Larmende effektiv klitoris stimulator

 


Flickering Intimate Araouser er en ret specielt udseende, højlydt men super effektiv klitoris stimulator, der for mig fungerer bedst med sød musik i ørerne.

Den effektive klitoris stimulator FLIKERING INTIMATE AROUSER er fundet her

Så har jeg igen fået fat i et mega skørt udseende produkt, jeg har fået med hjem fra mit seneste besøg i Jylland hos Maria fra Alor.dk. Vi taler om denne her mega underlige, lyserøde fidus her, der lyder navnet Flickering Intimate Araouser. Der er udstyret med et mundstykke med en lille flap inden i, der benyttes til at stimulere klitoris med. Så vi har altså at gøre med en lidt anderledes form for klitoris stimulator.

Effektiv klitoris vibrator med stort mundstykke

Produktets ret store mundstykke sætter man simpelthen ned over sin klitoris, hvorpå man kan begynde stimuleringen. Med fordel bør man lige sprede de ydre skamlæber en smule, så man bedre kan komme til klitoris. Hvorpå man tænder stimulatoren på tænd/sluk-knappen, ved at holde knappen inde i små tre sekunder – og så kommer chokket. For denne her klitoris stimulator larmer simpelthen af den anden verden. Med en ”slubre-lyd”, der er pisseirriterende.

Men hold nu kæft, hvor er den dog samtidig effektiv.

Larmende effektivt stykke sexlegetøj

Så her står man seriøst over for et dilemma. Men indimellem kan man altså bare ikke få hele pakken. Så her blev jeg nødt til at sige til mig selv: Skidt med larmen/lyden, for her er nemlig et produkt til os kvinder, der seriøst er effektivt i brug. Og så må jeg ellers bare trække dynen hen over underlivet, når jeg benytter Flickering Intimate Araouser. Eller måske dæmpe larmen med noget sød musik eller ørepropper i ørerne imens. Samt sørge for at lege med produktet på et tidspunkt, hvor ungerne ikke er hjemme.

Som når man slipper luften ud af en ballon

Mest af alt, synes jeg, lyder den, når den arbejder, som når man har pustet en ballon op, og så tager fat i mundstykket på ballonen og strækker det ud, hvorpå den laver denne her flabre-lyd, når luften fiser ud igen.

Nå, nok om lyden, man altså godt kan vænne sig til – eller i det mindste dæmpe eller overdøve, for nu til programmerne. Klitoris stimulatoren har nemlig indbygget en række forskellige stimulations programmer, man løbende kan vælge imellem. Helt personligt er jeg dog mest til, at den bare kører/arbejder helt almindeligt – og igen-igen: Produktet virker altså efter hensigten. Den virker endda rigtig godt. Hvorfor det da også var lidt svært for mig IKKE at skrive om det her på bloggen.

Du kan læse meget mere om FLIKERING INTIMATE AROUSER her

Sød, pæn og babylyserød

Af udseende og design er Flickering Intimate Araouser lidt speciel, men samtidig også sød, pæn og babylyserød i farven. Rent faktisk kunne produktet sagtens ligne alt muligt andet end netop et stykke sexlegetøj. Der også har sine fordele ved.

Alt i alt, godt og mindre godt kogt sammen i samme store gryde, så er klitoris stimulatoren Flickering Intimate Araouser ret fed og effektiv i brug. Så produktet får trods sin vildt irriterende lyd min anbefaling med på vejen.

En lille og lærerig sexlegetøjs fortælling

Inden jeg fuldstændig slipper dette her stykke sexlegetøj til os kvinder for denne gang, så får du/I lige en lille og lærerig fortælling fra den dag, hvor jeg fik produktet – en fortælling, vi måske alle kan lære lidt af.

Da jeg sammen med Maria, der står bag Alor.dk, for noget tid siden gik rundt på shoppens lager sammen med hende, viste hun mig pludselig denne her Flickering Intimate Araouser. Og fortalte mig samtidig om en pænt urimelig kunde, der netop havde modtaget en sådan – en kunde, som øjesynlig ikke lige kunne finde ud af at få produktet ladet op og tændt. Hvorpå Maria havde fået sig en kæmpe skideballe over telefonen af den årsag.

Husk altid at læse brugsanvisningen

Hvorpå Maria ude på lageret pænt spurgte mig, om jeg ikke kunne tage en Flickering Intimate Araouser med hjem. Så jeg selv kunne forsøge mig med stimulatoren – for at finde ud af, om jeg ville få lige så svært ved at få sexlegetøjet til at virke, som denne her kunde øjensynlig havde haft.

Jeg dog på ingen måde havde, viste det sig lynhurtigt.

I virkeligheden, er mit bedste gæt, fik denne her kunde problemer med sexlegetøjet på grund af, at hun på forhånd ikke havde sat sig ind i, hvordan stimulatoren nu engang skal tændes, slukkes og i det hele taget benyttes. Man som minimum jo bør gøre med alle nye produkter, hvis man netop ønsker at undgå alt for mange problemer og ærgrelser.

Du kan købe din egen FLIKERING INTIMATE AROUSER her

Fakta om FLIKERING INTIMATE AROUSER

Producent: Calextics

Materiale: silikone

Vibrationer: 10

Genopladelig: ja via medfølgende usb oplader

Vandsikker: Ja

Pris: Virkelig fin pris

Tip: Husk vandbaseret glidecreme.

Fordele: Lækker anderledes stimulation

Længde/størrelse: 14,5 centimeter lang, og 4,5 cm bred.

Ulemper: Støjer mega meget

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud