Masturbation kunst til mænd

 


Masturbation kunst – på japansk:

Hvad du oplever af kunstfærdig struktur på de tre Tenga Geo masturbations bolde til mænd, giver dig samtidig en ret god ide om, hvad du kan opleve af lækker og effektiv penis stimulation. Inden brugen af sexlegetøjet, vendes vrangen nemlig ud på sne-kuglerne. Og husk nu godt med glidecreme!!!! Læs om min mandlige kammerats test og ord af de tre japanske onani produkter.

Masturbation med Geo boldene er fundet her

Masturbation kunst – aka frække snebolde

Den japanske storproducent af sexlegetøj til primært mænd, Tenga, har dæleme gjort det igen. Som de faktisk har gjort det siden den dag, hvor de sendte deres først stykke sexlegetøj på markedet. Hvorfor Tenga da også ligger helt i toppen over det meste af verden, når det kommer til mest populære og solgte sexlegetøjs produkter

Og som en kvinde, der selv går pænt meget op i, at det visuelle rigtig gerne må gå hånd i hånd med brugervenlighed og effektivitet, så forstår jeg også sagtens succesen. Det er nemlig lige nøjagtig den formel, Tenga hele tiden – og heldigvis da også forsat, arbejder ud fra.

De tre typer af Tenga’s Geo ”snebolde” aka store ”snefnug” da også kun under streger yderligere. Her er nemlig ikke kun tale om produkter, der fungerer efter hensigten. De tre frække bolde er – i mine øjne, også masturbation kunst.

Det samme synes og oplever min gode mandlige kammerat, der har testet de japanske snekugler, heldigvis også. Herunder kommer hans ord om brugen af sexlegetøjet Tenga’s Geo bolde.

Vrangen ud og godt med glidecreme

”Jeg har rigtig god erfaring med brugen af diverse former for masturbations rør. Altså onani-rør, og her findes der både gode og mindre gode varianter. De bedste er de, efter min mening, hvor man under brugen af røret kan variere trykket på penis med sin hånd, sine hænder. Fremfor de masturbations rør, hvor hylsteret henover det indvendige silikone-sleeve er helt hårdt.

Tjek producenten af Geo boldene ud her

Dette for at komme frem til, at jeg helt klart er til typer af masturbations produkter som netop de tre Tenga Geo bolde. Hvor man undervejs (også) kan justere sin onani med hænderne.

Som sagt, så er det tre Geo snebolde, og man bruger sexlegetøjet på den måde, at man simpelthen vender vrangen ud på kuglerne. Så den synlige strukturerede overflade kommer til at stimulere penis under brugen. Og ja, man kan godt føle forskel på de tre, men har dog ikke en oplagt favorit. Men uden godt med glidecreme, så dur det med ingen af dem – og husk her altid at benytte en vandbaseret glidecreme. Ellers ødelægger man simpelthen sin masturbation kunst, der er produceret i silikone.”

Du kan købe Geo boldene lige her

Stor Tenga fan

”Som ret stor fan af de fleste stykker sexlegetøj til os mænd fra Tenga, så har jeg næsten også kun godt at sige om Tenga Geo. Jeg vil ikke sige, at de minder fuldstændig om de berømte og berygtede Tenga æg. Der er engangs produkter – som dog godt kan benyttes mere end en gang, hvis man passer lidt på sit onani-æg. Men vi er da lidt derhenne ad med de frække snekugler.

Der er bare noget mere substans i masturbation kunst kuglerne, og disse er i hvert fald heller ikke engangs-legetøj. En sådan onani kugle kan man nemt bruge igen og igen, særligt hvis man passer lidt på sit sexlegetøj. Altså: rengør kuglerne efter brug – og gør det i ganske almindeligt varmt vand. Eller benyt eventuelt lidt intim sæbe. Hvorefter du bør lade produktet lufttørre, gerne stående i den holder, produktet kommer i.

Om selve onanien med sexlegetøjet, så har jeg også kun positivt at sige. For det opleves og føles sgu lækkert. Hav dog lige et håndklæde eller viskestykke liggende klar til at tørre eventuelt overskydende glidecreme på fingrene af i. Ellers kan det være lidt svært at have et ordentligt greb om produktet. Er min egen erfaring med netop denne her type af sexlegetøj.

Læs her en anmeldelse af masturbatoren Spinner fra Tenga

Blød og naturlig kugle-onani

Onanien føles blød og ret naturlig – og så kan man jo, som sagt, med sin hånd eller hænder selv lægge trykket, hvor man nu lyster.

Endnu har jeg ikke forsøgt mig med produktet sammen med kæresten derhjemme, men det kommer. Og oplevelsen, kan jeg roligt love, bliver sjældent dårligere af, at man får en hjælpende hånd. Heller ikke når det kommer til en omgang japansk masturbation kunst.

Sidst men ikke mindst, for ingen af os mænd er jo helt ens. Heller ikke under bæltestedet. Så er silikone materialet endda meget strækbart. Så de tre Tenga Geo snebolde passer så at sige til alle størrelser.

Køb din egen Tenga Geo bold her

Bag produktet: Tenga

Materiale: TPE, emballagen er ABS-plast med PC

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 0

Strømkilde: Ingen strøm nødvendigt

Glidecreme: Vandbaseret

Fordele: Nem at finde ud af, nem at sætte på penis. God stimulation

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Fornuftig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud