Større penis med dansk penisring med vibrator

 


Større penis opnår du med garanti, når du benytter penisring. Samtidig gør den lille ring dig mere holdbar i sengen. Læs min test og anbefaling af den danske Amaysin Lovering med vibrator, der klitoris stimulerer kvinden under samleje.

Min Amaysin Penisring er fundet her

Større penis – til glæde for ham og hende

Jo større, jo bedre. Sådan skal slet ikke forstås. Men langt de fleste mænd, der med jævne mellemrum benytter penisring, glæder sig over at kunne præsentere og præstere med end tanden større penis ens ellers. En effektiv penisring er garant for. Og når han er glad og stolt, så glæder både synet og den fysiske oplevelse os kvinder. Og nu til selve produktet.

Nu tager jeg nemlig hul på at teste forskellige typer af sexlegetøj fra et nyt mærke fra danske Sinful, der hedder Amaysin. Sjovt stavet, men nemt at huske og udtale. Og brand navnet lægger sig meget passende tæt opad det engelske ord/udtryk amazing. Aka fantastisk.

Se artiklen om min yndlings penisring lige her

Amazing Lovering med klitoris vibrator

Det første produkt fra den danske serie med sexlegetøj, jeg nu og her kaster mig over, er en lille og genopladelig penisring. Der er blevet døbt Amaysin Lovering. Vi har at gøre med en ret effektiv penisring i lækkert silikone, der giver en både flottere og større penis end ellers – og så bør produktet passe langt de fleste mænd.

Med hensyn til vibratoren, der sidder fast på sexlegetøjet, så er den aflang og har en fin størrelse. Der giver den kvindelige sexpartner rigtig god mulighed for at få mest ud af penisringens vibrationer i forbindelse med vaginalsex. Hvor vibratoren rammer og vibratorstimulerer klitoris.

Større penis – du kan købe Amaysin penisringen her

Når det så er sagt, så bør manden, når han bærer sin Amaysin Lovering, undervejs passe godt på med, at han ikke er for voldsom. For nu at sige det meget lige ud. For at få smadret en hård vibrator direkte ind på klitten, er ikke lige sagen.

Større penis til dyb krammesex

Derimod er en sådan penisring, der giver større penis, med vibrator til gengæld perfekt til fx kærlig krammesex. Jeg personlig ynder at kalde det. Hvor manden konstant er dybt oppe i kvinden, men ikke bevæger sig specielt meget. Her vil vibratoren, der sammen med ringen er påsat helt inde om roden på penis, nemlig bedst kunne stimulere direkte på klitoris og det omkringliggende område.

Om skulle han ikke være hjemme, så kan vibratoren, af hende, altså også helt fint benyttes i forbindelse med solosex. Som en decideret klitoris vibrator, hun benytter på sig selv.

Større penis med Penisringen fra Amaysin – læs mere og køb den her

Produktet har, er min oplevelse, nemlig nogle ret fede vibrationer. Der går fra at være lidt tunge i det, på laveste niveau. Til at blive mere og mere snurrende jo mere man skruer op for intensiteten. Herudover er Amaysin Lovring udstyret med en række programmer, hvor vibrations mulighederne kombineres. Så der er altså rigtig mange typer af vibrationer at forsøge sig med. Både sammen og solo. Hvis han altså vil låne sit produkt ud.

Kan også benyttes til solosex af hende

Jeg elsker allerede det her mærke, Amaysin. For det første, så er vi ude i mere dæmpede farver. Ikke de her meget vilde pang-farver, der specielt var in for nogle år siden. Samtidig synes jeg også, at produkterne her har et lidt mere sundheds mæssigt udtryk. Hvis man da kan kalde det det. Der hænger ret godt sammen med min tese om, at god sex og solosex (også) handler om sundhed og velvære. Oven i den hygge og tilfredsstillelse man nu også får ud af at lege solo og sammen.

Skal ringen påføres i slap eller erigeret tilstand

Læs her om seks sjove facts on penis

Flottere og større penis – sådan gør du:

Sidst men ikke mindst lidt om, hvad manden får ud af at påføre sin penisring i slap kontra erigeret tilstand. For det første, så skal sexlegetøjet, som allerede sagt, monteres helt inde om roden på penis. Hvor den kan holde blodet ude i lemmet. Og her er det ikke dumt lige at skrabe området fri for små hår først. Så ringen ikke skal nive og irritere en under brugen.

Påføres ringen, når penis er slap, så vil penis blive en del tykkere og mere fast end normalt. Med ekstra tydelige blodårer. Så her taler vi altså om en stor, flot og voluminøs penis. Intet mindre. Venter man med at påføre ringen, når penis allerede er erigeret, så vil samme ske – dog i en lidt mindre grad.

Flere Amaysin produkter på vej på bloggen

Er du efter at have læst ovenstående blevet nysgerrig på, hvad danske Amaysin ellers har i posen til både ham, hende og parret i fællesskab. Så står jeg på tærsklen til at teste en række af seriens andre produkter. Hvorpå du, og det er meget snart, kan læse mine anmeldelser af dem her på bloggen.

Køb din egen Amaysin Penisring lige her

Bag produktet: Amaysin/Sinful

Materiale: ABS-plast med PU-belægning, Silikone

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 10

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Nem at finde ud af, nem at sætte på penis. Super gode vibrationer

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Super god pris, meget produkt for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud