Veganer-venligt sexlegetøj, kondomer og glidecreme


 

 


Af Blogger Joanb

 

Veganer-venligt sexlegetøj – er det dig….eller bliver det måske dig???

Her fortæller Nadja om baggrunden for, at hun i dag lever som veganer

”Veganisme er en livsstil, og ikke en diæt. Derfor vælger veganere også dyrevenligt, når det kommer til sexlegetøj og beskyttelse. Det kan være svært at vide, hvad man skal undgå – udover læderpiske og læderhåndjern, og hvad man alternativt kan anvende. Heldigvis er markedet ret veganer-venligt og ofte er der flere fordele ved at købe vegansk sexlegetøj. Disse er nemlig oftere mere naturlige og allergivenlige.

Veganer-venligt sexlegetøj, kondomer og glidecremer

Kondomerne fra Glyde kan købes her

IMG_6069Kondomer er lavet af latex, og i selve fabrikeringsprocessen avendes der ofte kasein – et protein udvundet af komælk, som hverken er vegansk eller anvendeligt for folk med laktoseoverfølsomhed- eller intolerens. Derfor er det kun godt, at der findes veganske kondomer, heriblandt af mærket Glyde. Glyde Condomerne er 100 procent veganske, naturlige og oven i købet også Fairtrade. Kondomerne kan bestilles over nettet og kan også være at finde i helsekostbutikker. Kondomer fører os helt naturligt videre til glidecreme, og her findes der heldigvis også en masse veganske varianter.


IMG_6061Alle Sliquids produkter er veganske, allergivenlige og fri for parabener, og der lægges meget vægt på, at de er så naturlige som mulige. Sliquid fremstiller efterhånden mange forskellige varianter, både vandbaseret og silikone baseret, samt sexlegetøjs rens.

Sliquid Glidecremer kan købes her

 

 


Dildoer

De fleste dildoer er fremstillet af silikone, som er vegansk, så ingen grund til alarm her. Er man ikke til kunstigt fremstillet legetøj, kan man med fordel gå efter naturprodukter som eksempelvis træ eller sten. Her tilbyder det slovenske mærke Wildy Wood Bad Boy ganske flotte håndfabrikerede trædildoer. Jeg har været i kontakt med fabrikanten, som kunne sikre mig at ingen animalske produkter er blevet anvendt i fremstillingen – heller ikke i forbindelse med overfladebehandlingen.

Wildy Wood dildoen kan købes her


IMG_6065Hos det norske mærke, LAID har du også mulighed for at købe veganer-vernligt sexlegetøj: dildoer og butt-plugs fremstillet af genbrugssten – og så bliver det vist heller ikke mere bæredygtigt.

Sten dildoen d2 fra Laid kan købes her

 

jadeegg

 

 


Bækkenbunds æg

Jadeægget er, som navnet indikerer, lavet af materialet jade, som er en grøn sten og derfor kan betegnes som et naturprodukt. Stenen er slebet, poleret og formet som et æg med et hul boret lodret igennem, så man har mulighed for at sætte en snor i, så det kan trækkes ud efter brug. Ægget findes i forskellige størrelser og anvendes i forbindelse med træning af bækkenbundsmuskulaturen. Anvendelse af ægget skulle resultere i et både stærkere og til dels mere sensitivt underliv samt forebygge urininkontinens og nedfalden blære og livmoder. Jadeægget er også særdeles velegnet til at genoptræne bækkenbunden efter graviditet og fødsel.

Jade ægget kan købes her


Læs Nadjas blog

Har du lyst til at vide mere om veganisme, er du velkommen til at kigge ind på ”Mad med Madfølelse”, Danmarks veganske madforenings hjemmeside. Her kan du finde information vedrørende vegansk kost og sundhed samt diverse arrangementer. Du er også velkommen til at kigge forbi min blog Grønsamvittighed Er du ikke så meget til læsning, kan jeg også anbefale Gary Yourofskys ”The best speach you’ll ever hear” (som findes på youtube med danske undertekster), som handler om veganisme.”

 

—————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud