Intimt samvær 24 dage i træk, en uge er snart gået

Som nyforelskede er man seksuelt sammen mere eller mindre hver dag. Ofte flere gange om dagen. Men på et tidspunkt indfinder hverdagen sig, og så er det ikke altid, at man har tid, overskud eller lyst til at være have helt så meget intimt samvær mere. Og da slet ikke her i december måned, hvor så meget andet ”vigtigt” trænger sig på både ude og hjemme.

Mere end 200 par, hvoraf du kan følge 10 her på bloggen, har fra 1. – 24. december sat sig for at være intime på daglig basis – for helbredet, kærligheden og ikke mindst julefredens skyld.

Parrene har allerede nu modtaget deres goodiebag fra sinful.dk

Projektet og undersøgelsen har nu stået på en lille uges tid – og alle par er kommet godt fra land.

Her kan du møde parrene Katrine og Andreas, Olivia og Peter, Mette og Morten og Catharina og Lazze. Som med egne ord fortæller om deres oplevelser og erfaringer med første etape af ”24 dage med julesex”.

Katrine og Andreas:

Første dag var meget akavet!

”Den første dag var det meget akavet, og føltes alt for meget som pligtsex. Dog blev det mere naturligt på dag to og tre, fordi det passede mere naturligt ind. Efter dag tre (hvor vi havde sex to gange) følte vi os begge to lidt a la nyforelskede, da det mindede os om starten på vores forhold.”

intimt samværOlivia og Peter:

Vi har været nødt til at gå tidligere i seng!

”Vi er kommet godt fra start i projektforløbet. Vi har dog været nødsaget til at gå i seng en halv time tidligere hver dag for at kunne nå, at få nok søvn og have tid til at nyde hinanden om aftenen. Vi er vant til at være sammen ofte, så indtil videre har vi ikke oplevet så meget anderledes end før, men vi er blevet mere bevidste omkring, at huske at kramme hinanden og være lidt ekstra kærlige efter en lang dag 🙂

Nogle aftener har været lidt hårde, og der har ikke været meget overskud, hvilket vi nok kommer til at opleve meget af, fordi vi begge skal bruge alt vores energi til træningen hver dag. Men vi har været gode til at holde hinanden oppe i projektet.

(Olivia) Personligt føler jeg, at min dag bliver mere fuldendt efter samvær, da jeg lidt føler det er kærligheden til hinanden man giver ved det.(Peter) Personligt føler jeg nogle gange, det kan være en udfordring når arbejdsdagen samt træningen har været hård, at finde overskud til at præstere overfor min kæreste i sengen også. Men det er kun få gange.”

For at krydre intimt samvær har parrene af Sinful.dk bla. fået bullet og glidecreme

Catharina og Lazze:

Kæmper med menstruationsbesvær!

De første par dage her har været lidt af en udfordring, da Catharina lider af menstruations smerter. Så det har været forbundet med at gå meget stille frem, og tage det helt stille og roligt, så der ikke var for meget ubehag forbundet med det.

Positivt er, at vi har fået grint meget over situationen, men også har kunnet nyde hinanden på en mere stille og rolig måde. Negativt er, at Catharina har ondt og generelt har ubehag, når hun har menstruation (noget hun altid har sloges meget med). Også selvom det sker hver måned, er det aldrig sjovt at se kvinden man elsker have ondt. Vi hænger fortsat i :D”

intimt samværMette og Morten:

Fredag tog vi på kro-ophold!

“Det går ret jævnt det her projekt. Fra dag 1 til og med nu, har vi haft sex en til flere gange om dagen. Menstruationen meldte sin ankomst, så badet måtte tages i brug. Hvorfor sætte et projekt på stand-by på grund af en bagatel?  Vi nyder hinanden hver dag. Både på den ene eller den anden måde.

I weekenden hvor vi var børnefri, blev der tid til kro-ophold og masser af sex. Og vi fortsætter vores sexen, og kemien imellem Mette og jeg er vokset til atter at være helt nyforelskede igen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud