Manden på vakuum pumpen

10Selv om det krævede en smule overtalelse af Manden, altså min ægtemand, for at få ham til at teste penis-pumper, så gik han i sidste instans dog ind til opgaven med hud og hår og stor entusiasme. Hans afstandtagen – i hvert fald til en begyndelse – imod at teste netop pumper, er formentlig dog ret så karakteristisk for mænds syn og forhold til dette hjælpemiddel/stykke sexlegetøj.

En penis-pumpe signalerer nemlig langt hen ad vejen at man ikke kan – eller i hvert fald har problemer med at kunne, og det er jo ikke specielt mandigt, og da slet ikke i selskab med en kvinde, hvor virilitet, altså at kunne, fra første sekund, er alfa og omega.

I hvert fald for manden selv.

Men hvad så, hvis man altså bare ikke kan????? – er det så bare ærgerligt??? – både for en selv og ens sexpartner??? Nej, selvfølgelig er det da ikke det! – og da slet ikke, hvis der er god og effektiv hjælp at hente via fx en god penispumpe – og/eller en effektiv penisring, der for mange med en smule potensproblemer og/eller præstationsangst også kan gøre tricket.

Inden jeg giver ordet videre til Manden – og hans helt personlige vurdering af tre af de bedre penis-pumper på markedet, vil jeg gerne lige slå fast, at han normalt altså ikke har problemer med at få rejsning.

Men at han alligevel har kunnet teste – og ikke mindst har kunnet vurdere de tre pumper op i mod hinanden hænger sammen med, at penis-pumpen simpelthen bypasser det rent mentale aspekt i forbindelse med at få rejsning. Så selv om man er nok så nervøs eller kun meget lidt i stemning, når man bruger sin pumpe, så sker der under alle omstændigheder altså ting og sager nede mellem benene, når legetøjet/hjælpemidlet først kommer i pumpe-spil.

Der jo også er hele ideen med dette stykke ”legetøj”.

Tjek Peters test ud her

———

15150_-_pump_worx_rechargeable_3-speed_auto-vac_penis_pumpe_02Pump Worx genopladelig (Mandens favorit)

Om man er i humør eller ej, helt seriøst, så kan langt de fleste penis-pumper altså gøre rejsningstricket, og det er altså en lidt spøjs oplevelse, for at udtrykke det lidt mildt. Og selv om man umiddelbart skulle tro det, så er forvandlingen fra lille til så stor som muligt altså ikke en specielt ophidsende oplevelse. I hvert fald ikke for mig!

Men det fungerer sgu, og hver gang, og det er jo det vigtigste – og for mig virkede denne, Worx Pump, bedst af de tre, jeg her har testet.

Efter at have smurt gummiringen i pumpens indgangsparti med lidt vandbaseret glidecreme, for at modvirke friktion, sætter man den genopladelig pumpe til at arbejde, hvorpå luften lige så langsomt suges ud af røret, mens penis langsomt vokser sig kun længere og længere og tykkere og tykkere. Og nøjagtig som når man benytter en penisring, så kan man via brugen af en effektiv pumpe opleve penis mere mægtig end nogensinde.

Jo mere luft, man suger ud af plastikrøret, hvor der skabes et vakuum, jo større bliver den – der er dog trods alt (og heldigvis da!) en øvre grænse for galskaben, og grænsen giver helt sig selv.

For hvor man i begyndelsen af op pumpningen næsten intet kan mærke, så kan man altså, når penis på et tidspunkt når sit max, rigtig godt mærke det – og på den lidt mere ubehagelige måde. Og så skal man selvfølgelig sørge for at stoppe op – og lukke lidt luft ind igen.

Fordelen oplevet fra min position i sengen med den automatiserede pumpefunktion er, at det er nemmere at læne sig tilbage og blot lade vokse – og med tre forskellige suge hastigheder at vælge imellem kan altså langt de fleste overskue at bestyre.

At denne pumpe fungerer ekstra godt hænger også sammen med, at den slutter ekstra godt til, hvor penis føres ind i røret.

Denne er min favorit ud af de tre pumper, jeg har testet!

Pris: 679,00 kroner

Find din pumpe her

———————————-

pd3255-20_02

XL-Sucker

Slutter ikke helt til – og intet centimetermål

Hullet, bogstaveligt talt, kan altså godt blive for stort, kan det – og det er hullet/indgangspartiet på denne pumpe altså, er min oplevelse. Der gør, at den ikke slutter helt til, hvorfor undertrykket i forbindelse med udsugningen af luft indimellem ikke fungerer helt optimalt.

Hvorfor der så kun skal bruges lidt ekstra kræfter på at pumpe, hvis man ønsker at opnå den mest optimale rejsning – man jo selvfølgelig gør.

Lidt ærgerligt er det også, at røret her ikke er med centimetermål – det kan de fleste af os konkurrenceglade mænd jo rigtig godt lide. Kan man denne gang nå 18 eller måske endda 19 centimeter? I situationen skal der ikke så meget til at gøre en voksen mand ekstra fornøjet.

Lidt en discount-pumpe, som dog godt kan gøre vokse-tricket, men altså den umiddelbart ringeste af de tre, jeg her har haft fornøjelsen at stifte bekendtskab med.

Pris: 179,00 kroner

XL-sucker er fundet her

——————————————-

Mr. Big – med 29 centimeter langt rør

Mr__Big_PenispumpeMed denne penis-pumpe behøver man ikke frygte at støde ”hovedet” imod toppen, når man arbejder på sagen – og gør man det alligevel, så er man meget mere end blot fantastisk udstyret. Så er man sgu en ægte freak of nature!

Mr. Big Penispumpe har nemlig et ekstra langt rør (29 centimeter) at udfolde sig i – og er ellers, bortset fra det, en helt fin pumpe, hvor der medfølger hele tre manchetter (placeres i bunden, hvor penis trænger ind i røret) i forskellige diameter, så også alle tykkelser (eller måske mangel på samme!) kan være med.

Denne er med håndpumpe, og er ret så effektiv i brug – man skal ikke pumpe ret meget, inden kalorius lige så langsomt folder sig ud og vokser sig stor. Og som med alle andre pumper er Mr. Big naturligvis også udstyret med ventil, når undertrykket bliver lidt for meget – og/eller når man er færdig med at stive sig af. Om man er til den automatiske version, som er min favorit, eller denne, hvor man manuelt pumper, er et spørgsmål og smag og behag – for begge versioner, jeg her hat testet, fungerer faktisk lige godt. Så har du intet imod at ”bruge hånden” i forbindelse med forvandlingen fra regnorm til kvælerslange – og samtidig ønsker at spare små 150 kroner, så vælg denne.

Pris: 359,55 kroner

Mr. Big købes her

——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud