Par julekalender – Erotisk december eventyr

 

Par julekalder til de kræsne: December er en af de mest stressende måneder for parforholdet. Men heldigvis kan man gøre mange ting for at lægge en dæmper på stressen og de eventuelle konflikter med hinanden.

Par Julekalender fra Sinful er fundet her

Par julekalender krydrer det fælles sexliv

En ting, jeg her og nu ønsker at slå et slag for, handler om at investere i en Premium  par julekalender til par. For at krydre dagene i julemåneden med noget positivt og spændende – henvendt os voksne. Så man som par har noget at se frem til hver dag, helt frem til og med juleaften.

Bare denne her lille halve time hver aften. Måske endda gå lidt tidligere i seng og sammen så åbne dagens låge i den fælles par julekalender. Og så bruge lidt tid på det nye stykke sexlegetøj. Aka erotiske produkt.

Jeg kan slet ikke få armene ned!

I flere år har jeg anmeldt og anbefalet danske Sinfuls to sex julekalender. Og nu, her i 2022, bør man som par virkelig slå til. For endelig er der kommet en lang række nye stykker sexlegetøj i årets erotiske julekalender. Så selv om man også har redet med på den frække julebølge de tidligere år, så bør man af mange årsager også slå til her i 2022.

Selv kan jeg slet ikke få armene ned af begejstring over alle de fede og lækre produkter, der gemmer sig bag årets 24 sorte Sinful låger. Man får simpelthen bare så meget guf, smæk og frække lækkerier for sine penge. Ligesom årets Premium par julekalender selvfølgelig også gemmer på sexlegetøj til både ham og hende, der kan benyttes solo. Sideløbende, naturligvis, med de stykker sexlegetøj, der primært er designet til parbrug.

Par Julekalender fra Sinful kan købes lige her

Par julekalender med stor produkt variation

Et lille fif går på, at man ”snyder lidt”. Ved fx at åbne dagens låge allerede om morgenen, så man har en ide om, hvordan produktet senere på dagen eller ud på aftenen skal benyttes. Og med hensyn til variation, så kommer man mere eller mindre hele sexlegetøjs spektret rundt. Samt får tricket nogle ideer og lyster, der måske kan være lidt svære at tale om sammen.

For nogle par kan det eksempelvis være svært at tale om onani. Dominans af hinanden kan også være et lidt kildent emne. Men når man pludselig sidder med et eller flere stykker sexlegetøj i genren, så er det som regel en hel del nemmere at prikke hul på snakken.

Køb jeres egen Par Julekalender fra Sinful her

Jeg afslører intet…..!

Hvad årets deluxe par julekalender fra Sinful.dk mere specifikt indeholder af spændende ting og sager til krydderi og optimering af det fælles sexliv, det får i ikke fra mig af. Ikke i år! I stedet har jeg bare lyst til at sige – og ikke mindst opfordre til, at i som par kaster jer ud i det 24 lange dages erotiske eventyr sammen. For denne erotiske par julekalender er en sindssyg klog december investering i såvel sexlivet som parforholdet.

Er I helt nye ud i at benytte sexlegetøj, så går min opfordring derimod på at kigge på Sinfuls Original kæreste julekalender. Som du/I får meget mere at vide om her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud