Jagten på Black Friday

sponsor1

OBS Priserne er kun gældende fredag d. 25/11-2016

womanizer-pro-40 infinitlelo-lyla

 

Sexlegetøj til 2000 kr!!! ohh my god, tænker de fleste, og egentlig også mig selv.

Nu ved jeg godt, at jeg ofte anbefaler relativt dyre ting her på bloggen. Men jeg er jo også så privilegeret at slippe for at svinge dankortet eller mobilpay’e for mit legetøj. Men kan derimod gå lige til tingene uden risiko for at få det dårligt over at have købt noget dyrt L.o.r.t

Jeg ved godt, at man i mange sexshop’s i DK kan få lov at returnere det ”afprøvede” legetøj, men come on, gør man det??? Nogen gør, siger shop-ejerne.

Nå, tilbage på sporet.

BLACK FRIDAY

swanmagic-wandautoblow-2-bloxjob-maskine

Jeg har fået lov at ”sneek peake” på de tilbud som udbydes Black Friday, og jeg må sige, at der er guf at hente.

Tænker at det er lidt sådan her:

Jeg vil gerne have Lancome creme, men nøjes med GOSH. Ikke at der er noget galt med GOSH, elsker GOSH. Jeg har måske bare ikke råd til Lancome. I sexlegetøjsverdenen er det ikke spor anderledes. Jeg vil gerne have LELO, Womanizer, JE JOU osv. Alle brands som laver super lækre produkter i skøn kvalitet, men som naturligvis koster en formue.

fifi-je-joueberniewomanizer_pro_w500_klitoris-vibrator_1

Som sagt, har jeg fundet guf, og her er så, hvad jeg kan anbefale dig at kigge nærmere på, produkter, sexlegetøj, med store besparelser. Legetøj du normalt savler over. Måske Black Friday er en dag, du kan unde dig selv lidt sexet luksus.

Lækre og skønne produkter til Black Friday priser – klik på produkt foto for at se besparelserne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud