Mænd søges til projekt penisforlænger

sponsor1


IMG_0518[1]Pr. den 1. april 2017 tager jeg hul på et helt nyt projekt og undersøgelse. Der udelukkende henvender sig til mænd, der har en ikke så stor (ikke så lang) penis, men som forfærdelig gerne vil have en lidt længere en af slagsen.

Og som samtidig er super dedikeret og villig til at arbejde for sagen med en såkaldt penisforlænger over måske hele 3 – 6 måneder. Hvis resultatet af anstrengelserne skal være godt og målbart.

I den forbindelse søger jeg nu tre mænd, over 18 år, hvis penis i fuldt erigeret tilstand ikke er over 12 centimeter. Og som samtidig har det mindre godt fysisk og/eller mentalt med, hvad man fra naturens side nu engang er blevet udstyret med. Samt at man hen over foråret og sommeren er parat til at lægge tid og kræfter i projektet.

Ønsker du at komme i betragtning til at deltage, skal du som minimum en gang om måneden (imens projektet står på) være villig til hudløst ærligt at fortælle om dine gode som måske mindre gode oplevelser med at benytte en penisforlænger. Så jeg på ærlig og redelig vis her på bloggen kan videregive til andre interesserede, hvordan projektet for hver enkelt skrider frem.

Kan en penisforlænger forbedre den seksuelle sundhed

Jeg har mange gange advokeret for kvindens seksuelle sundhed og velvære, men vi må ikke glemme, at det er lige så vigtigt for mænd at have en regelmæssig og sund seksualitet.

Og går man rundt og føler mindreværd på grund af fx svigtende potens, at penis krummer, at ens penis i egne øjne ikke er lang nok eller andet, så kan det have en stor negativ indflydelse på ens sexliv og generelle syn på sig selv. Både mentalt og fysisk. På det punkt er kvinder og mænd meget ens.

I årenes løb  er der blevet lavet et hav af undersøgelser med fokus på gennemsnits størrelsen af penis, og finder man ud af, at man ligger under gennemsnittet, kan dette føre til mindreværd. Det samme gælder, hvis man helt generelt fx sammenligner sig med mandlige pornoskuespillere, som for syns skyld som regel er ekstra godt udstyret.

Problematikker, jeg sagtens – selv om jeg er kvinde – kan sætte mig ind i, hvis ens penis er 10 eller 12 centimeter eller endnu kortere i fuldt vigør.  Dette kan sagtens få en til at føle sig mindre tilstrækkelig.

Og det er så her en penisforlænger kan komme ind i billedet.

Men et er, hvad man selv synes om tænker om sin penis. Noget andet og ofte værre er, hvad en eventuelt ny sexpartner og/eller kæreste synes og tænker? Eller hvad man nok nærmere frygter, hun vil tænke. Som desværre, kan jeg godt forestille mig, kan afholde en del mænd fra helt at nærme sig os kvinder.

Svigter potensen kan en god penisring ofte hjælpe, læs en test af penisringe her

Sådan fungerer en penisforlænger

Forlængelsen af penis ved brug af en penisforlænger foregår via et simpelthen udtrækssystem, der påføres penis, og som gradvist over en længere periode forlænger penis.

Det anbefales at man benytter sin penisforlænger 2 – 4 timer på daglig basis. Som helt naturligt kræver såvel planlægning som dedikation. En del vælger dog at benytte nattetimerne, da det er muligt at sove med sin forlænger påspændt.

Jo flere timer, man lægger i projektet, jo bedre (længere) skulle resultatet i den sidste ende også kunne blive. Så er man fx ikke tilfreds med den forhåbentlig øgede længde efter de første 3 – 6 måneder, så kan man i princippet fortsætte med at benytte produktet i månederne efter.

Og når man på et tidspunkt ikke længere benytter sin penisforlænger, så skulle man fremadrettet bibeholde den på slut tidspunktet opnåede længde.

Læs også om Peter, der pumper sig større og mere potent 

Hvorfor ikke gøre noget ved problemet?

Og hvorfor dog ikke gøre en aktiv indsats for at forbedre omstændighederne? Frem for blot at leve og have det mindre godt med, at sådan er det bare. Og her kommer det kommende projekt og undersøgelse ind i billedet.

Først og fremmest vil jeg med tiltaget gerne finde ud af, om en penisforlænger i det hele taget virker efter forskrifterne – og om hvor godt, de her produkter til nu mænd virker. Samt i hvor høj grad, man i så fald skal “lide” for skønheden – aka for at opnå mere længde.

Samtidig kunne det også være rigtig spændende at finde ud af, hvordan det i det hele taget er at benytte en sådan penisforlænger. Er det nemt? Gør det ondt? Hvor meget skal brugen af den planlægges, og kan det mentale undervejs i processen nu også følge med?

I sidste ende bliver det også interessant at finde ud af, om resultatet af egen behandlingen, både rent fysisk og mentalt, har båret frugt, når forlængeren på et tidspunkt lægges på hylden.

Sådan kommer du i betragtning

Ønsker du at komme i betragtning til at blive en af de tre mænd, man over de næste op til seks måneder vil kunne følge her på bloggen, så bedes du sende en kort beskrivelse af dig selv.

Samt fortælle lidt mere uddybende om hvorfor netop du bør komme i betragtning.

Og nej, jeg ønsker IKKE at modtage fotos af din penis. Derimod må du rigtig gerne anføre længden på din penis i både slap og fuldt erigeret tilstand.

Send en e-mail til mig på joan@joanb.dk, senest søndag den 19. marts.

Projektet og undersøgelsen foregår i samarbejde med www.sinful.dk og www.paradiss.dk, som leverer penisforlængere til de udvalgte.

Sådan får du en større penis på 10 sekunder 

 

Kh. Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud