Sex facts om penis – du også bør kende

Penis og sex hænger helt naturligt meget tæt sammen, men mandens bedste ven gemmer på mange flere ”hemmeligheder” og finulige og forunderlige facts. Vidste du fx, at det at præstere rejsning, er noget af det mest komplekse, menneskekroppen overhovedet kan blive udsat for???

 Mand kend din penis og dens sex egenskaber

Mand, kend din penis! – og det gør slet intet, at kvinder også læser med. For penis/lemmet/tissemanden er nemlig så meget andet og mere end blot en…ja, penis.

Læs og lær og bliv måske lidt klogere på mandens bedste ven, der helt ind til benet er et ret så finurligt og fantastisk vedhæng, vi alle, mand eller kvinde, har et vist forhold til.

1. Største penis blandt primater

Vidste du fx, at mennesket er indehaver af den største penis blandt alle primater – altså når man måler i forhold til menneske/dyr kontra egen penis. En gorilla, der som bekendt er et af menneskets nærmeste slægtninge – og som helt generelt er en ordentlig og pænt skræmmende fyr, har blot i omegnen af fem centimeter penis at glæde hunnerne med. Som dog, og det er jo trods alt det vigtigste, er mere end rigeligt til at kunne viderefører såvel slægten som arten.

Læs her en anmeldelse af Atom penisring, som giver større penis

At gennemsnitslængden på mandens penis er i omegnen 12 – 16 centimeter – og at de fleste mænd drømmer om blot lidt mere længde, hænger formentlig meget tæt sammen med, at vi menneskedyr går oprejst. Samt at manden til alle tider formentlig har brugt sit meget synlige lem til at imponere og tiltrække flest mulige kvinder: Jo større penis, jo mere mand og større chance for at videreføre egne gener. Sådan måske ikke helt i dag, men der har jo altid været engang!

2. At præstere rejsning kræver sin mand

Selv om det virker så enkelt og lige til, når man(d) er i det humør, så er det at præstere rejsning altså en super kompleks proces. Der i første hånd kræver udskillelse af en række hormoner (i en helt nøjagtig dosis), hvorpå der skal tilføres seks gange så meget blod ud til penis end når den er helt slap. Hvis manden under samleje skal opnå den fulde effekt. Hertil kommer ikke mindst, at samspillet imellem sind og krop skal være toptunet – ellers risikerer man bare, at sindet overuler det rent fysiske, der sker nede mellem benene på en. De fleste mænd har prøvet optil flere gange. Så skulle det indimellem ske, kære kvinder, at han altså ikke lige helt kan, når han ellers gerne skulle kunne, så tænk lige over, at det ikke altid er så simpelt og lige til endda.

3. Penis med modhagere – av, av!!!

Heldige kvinder anno moderne tider. Men sådan har det øjensynlig ikke altid været, fortæller videnskaben på området. Og de må jo om nogen vide, hvad de udbreder sig om – altså videnskaben. Nå, men meget kunne altså tyde på, at mandens penis – for heldigvis meget, meget længe siden, var udstyret med intet mindre end modhager. Nøjagtig som fx chimpansens penis stadig fungerer – og som den liderlige han-abe ganske enkelt og effektivt benytter til bedre at kunne holde hunnen i rette stilling i forbindelse med parring.

Læs om hvordan Peter har fået større penis med en Bathmate

I dag er modhagere heldigvis fortid, når det kommer til mandens penis, der rent faktisk også er den mest bløde og strømlinede af slagsen blandt alle pattedyr. Der uden tvivl hænger meget tæt sammen med, at mennesket som bekendt ikke kun dyrker sex for at skabe afkom.

4. Pas på, ellers tager heksen din penis!

I gamle dage, her taler vi primært 1500-tallets Tyskland, der var der for alvor godt gang i jagten på hekse, der som bekendt blev beskyldt for alt ondt og uheldigt mellem himmel og jord.

Blandt andet blev det fortalt og udbredt i befolkningen, at hekse var i stand til at berøve mænds deres kæreste eje, nemlig penissen. Hvordan en påstået heks evnede dette imponerende forsvindingsnummer uden hverken at benytte kniv, saks eller tænder, er dog ikke nøjere beskrevet. Men når man, som heks, både kan flyve og nedkalde sygdom og død over udvalgte personer, så må det naturligvis have været en smal sag også at få en penis til at forsvinde.

Her i moderne tid er man kommet frem til, at datidens frygt for hekse – og i samme moment frygten for at miste sin penis og mandlige potens, formentlig hang sammen med stor seksuel usikkerhed og seksuelt overførte sygdomme, der gjorde mange mænd ukampdygtige i sengen.

Så også det fik datidens hekse med jævne mellemrum skyld for.

5. Hvorfor har manden ikke et penis-ben????

Har du som mand – eller for dens sags skyld som kvinde, nogensinde tænkt over, hvorfor mandens penis ikke er understøttet af et lille penis-ben. Når resten af vores krop nu engang understøttes af ben og knogler? Nej, det har du sikkert ikke – for hvorfor dog tænke den tanke, når det nu ikke forholder sig sådan. Men ser man igen til andre pattedyr, så understøttes hannernes forplantningsorganer i alle tilfælde af et ben/knogle, der hjælper dyret til at holde rejsningen.

Men altså ikke, når det gælden manden – og det ærgrer nok både en del mænd og kvinder.

6. Tag familien med på penis museum

Hvis du er helt vild og blodig med alle typer af penisser – samt samtidig ønsker at få syn for sagn, uden at det samtidig dog heller ikke må blive alt for lummert, så bør du tage en tur til Island.

Læs mere om museet her

Her kan man nemlig prale af intet mindre end et vaskeægte Penis Museum. Hvor man pt. har udstillet i omegnen af 250 forskellige penisser, der alle stammer fra skabninger fra Island. Herunder, naturligvis, også en penis fra en mand. Hele det islandske penis-eventyr startede med en tyrepik – for det ikke er løgn, og har siden da altså grebet ret sig meget om sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud