Peter kan ikke, når han gerne vil

parisSinglen Peter (38 år) er en af de mænd, der i dag har svært ved at få rejsning, når han skal – og jo mere han tænker over problemet, der går ham ret meget på, jo svære bliver det også i situationen for manden, der er endt i en ond cirkel. Peter synes hans problem er meget umandigt og vildt pinligt, hvorfor han ikke ønsker at stå frem.    

Peter har testet denne Bathmate

Intet fysisk galt

”Jeg er ret sikker på, at der intet fysisk er galt med mig, men problemet med den manglende rejsning begynder lige så snart, jeg begynder at tænke alt for meget over det – og er tankerne først begyndt at køre i ring, så kan jeg lige så godt opgive med det samme.

Det har ikke altid været sådan for mig, men ”ramte mig”, da jeg efter en længere periode som single igen skulle være seksuelt sammen med en pige – der var en ret så nervepirrende situation for mig, da jeg i næsten tre år ikke havde været sammen nogen.

I hele ugen op til vores aftalte date, hvor det i høj grad lå i luften, at det meget vel kunne ende ud i sex, var jeg ekstremt nervøs, men kunne samtidig næsten ikke vente til dagen kom – så jeg var både spændt og nervøs og glædede mig som et lille barn på samme tid.

Læs Peters test af pumper her

Og det gjorde det ikke meget bedre, at det var en gammel skolekammerat, jeg havde fået kontakt med via facebook, jeg skulle på besøg hos – en af de piger, jeg i ”gamle dage” ikke så få gange havde drømt om at blive kæreste med.

Daten begyndte ellers rigtig godt, vi hyggede, snakkede en masse om gamle dage og så en film sammen, hjemme hos hende, men under overfladen var jeg hele tiden bare så ekstremt nervøs – for hvad nu, hvis jeg havde tolket hendes signaler helt forkert???

At hun ”bare” var opsat på at hyggesnakke – og så ikke mere end det.

Men det endte altså med mere end det, og da vi efter at have kysset og krammet i sofaen, uden at se ret meget af filmen, endte inde i soveværelset, så kunne jeg simpelthen bare ikke – og det var bare så vildt pinligt for mig.

Og jo mere jeg anstrengte mig, jo mindre skete der, hvorpå vi til sidst simpelthen måtte opgive at have samleje – og mindre end en halv time senere var jeg ude af døren igen.

Og nej, hun smed mig ikke ud, det var mig selv, der bare hurtigst muligt måtte væk og hjem, jeg kunne ikke en gang kigge hende i øjnene, så flov var jeg – og det var så det lille eventyr, der gik helt ad helvede til.

Kan alene, men ikke hver gang

Siden denne her negative og nedslående oplevelse har jeg mere eller mindre holdt mig fra kvinder, også selv om jeg inderst inde godt ved, at jeg godt kan – i hvert fald de fleste gange, når jeg bare er mig selv. Men selv i eget selskab kan det indimellem godt knibe, hvis jeg kommer til at tænke for meget.

Problemet helt ind til benet er, meget kort fortalt, at jeg er blevet ekstremt bange for, at jeg ikke kan – og så kan det godt blive svært at kunne. Og lader det sig ikke gøre lige med det samme, så har jeg det med at opgive – og det giver jo ikke specielt meget opmuntring eller selvtillid.

Til gengæld kan jeg godt vågne midt om natten og opdage, at den altså stadig fungerer helt fint, og så får jeg straks lidt mere ro på igen – altså lige indtil næste gang, hvor jeg får lyst.

Selv om jeg ikke specielt tror på, at det vil gøre den store forskel, så overvejer jeg pt. at opsøge en sexolog, der forhåbentlig kan give mig nogle tips og gode råd til, hvordan jeg kan gribe problemet an – for dette her er altså ikke noget, må jeg desværre nok erkende, der vil gå over med tiden.

Nok snarere tværtimod, er jeg bange for!”

—————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud