Sådan spiller vi os til (endnu) mere erotik

sponsor1—————————

oral sex game 1

Vi har gjort det før, en del gange, og vi kommer helt sikkert til at gøre det igen. For selv om ens umiddelbare tanke og holdning nemt og hurtigt kan blive, at man da ikke behøver et ”åndsvagt brætspil” for at krydre sexlivet, så virker erotiske spil altså bare. Og det gælder altså også for et snart gammelt og sat ægtepar som jeg og Manden.

For kort tid siden fik vi ”The Oral Sex game” ind af døren, og som titlen på det erotiske spil da også ret tydeligt signalerer, så handler det om at spille sig til diverse former for oral stimulation af hinanden. Og er naturligvis ikke et spil, man normalt spiller med vennerne og veninderne, men er derimod et rigtig godt kæreste-spil. Samt ikke mindst en god måde og blive varmet godt og grundigt op på, inden man eventuelt går videre med (endnu) mere frækt.

Helt enkelt er vi ude i et terningspil med to terninger og en spilleplade med to ”Ludo-brikker”, som måske i virkeligheden minder mere om et par bønder i skak. Under alle omstændigheder så ligger ”The Oral Sex game” op til endda meget intim tosomhed – og med 110 procent fokus på diverse former for oral stimulation af den, man nu spiller spillet sammen med.

Her er andre gode ideer til parforholdet 🙂

 

oral sex game3Som fx at puste kærligt på hinanden (husk nu lige at børste tænder først!) i den ene ende af skalaen, over at kysse til smage – og så tror jeg egentlig godt, at man selv kan regne sig frem til resten. Og hvad sådan en omgang med terningerne ved stuebordet eller inde i dobbeltsengen meget hurtigt kan føre med sig. Specielt, man da helt klart bør, på forhånd sørger for lidt erotisk stemning og ikke har alt for travlt med at komme i mål – bogstaveligt talt!

Terningerne er kastet

Det fede ved spillet er helt klart, at det lige netop er et spil – og at man derfor helt automatisk underlægger sig de regler, der nu engang følger med. Og når det så oven i købet er med terninger, så er det helt ude af ens hænder, hvad man som givende og/eller modtagende part kommer til at opleve. Og det er sgu både befriende, spændende og ret pirrende i sig selv. Altså at der er en smule ”tvang” med ind over legen. For så skal man jo bare, hvad terningerne nu engang har bestemt sig for. Som også, eller måske i virkeligheden ikke mindst, er en rigtig god måde at komme ud over eventuel nervøsitet med hensyn til at kaste sig ud i det ene, andet og tredje.

Indtil videre har vi spillet ”The Oral Sex game” to gange – og begge gange førte det til mere, meget mere. Og for at være helt ærlig, så var det begge gange nok slet ikke blevet til noget, hvis ikke spillet her var kommet på banen – som katalysator til lidt mere intens Joan og Manden tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud