu skal til at forkæle og tænde hende erotisk med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud