Peter pumper liv

38-årige Peter har ikke et fysisk, men derimod et rent mentalt problem med at få rejsning (præstationsangst) – der indvirker på ham på den måde, at jo mere, han frygter for ikke at kunne, jo mere svært bliver det også for ham. Peter fortæller her, hvordan problemet i sin tid opstod og at det med tiden kun er blevet værre.

Læs om Peter her

Peter har aldrig tidligere benyttet sig af nogen former for sexlegetøj/hjælpemidler specifikt henvendt mænd med rejsningsbesvær, men har nu indvilget i at give penispumpen (endda hele tre eksemplarer) chancen – hvorfor manden, der ønsker at være anonym, nu optræder som gæstetester af penis-pumper her på Joanb.dk. Ikke mindst i håbet om, at en pumpe fremadrettet måske kan gøre tricket.

Læs også Mandens oplevelse med pumper

————-

x30-penispumpeVand på møllen

Først synes jeg det var lidt besværligt, at jeg skulle en tur på badeværelset for at teste og benytte denne her penis-pumpe – som øjensynlig også, har jeg fået at vide, fungerer som penisforlænger, hvis man benytter sin Bathmate Hydromax X30 med jævne mellemrum over en længere periode.

Jeg måske egentlig godt kunne finde på, men det kræver altså, som sagt, noget mere tid.

Men irritation blev heldigvis hurtigt afløst af glæden og fornøjelsen ved, at ”vandpumpen” altså virker efter hensigten – og ekstra lækkert er det, er min helt personlige oplevelse, at det er vand og ikke et tomrum, som med de andre to pumper, der omgiver penis, når man arbejder med at få penis større. Og sørger man for at fylde pumpe-røret med lunkent vand, inden man pumper, så er det kun endnu mere indbydende at bruge denne.

Helt praktisk så pumper man lige så langsomt vandet ud igennem en lille ventil, der er placeret helt i toppen af røret – og i takt med, at vand sprøjtes ud, jo mere vokser penis – og rejsning i vand, i hvert fald når det kommer til pumper, er i min verden tanden mere behagelig end når det foregår i et rør, hvor der skabes undertryk.

Eneste minus er selvfølgelig, at man mere eller mindre bliver nødt til at pumpe løs med denne her ude på badeværelset, men den ”ulempe” vælger jeg altså at tage med.

For mig er brugen af denne pumpe nemlig rigtig god til at fremtvinge en rejsning, der forhåbentlig kan hjælpe mig over det mentale aspekt med, at jeg desværre ikke altid kan, når jeg gerne vil.

Så derfor er Bathmate Hydromax X30 min vinder.

Pris: 889,00 kroner

Køb din Bathmate pumpe her

file_79_4Magisk blomstring

Til forskel fra både ”vand-pumpen” og den sidste pumpe, jeg i de seneste par uger har leget med og testet, så er denne udtsyret med automatisk pumpefunktion – og det kan jeg faktisk ret godt lide. Så et plus for dette.

Med XL Sucker Automatic Penis Pump er det faktisk også tanden mere ”underligt” at overvære rejsningen, da den ”bare sker”, sådan nærmest pr. automatik – uden man gør andet end at aktivere pumpe-funktionen – der også er ret fedt!

At beskrive følelsen, når det står på, er til gengæld lidt svært, men det er hverken decideret behageligt eller ubehageligt, det sker bare – som lidt ved et trylleslag, og det er selvfølgeligt fedt nok. Men igen kan det godt gøre lidt nas, hvis man bare bliver ved og ved. Så lige inden, man når dette stadie, er det en rigtig god ide at fjerne bare lidt af undertrykket igen, hvorpå rejsningen bliver lidt mindre hård, hvorpå man kan køre på igen – indtil man altså ater når sit max. Man skal dog lige huske at smøre både gummiringen i indgangspartiet og røret indvendigt med lidt velegnet smøremiddel, der gør det noget nemmere for lemmet at blomstre og springe ud i fuldt flor.

Denne pumpe er faktisk ikke så ringe endda, men målt op imod den med vand, så kommer XL Sucker Automatic Penis Pump altså ”kun” på en andenplads hos mig.  Men da klart en pumpe, der ikke skal gemmes væk, men indimellem bruges.

Pris: 299,00 kroner

Pumpen er fundet her

digital-penispumpe-1_1_1Som at pumpe et bildæk

En egentlig ok pumpe, der også giver mig en pæn rejsning – og det er jo lige som det, man som mand ønsker. Og så er der dette her digitale display, hvor man løbende kan følge med i hvor mange psi, man nu pumper med – og her var det bedst for mig, når psi var et sted mellem 3 – 4.

Under 3, så skete der ikke så meget, over 4, så begyndte det at gøre lidt nas – så et sted der midt imellem var mest passende for mig. Men det er selvfølgelig en smagssag. Minder mig sgu lidt om, når man står på tanken om pumper dækkene på bilen, mens man holder øje med trykket. Lidt underligt, men samtidig også lidt underholdende.

Irriterende er det dog, men det gælder for så vidt alle tre pumper, at penis bare ikke holder stivheden, når man er færdig med at ” vakuum -massere” sit lem. Det er da lidt øv, når den nu lige var så stor og fin.

Så for at få den helt tilbage på ret kurs, vel ude af røret igen, bliver man nødt til at bruge hånden eller lignende – og det lykkedes mig altså ikke hver gang at holde den gående. Men med lidt øvelse, tænker jeg, så er pumpen, vand eller luft, sgu en ret god kickstarter. Både denne og de to andre, jeg nu har testet.

XL Sucker Digital Penispumpe, denne penis-pumpe hedder, er med håndpumpefunktion – og med en simpel knapfunktion til at mindsteundertrykket, når man enten træner sin rejsning eller til slut skal have penis ud i virkeligheden igen.

Helt fin pumpe, jeg ikke vil lægge alt for langt væk.

Pris: 379,00 kroner

Køb din egen pumpe her

————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud