Afstressende julesex – er det jer?

jule-joan-og-frank

5 – 10 faste par søges til 24 dages “tvungen” julesex, og vi går naturligvis selv forrest.

Fra den 1. – til og med den 24. december vil jeg og Manden julesexe hver eneste dag.

Og yes, we know it!. Det bliver en barsk omgang, men vi overlever også dette.

Vores ide og håb for ”projekt tvungen julesex” er, at den daglige nærhed og intimitet hen over måneden giver pote i form af en mere afslappet og mindre stressende december. En julemåned med mere nærhed og kærlighed fremfor alt for meget irritation, skænderier og blodtrykket helt oppe i det røde felt. Samtidig vil vi hver for sig og i fællesskab ærligt fortælle om udkommet af vores bestræbelser og erfaringer med sex hver eneste dag. Samt fortælle om det mere mentale udkomme af den daglige udfordring. For virker det overhovedet på december-stress og jag og de ekstra store forventninger, mange af os har i løbet af julemåneden?

Spring med på julevognen

Men et er jeg og Mandens personlige oplevelser og erfaringer ved ”den lille” december leg. Vi håber også på, at I, som par, har lyst til at tage handsken op ved at dyrke julesex 24 dage i streg. Samt et par gange i løbet af perioden, her på bloggen, give os en lille update på, hvordan det nu går med det hele. Om der er god og positiv hjælp at hente i udfordringen. Men da sex kan være stressende i sig selv – jo, det kan det altså, så gælder det mere om at tænke i daglig kvalitet fremfor kvantitet. Den ene dag orker man måske blot at hygge med kæresten i fem minutter, for dagen efter at bruge en halv eller en hel time. Hvad man nu har lyst og overskud til. Mere tvang skal der trods alt heller ikke være over udfordringen. Det vigtigste er, at det – forhåbentlig – bliver til 24 dage i streg.

Men da sex, specielt i dette her intense og langstrakte omfang, udover lyst også kræver godt med incitament og inspiration, så har vi i forbindelse med juleudfordringen allieret os med en af mine favorit shop – Sinful.dk. joan-julDer vil forære alle deltagende par en lækker Goodiebag bag indeholdende godt med erotisk krydderi og brændstof til at holde et par rigtig godt kørende resten af 2016 – samt med garanti også et langt stykke ind i 2017.

Sex og orgasme udløser kroppen eget morfin

Jul er cool og vildt hyggeligt, men byder desværre også på en masse ubehageligt og usundt stress og jag. Derfor er det heller ikke specielt underligt, at mange af os meget hurtigt glemmer og tilsidesætter både egne og hinandens behov. For i december er det julen der står både øverst og som nummer to og tre på familiens fælles to do liste. Men ingen Peters jul med englestøv, bjældeklang og klejnebagning uden omkostninger, og en af de helt store af slagsen er, at den sidste måned på året (samt den kommende juleferie oven i nissehatten) for mange par ender med at blive en mindre sød og lykkelig tid.

Rent faktisk er december en vaskeægte parforholds killer. Hvad der som udgangspunkt skulle have været hyggeligt og fantastisk, kan lynhurtigt blive det direkte modsatte. Men vi kan altså selv bidrage til at ændre på dette – blandt andet ved at være meget mere bevidste om, at ikke kun sex og orgasme, men i høj grad også kys og kærtegn midt i alt julestressen frigiver en masse positive og afstressende hormoner til både krop og sjæl.

I et tidligere indlæg her på bloggen med overskriften ”Orgasme fra fred”, kan du blandt andet læse følgende ord om flere af fordelene ved at være intime på daglig basis: ”Berøring og kærtegn frigiver mange af de samme hormoner, som giver mange af de samme fordele som ved en orgasme. Under orgasmen frigiver hjernen vores ”knytte-bånd hormon”, oxytocin.

Oxytocin kan dog også blive frigivet i andre sammenhænge, for eksempel når en mor ammer sit barn. Derudover udløser en orgasme en masse endorfiner, også kendt som kroppens egen morfin, fordi de virker smertelindrende, afslappende og udløser behag.

Læs eventuelt hele orgasme-indlægget

Sådan deltager I

Ønsker I som par at medvirke i december-udfordringen, så skriv hurtigst muligt til mig.

Fortæl kort om, hvem I er. Hvor gamle, I er, og om hvor længe, I har været sammen, samt hvad I umiddelbart håber på at kunne få ud af at deltage.

Send også gerne et vellignende foto eller to af jer selv.

Vi satser på at finde frem til 5 – 10 faste par i alle voksne aldersgrupper (18 – 100 år), og vi svarer naturligvis alle, der skriver til os.

I bedes maile til mig på joan@joanb.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud