Erotisk Plejeserie – Dansk, Økologisk og Svanemærket


Erotisk Plejeserie: Er du og kæresten ikke til sexlegetøj, så kan den erotiske plejeserie fra danske Kaerlig være et sanseligt og boostende krydderi på det fælles sexliv

Gavesættet fra KAERLIG er fundet her

I anledning af julen, så har jeg valgt at se lidt nærmere på denne her gaveæske fra danske Kaerlig. Kaerlig er en en erotisk plejeserie til parret, der er udviklet af Mathilde fra danske sexlegetøjs shop Sinful.dk.

Erotisk plejeserie med glidecreme, massageolie og orgasme gel

Serien, der er 100 procent økologisk, består af en glidecreme, intimsæbe/skum, massageolie Samt, ikke at forglemme, en orgasme gel. Og ikke kun er Kaerlig-serien økologisk. Den er også blevet blåstemplet som allergi venlig. Ligesom man oven i købet har fået produkterne Svanemærket. Thumps up fra mig, til det!

Personlig er jeg ret vild med selve designet og udtrykket af plej-dit-sexliv-serien, der er meget nordisk. Samtidig er der sørget for, at gaveæsken er noget, alle har råd til at købe og benytte sig af.

Erotisk plejeserie i parvenlig gaveæske

At jeg anbefaler produkterne til par, handler om, at ikke alle par nødvendigvis har lyst til og mod på det helt store. Til en begyndelse. herunder at benytte sexlegetøj med vibrationer, buttplugs, bondage-produkter. Såkaldt strap-ons og alt muligt andet i den boldgade.

Måske har man bare har lyst til at udforske intimiteten i parforholdet lidt mere. Uden at benytte sig af decideret sexlegetøj. For også her kan en god og effektiv glidecreme komme i spil.

Flydende ”sexlegetøj”

Du kan læse min mening om KAERLIG glidecremen her

Her kan seriens glidecreme fungere lidt som et stykke flydende ”sexlegetøj” i sig selv. Fx i forbindelse med, at han gerne vil forkæle hende med en lækker omgang klitorismassage.

KAERLIG glidecremen kan købes alene her

Så behøver hun nemlig ikke at vaske cremen af igen, hvis massagen fx udvikler sig i retning af (den jo som bekendt nemt kan komme til at gøre!), at han efterfølgende skal penetrere hende.

Lige som intim massagen af hende måske kan inspirere hende til efterfølgende at give ham en omgang lækker massage – hvor så seriens massageolie meget passende kan komme i spil.

Massageolien fra KAERLIG kan erhverves her

Intimmassage af balder og penis

Massagen kunne passende starte på balderne. Når han så vender sig om på ryggen, kunne måske også hans boller komme under kærlig behandling. Ligesom et lækkert håndjob, hvor der både gås til skaftet og penishovedet kunne komme i spil. En fræk kombi, kun de færreste mænd kan stå for.

Læs anmeldelse af ORGASME GELEN her

Seriens orgasme gel kan også benyttes forbindelse med, at hun får stimuleret klitoris. Gør gelen hende dog lidt for sensitiv. Der godt kan ske. Det er produktet jo udviklet til. Så kan man helt fint kombinere brugen af orgasme gelen med glidecremen. Altså simpelthen mikse de to cremer. En super lækker og effektiv kombination.

En tur under bruseren sammen

KAERLIG skummet kan købes her

Elsker og nyder man som par at hygge sig sammen under bruseren. Hvor der også gerne skal være tid, plads og lyst til at vaske hinanden godt og grundigt mellem benene. Så er det super oplagt at benytte intim-skummet fra Kaerlig. En intim-sæbe aka skum, der er udviklet med henblik på netop at benytte i intim området.

Du kan købe din egen KAERLIG GAVEÆSKE lige her

Alt i alt er denne gaveæske med en vifte af pleje- og lege-produkter fra Kaerlig, en lige så fin legetøjs æske til parleg, som fx en lignende gaveæske med sexlegetøjs produkter.

Hver sin lyst og smag. Med eller uden brug af sexlegetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud