Fælles orgasme med ny Pulse lll Duo

sponsor1

orgasme

Med Hot Octopuss Pulse Duo lll, er det muligt at opnå fælles orgasme – uden penetration. 

 

Lad det være slået fast med sex-tommersøm: Her er et parprodukt, jeg og Joan har endda rigtig gode lege- og orgasme erfaringer med, og dermed også kan anbefale. Men som med de fleste sexlegetøjsprodukter, så skal man også lige lære den hotte ”blæksprutte” ordentligt at kende, før man sammen kan finde frem til det fulde potentiale af produktet.

Pulse lll kan købes her

Orgasme til os begge

Jeg, altså Manden, har aldrig tændt specielt meget på vibrationer. Så benytter jeg et produkt solo, bliver det kun sjældent med et stykke sexlegetøj, der vibrerer. Er produktet derimod, som med den nye Hot Octopuss Pulse III Duo, et super effektivt parprodukt, som samtidig glæder og fornøjer Joan, så skruer vi gerne vibrationerne op på fuld styrke.

Hendes glæde i sengen er nemlig også min store fornøjelse. Jeg ikke kun for at gøre Joan glad og fedte for hende. For kan jeg under akten se og mærke på hende, at legen med den frække blæksprutte er lige i øjet, så nyder jeg det dæleme også. Mere egocentreret er jeg trods alt heller ikke!

Svøbt i Hot Octopuss Duo

orgasme-3Jeg vil ikke helt udelukke, at et legesygt og eksperimenterende par kunne finde på at benytte det knaldsorte sexlegetøjsprodukt til penetration af hende. Hvis det rent fysisk overhovedet kan lade sig gøre. Men penetration med Hot Octopuss produkterne er slet ikke meningen.

Til gengæld er duo-versionerne tænkt og designet på en sådan måde, at penis, der under brugen er kapslet inde i duo-gummisvøbet, og hendes klitoris stimuleres på samme tid. Fx i forbindelse med stillingen, hvor jeg ligger fladt på ryggen og hun sidder oven på. Eller rettere gnubber og glider sit underliv hen over det vibrerende produkt. Der ret ofte giver pote i form af orgasme til hende, er vores helt personlige erfaring.

Og med version tre udgaven af Hot Octopuss Duo er chancen for orgasme til kvinden nu kun blevet endnu større. Opdateringen af parlegetøjet består nemlig blandt andet i, at arsenalet af vibrationer er blevet tanden kraftigere end hos forgængerne. En anden nyhed er parvibratorens genopladelige litiumbatteri.

Fuld rejsning betyder mindre

Som mandlig bruger at Hot Octopuss produkterne, om man benytter en solo eller en duo-version (henvendt par), betyder det i realiteten mindre, om man evner at præstere 100 procent rejsning eller ej. Hvorfor de sorte vibratorsvøb da også er en rigtig god løsning til mænd, der har problemer med potensen og/eller har svært ved at bevare gejsten under sex. Der er ret genialt, fordi manden, ved hjælp af Hot Octopuss vibratoren, så stadig kan tilfredsstille sin kvinde.

Et godt tip er desuden, at gummisvøbet altid bør smøres indvendig med en vandbaseret glidecreme inden brug. For simpelthen at undgå ubehagelig friktion. Og hold nu ikke igen med glidemidlet – den der smører godt, kører godt.

Fjernbetjen hinandens vibrationer

Når man så ligger, sidder eller står der med duo-vibratoren kørende på fuld tryk imellem sig. Hvor jeg som mand får glæde af de indvendige vibrationer, mens Joan nyder og dyrker den sorte blæksprutte fra ydersiden, så behøver vi rent faktisk ikke engang at bevæge os. Som heller ikke er så ringe endda. På mange måder er det vildt dejligt bare at ligge eller sidde helt tæt sammen, mens vibratoren gør det meste af arbejdet. Der samtidig frembringer en meget anderledes fællesoplevelse. En ret så intens form at være seksuelt sammen på.

Og da der medfølger fjernbetjening, behøver man heldigvis heller ikke fumle sig frem til en eller flere knapper på produktet for at skifte styrke eller vibrationsprogram. Som i sin helhed kun optimerer den fælles legeoplevelse – synes vi begge.

Så ja, vi anbefaler rigtig gerne!!!

Pulse lll kan købes her

Fakta om Pulse lll Duo

Producent: Hot Octopuss

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: Stærk til meget vild.

Antal programmer: 5

Genopladelige: Ja med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Virkelig god pris, meget produkt for pengene.

Fordele: Flere funktioner, lækker kvalitet, nem.

Ulemper: Larmer hvis ikke den er i kontakt med kroppen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud