Svanemærket erotisk plejeserie fra Kaerlig


Er du og kæresten ikke til sexlegetøj, så kan en erotisk plejeserie fra danske Kaerlig være et sanseligt og boostende krydderi på det fælles sexliv

Gavesættet fra KAERLIG er fundet her

I anledning af julen, så har jeg valgt at kigge lidt nærmere på denne her gaveæske fra danske Kaerlig. Kaerlig er en en erotisk plejeserie til parret, der er udviklet af Mathilde fra danske sexlegetøjsshop Sinful.

Erotisk plejeserie med glidecreme, massageolie og orgasme gel

Serien, der er 100 procent økologisk, består af en glidecreme, intimsæbe/skum, massageolie og – ikke at forglemme – en orgasme gel. Og ikke kun er Kaerlig-serien økologisk, den er også blevet blåstemplet som allergivenlig, lige som man oven i købet har fået produkterne Svane-mærket.

Personlig er jeg ret vild med selve designet og udtrykket af plej-dit-sexliv-serien, der er meget nordisk. Samtidig er der sørget for, at serien og også gaveæsken her er noget, alle har råd til at købe og benytte sig af.

Erotisk og parvenlig gaveæske

Grunden til, at jeg anbefaler produkterne her til par, handler om, at ikke alle kærestepar nødvendigvis har lyst til og mod på at kaste sig ud i at benytte sexlegetøj med vibrationer, buttplugs, bondage-produkter, strap-ons og alt muligt andet i den boldgade.

Måske har man egentlig bare har lyst til at udforske intimiteten i parforholdet lidt mere (uden at benytte sig af decideret sexlegetøj) – og her kan en god og effektiv glidecreme fx komme i spil.

Flydende ”sexlegetøj”

Du kan læse min mening om KAERLIG glidecremen her

Her kan seriens glidecreme fungere lidt som et stykke flydende ”sexlegetøj” i sig selv. Fx i forbindelse med, at han gerne vil forkæle hende med en lækker omgang klitorismassage.

KAERLIG glidecremen kan købes alene her

Så behøver hun nemlig ikke at vaske cremen af igen, hvis massagen fx udvikler sig i retning af (den jo som bekendt nemt kan komme til at gøre!), at han efterfølgende skal penetrere hende.

Lige som intimmassagen af hende måske kan inspirere hende til efterfølgende at give ham en omgang lækker massage – hvor så seriens massageolie meget passende kan komme i spil.

Massageolien fra KAERLIG kan erhverves her

Intimmassage af balder og penis

Her kunne massagen måske starte på balderne, og så, når han vender sig om på ryggen, eventuelt også munde ud i en massage af hans boller og et super lækkert håndjob, hvor der både bliver gået til skaftet og ikke mindst penishovedet. Kun de færreste mænd har meget svært ved at stå for.

Læs anmeldelse af ORGASME GELEN her

Seriens orgasme gel kan også komme i spil i forbindelse med, at han stimulerer og masserer hendes klitoris.  Er hun dog ikke til at blive super sensitiv mellem benene, gelen jo er udviklet til, så kan man fint kombinere brugen af orgasme gelen med glidecremen, altså simpelthen mikse de to cremer.

En tur under bruseren sammen

KAERLIG skummet kan købes her

Og elsker og nyder man som par fx at hygge sig sammen under bruseren, hvor der også gerne skal være tid, plads og lyst til at vaske hinanden godt og grundigt mellem benene, så er det super oplagt at benytte intim-skummet fra Kaerlig-serien. En intimsæbe/skum, der netop er udviklet med henblik på at benytte i intimområdet.

Du kan købe din egen KAERLIG GAVEÆSKE lige her

Alt i alt er denne her gaveæske med en vifte af pleje- og lege-produkter fra Kaerlig-serien en lige så fin legetøjsæske til parret som fx en lignende gaveæske med sexlegetøjsprodukter.

Hver sin lyst og smag – med og uden brug af sexlegetøj.

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud