15 dage med daglig erotik er hårdt arbejde

 


Projekt 24 dage med daglig erotik i streg er nu kommet 15 dage ind i forløbet, og sex hver dag er altså hårdt arbejde, kan vi roligt skrive under på. But no pain, no gain! oplever både vi selv og de ni øvrige par, der 1. december sagde ja til at kaste sig ud i projektet sideløbende med os.

Hvordan de resterende ni dage med daglig erotik kommer til at gå, inden vi juleaften kommer i mål, kan kun tiden vise. Flere par har dog været tæt på at ramme den nok så berømte mur, men alle er vi heldigvis fortsat med på vognen.

Læs om baggrunden for projekt ”24 dage med daglig erotik i streg” her

Hvis du ikke læste alle parrenes første opdateringer, en uge inden i projektet, så kan du du finde dem lige her  og her

Herunder fortæller fire af de medvirkende par, inklusiv jeg og Manden, om den seneste uges tid med sex på programmet.

Parrene har allerede nu modtaget deres goodiebag fra sinful.dk

Mette og Morten, 34 og 35

Daglig erotik som smertelindring!

”Den sidste uge har været max udfordrende. Dagene er gået med vores tre fælles børn og hvad der hører til: skole/hjemsamtale, Lego, bagning, læsning og krympeplast. Sygehuskontrol og sygemelding på grund af max aktivitet i min leddegigt og opstart af ny medicin. Jeg har sovet meget, haft mange smerter og har haft brug for Mortens støtte/ og tilstedeværelse.

Vi har dog holdt ved, trods mine smerter og at lysten ikke har været til stede for mit vedkomne. Morten har dog alligevel fået mig tændt ved hjælp fra den lille vibrator fra Sinful.dk og kærtegn og kys. Jeg har oplevet, at sex har givet mig en form for smertelindring og efterfølgende en lykkefølelse. Så selv om det har krævet tilløb, er det det hele værd.

Morten har vist mig, at jeg er noget værd trods min sygdom, og det har kun bragt os tættere sammen.”

Joan og Manden, 41 og 51

Glidecremen er nu taget i brug!

”Vi har stadig ikke sprunget over, men nu er det jo også os, der har fundet på dette her projekt. Så ville det dæleme være lidt kikset, hvis vi ikke 100 procent gik linen ud.

Men det ER altså en opgave, vi har sat os selv på – og samtidig lokket andre par med på. Samtidig er vi dog også fortsat af den opfattelse, at ”anstrengelserne” helt klart også har sine positive effekter på både samlivet og kærligheden. Sådan oplever vi det i hvert fald – indtil videre.

Og de seneste par dage har vi så valgt at tage glidecremen fra Sinful.dk med under dynen. Vi simpelthen benytter som sexlegetøj i sig selv. Sex, er vores helt personlige oplevelse, er bare så meget federe, når tingene glider som i olie….selv om glidecremen i dette tilfælde er silikonebaseret. Og jo, vi har da også haft gang i diverse stykker sexlegetøj, for at tilføje lidt ekstra krydderi til den daglige dont.

I skrivende stund er der ni dage igen, og vi tror og arbejder fuldt og fast på, at vi kan sætte kryds ud for alle 24 dage. Men der er altså ikke kun lutter lagkage, er vi meget bevidste om.”

Sinful.dk har bla. sendt massageolie og blindfold

Kathrine og Andreas, 23 og 22

thorringKnæskade giver dalende lyst!

”Vi er stadig med i “kampen”, men er dog ved at falde lidt af på den, så at sige.

For os er det stadig præget af, at det føles meget påtaget at skulle være intime hver dag, og vi har endnu ikke helt ramt et punkt, hvor vi kan kalde det rutine.

For Katrine har projektet og ikke mindst en knæskade, hvor der stadig afventes en afklaring indtil videre, resulteret i en ret dalene sexlyst. Dog blev pakken fra Sinful.dk åbnet med stor nysgerrighed og gav et lille boost.

Vi har begge også meget travlt, og er måske ikke gode nok til lige at få sat tiden af til at være intime. Dog gør vi meget ud af at putte nøgne hver aften, når vi er gået i seng, så der på den måde stadig er en smule intimitet. Via projektet er vi dog blevet endnu mere opmærksomme på hinanden og bedre til at kramme, nusse og kysse mere spontant.

Samtidig bruger vi disse små tilbagemeldinger til lige at stoppe op og snakke om hele processen, og vi er generelt blevet bedre til at snakke om, hvor vi selv står.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud