Hjerteformet sexpude til par og sololege

 


af blogger JoanB

Test og anmeldelse af hjerteformet sexpude, positionspude, fra Liberator, der hjælper og støtter i forbindelse med både sexlege og sololege i og uden for sengen.

Hjertepuden har jeg fundet her

Så har jeg fået endnu en af de her smarte og super effektive Liberator sexpositions-puder, en såkaldt sexpude – og denne gang en såkaldt hjerte-kile-pude. Der, naturligvis, er udformet som et hjerte, og som har et mørkerødt og væskeafvisende cover ud over sig.

Men hvad kan man som par så bruge denne her type af pude til?

Sexpude perfekt til doggy-style

Her, hos os, er den indtil videre blevet benyttet som fx en pude til hans knæ, når han fx skal sidde på knæ på gulvet eller lign. Selv er jeg blevet rigtig glad for at benytte hjertepuden i en doggy-stilling. Her er den nemlig rigtig rar at placere oppe under hofterne, når man som kvinde står på alle fire, da den hjælper rigtig godt til både at løfte og støtte bagtil.

Læs også min anmeldelse af Jaz puden her

Effektiv er hjertepuden fra Liberator også, hvis man, som også jeg, har født nogle gange (tre for at være helt korrekt), og hvor man trænger til noget ekstra støtte under maven og underlivet.

Her løfter og støtter puden rigtig godt, da den både er mere fast og stabil, end hvis man fx benytter hovedpuden eller ruller sin dyne sammen under sig.

Se alle de forskellige LIBERATOR puder her

Hjælper ham til en mere dyb penetrering

Derudover er produktet, der som de andre Liberator-puder er specialdesignet og fremstillet til at støtte og hjælpe i forbindelse med forskellige stillinger i og uden for sengen, fx også rigtig god til manden, når hun fx rider ham. Hvor han så kan benytte hjertepuden som god støtte under måsen, så han bliver løftet en lille smule op og på den måde sparer kræfter. Et løft af hans bagdel og bækkenbund, der samtidig giver en mere dyb penetrering af hende.

En stilling, hvor puden her også er mega fed, er min oplevelse, det er, hvor kvinden ligger fladt på maven og har brug for at få løftet måsen lidt. Inden han så ligger sig oven på hende.

Du kan købe din egen hjertepude lige her

Denne position, hvor hun får løftet bagdelen via puden, gør nemlig langt nemmere manden i stand til at komme til og samtidig penetrere hende dybere end ellers.

Og her, som sagt, kommer man som regel ikke specielt langt med en almindelig pude, der hurtigt kommer ud af form og langt fra støtter lige så optimalt.

Nem at manøvre rundt med

Puden her er heller ikke kæmpe stor, så den er ret nem at manøvre rundt med – og er man fx en kvinde, der har lidt flere kilo end de fleste på sidebenene, så kan en god støtte- og positionspude også være til stor hjælp. Fx i forbindelse med at få løfte numsen en smule op i forbindelse med fx missionærstillingen. På den måde har manden noget nemmere ved at penetrere hende – uden at det koster ekstra kræfter for hverken ham eller hende.

De her Liberator puder kan også være en kæmpe hjælp, hvis man ikke længere er helt så smidig og mobil i kroppen, som man var engang – og/eller hvis man fx har problemer med gigt, hvor hjælp og støtte i forskellige positioner kan være nødvendig for at kunne udfolde sig mere frit.

Også her kan hjerte-puden og andre Liberator puder uden tvivl være en kæmpe hjælp.

Se og læs mere om Hjertepuden her

Udstråler mere sødme end sex

Udover at man kan benytte hjerte-puden som en decideret sexpude, der også kan være til hjælp og gavn i forbindelse med sololeg, så kan produktet naturligvis også benyttes som effektiv støtte i nakken, når man ligger og kigger fjernsyn om aftenen. Og skulle man få besøg af fremmede, så udstråler netop denne variant noget mere sødme og nuttethed end decideret sex.

Alle Liberator positionspuder er med betræk, der indvendig er med såkaldt PU-belægning, der hindrer at sved og andre væsker trænger ind i selve puden.

Så der sker altså ikke noget ved, at man for alvor går til stålet sammen, når den ”frække” hjertepude kommer en tur med op i dobbeltsengen.

Efter sex tager man simpelthen bare betrækket af og giver det en tur i vaskemaskinen – ifølge de medfølgende vaskeanvisninger. Emballagen, de her Liberator puder kommer i, er desuden meget smagfulde, krydret med lækre og stilfulde fotos, der giver helhedsindtrykket det ekstra lille positive touch.

Køb jeres egen Hjertepude her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud