Sex hjælpemiddel gør penis kortere under samleje

Ohnut er et super godt og effektivt sex hjælpemiddel til par, hvor penetrationssex gør ondt på hende – fordi han fx er lidt for lang. Ohnut ringene gør, at både han og hun bedre kan slappe af og give den gas i forbindelse med sex. Husk desuden: Det er ikke altid og udelukkende længden, der tæller!

Jeg har fået mine OHNUT ringe herfra

Test af sexhjælpemiddel til par

Test af sex hjælpemiddel til par: Da jeg var en hel del yngre, var jeg rent faktisk ikke den store fan af sex, der indbefattede penetration. Altså decideret samleje. Det var i hvert fald ikke det, der trak, når det kom til sex med en partner. Grunden var, at jeg i en meget tidlig alder blev opereret i underlivet, hvor der efterfølgende blev dannet noget arvæv. Så under samleje, i en række stillinger, kunne det rent faktisk gøre pænt ondt – og det er jo aldrig specielt fedt. Især hvis der blev stødt til, var det ekstra ubehageligt.

Dette har så heldigvis ændret sig væsentligt, efter at jeg er blevet en voksen kvinde – og samtidig, nok ikke mindst, undervejs har født tre børn. Der har hjulpet til at ændre på den indvendige struktur i vagina. Samt samtidig også har haft en super positiv indvirkning på mit sexliv helt generelt.

Men når man først, igennem en del år, har været præget af, at opleve smerter i forbindelse med forskellige samleje stillinger i sengen, så har det – kan jeg tydeligt se her i dag – desværre også afstedkommet, at jeg tidligere har haft problemer med at kunne slappe ordentlig af med lige netop penetrations-sex.

Sex hjælpemiddel med flere bløde buffer ringe

Når et produkt som Ohnut så pludselig kommer på markedet, så bliver jeg naturligvis kun mega glad. For produktet kan helt klart hjælpe mange par, er jeg helt overbevist om. Vi taler om nogle små, ”sjove” og helt bløde ringe, en slags buffer-ringe aka stødpuder, som manden simpelthen placerer rundt om roden på penis.

Her kan man så vælge at benytte 1, 2, 3 eller 4 Ohnut ringe – alt afhængig af, ”hvor meget kortere” man ønsker, at penis i erigeret tilstand nu skal være. Her gælder det for manden nemlig ikke om at være så lang, som overhovedet muligt, men derimod om at have en størrelse penis at tilfredsstille hende med der gør, at det ikke længere gør ondt på hende i forbindelse med særligt vaginal penetration.

Under samleje kan hun så både mentalt og fysisk slappe noget mere af med at blive penetreret end normalt. Hvis man altså vel og mærke oplever et problem, der fx minder om det jeg selv har oplevet i forbindelse med samleje. For når ringen/ringene først er monteret, så ved man nemlig, at det simpelthen er fysisk umuligt for ham at banke den helt i bund.

Du kan købe dine OHNUT ringe lige her

Ohnut giver også manden ro i sindet

Der helt naturligt også giver en ro for ham. For når Ohnut buffer-ringene først kommer i spil, så kan han bare give los – uden hele tiden at skulle tænke på, om det nu er for meget eller for hårdt.

Smerter ved samleje, hos os kvinder, er rent faktisk mere udbredt end man måske lige umiddelbart skulle tro. Jeg mener, at det er et sted imellem 16 – 20 procent af alle kvinder, der oplever betydelige smerter ved samleje – og det er altså rigtig mange!

For at vende tilbage til Ohnut-ringene, så vil et sådant her sex hjælpemiddel – for ringene ER helt klart også et hjælpemiddel, ikke mindst være velegnet kvinder, der oplever smerte i forbindelse med dyb penetration. I mit eget tilfælde handlede var det arvæv, efter fjernelse af æggestokke og cyster, der var problemet. For andre kan det eksempelvis være muskelknuder eller endemetriose i livmoderen, der kan føre til smerter i forbindelse med samleje.

For mig er det fint med to ringe

Med hensyn til længden af ens partners penis i erigeret tilstand, så er det jo ret klart, at jo længere, han nu engang er, jo flere ringe skal der også til – sådan helt generelt. Her må man prøve sig lidt frem med antallet af ringe – nøjagtig som jeg også gjorde det.

Med hensyn til at påsætte dette her sex hjælpemiddel aka Ohnut penisringe, så er det en rigtig god ide, at manden lige barberer sig rundt om roden først. Så de små hår ikke kommer i klemme, der gør pænt nas – og den første ring, man monterer, skal så langt ind om roden, som overhovedet muligt. Hvorpå man så kan bygge oven på med flere, hvis nødvendigt. Og det bredeste stykke at produktet skal altid vende ind imod kroppen.

Læs stor test af effektive penisringe her

Ikke så stram som en penisring, meeeeennn….!

Ohnut ringene er ikke lige så stramme som en almindelig penisring, hvis formål jo er at holde rejsningen ved konstant at holde blodet ude i penis. Alligevel strammer ringene dog en smule, der fremkalder en smule tydeligere blodårer end ellers på skaftet, samt også en lidt mere tyk penis.

Manden, syntes også, at det var spændende og givende at prøve de her Ohnut ringe. Derfor kommer der selvfølge også lidt ord fra ham om dette ret fine og effektive parprodukt og sex hjælpemiddel, jeg kun kan anbefale.

Var lidt skeptisk til en begyndelse

”Kvinden først – altid kvinden først! Også her på bloggen. Man da det nu engang er os mænd, ringene skal monteres på og fysisk benytes af, så bør jeg vel også komme med lidt ord – og vil lægge ud med at sige, at jeg sgu, undskyld sproget, til en begyndelse var en smule skeptisk.

Nå, men til Ohnut ringene, der i samleje-situationer gør mig noget kortere mellem benene end ellers – og da to ringe kom på, så penis helt naturligt da også tanden mindre ud. Man som mand, hvad man end har at gøre godt med i den boldgade, da lige skal vænne sig til.

Men det gik nu egentlig meget fint, da ringene først sad, hvor de nu skulle sidde – for, som Joan også allerede har fortalt, så giver de her buffere aka bløde stopklodser en noget større frihed til pludselig at køre mere hardcore på end ellers. Og i mere eller mindre alle stillinger – uden undervejs i seancen at skulle alt for tænke over, om man nu går lidt for meget til stålet. Der rent faktisk, ved jeg nu i dag, er en ret fed, givende og pænt mandig oplevelse i sig selv.

Godkendt og stort plus til Ohnut

Lige så vigtigt – hvis dog ikke endnu vigtigere, så har ens partner, altså den modtagende part, pludselig heller intet at frygte. Så både manden og kvinden, er mit bedste bud, vil med de her ringe hurtigt kunne føle sig noget mere frie og afslappede end ellers.

Samtidig tyder heller intet på, at kvindens oplevelser med penetrationen bliver mindre tilfredsstillende eller ophidsende af, at vi, altså os mænd, benytter en ring eller tre.

Måske ligefrem tværtimod – så klart godkendt og et mjeget stort plus til Ohnut fra mig også!”

Køb din egen OHNUT og oplev dybe stød uden smerte 🙂

Fakta om OHNUT

Producent: OHNUT

Materiale: FDA krops sikkert materiale

Vibrationsstyrker:0

Programmer:0

Genopladelig: Ingen opladning nødvendig

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Meget rimelig pris

Fordele: Ultra parvenlig, store orgasme muligheder, sikker og dyb penetration

Længde/størrelse: 1,8 cm indvendigt i ringene, kan strække sig nok til en elefantpenis. Alle ringe samlet har et længdemål på 7 cm.

Ulemper: Suger fnug til sig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud