Womanizer PRO40 – kan ikke gøres meget bedre

sponsor1

 


 

Womanizer Pro 40 er fundet her

Womanizer Pro40 er kommet til byen – og så kan det snart ikke gøres meget bedre!

Så fattede skaberne af Womanizer endelig at vi tøser (mig specielt) også sætter pris på at produktet jeg bruger, udstråler en snært at klasse og ikke henleder tankerne tilbage på 90ernes bling dildoer. Samtidig har manden min, “den tyveknægt”, fundet ud af, at han dæleme også kan blive stimuleret af en Womanizer. Og bedst, som han siger, er det, når jeg benyttet produktet på ham. Men meget mere om dette lidt længere nede i indlægget. Nu først et lille tilbageblik.

Womanizer Pro40 – et givende bekendtskab

For snart to år siden dukkede den første Womanizer op på det erotiske marked. Og det skulle vise sig at blive en gigant succes. En helt ny teknologi, som mere eller mindre garanterede os kvinder en klit orgasme. Mit første møde med Womanizer var også fyldt med uhhh og åhhhh. Og en hurtig test samme dag, sendte mig direkte over i YES gruppen.

Mit problem var blot, at Womanizeren var ualmindelig grim. Plastik, plastik og atter plastik. Forsøgt pyntet med glitter og Swarowski sten. Men den åd vi alle sammen, for produktet virkede jo.

Så kom toeren sidste år. Men efter min bog, stadig for pyntet og for plastikagtig, men til gengæld var funktionen i selve puste/suge effekten meget forbedret. Hastigheden kunne sættes helt i bund og mundstykket kom nu i en ekstra stor størrelse, som for mit vedkommende var prikken over i’et.

Meeeeen, prisen blev desværre også skruet helt i vejret. Og det var nok urimeligt. Men måske er det lige netop denne fejltagelse, som nu gør det muligt for flere kvinder at opleve det fantastiske bekendtskab med Womanizer PRO40.

Womanizer Pro 40 kan købes her

Prisen er næsten halveret!!!!!!!!

Det nye design er så meget mere i skabet end de andre to nogensinde har været, men med samme kraftige suge/puste teknologi som to-eren. Stadig et ekstra stort mundstykke til dem af os, der foretrækker den. Nu er Womanizer PRO40 også 100 % vandtæt. Måske har de sparet lidt på emballagen, men den er stadig pæn og sober.

Knapperne er flyttet om på undersiden i stedet for på oversiden af skaftet, som gør det nemmere at styre Womanizer PRO40

Som det nok fremgår ret tydeligt af ovenstående, er jeg kulleret med den ny Womanizer PRO40. Jeg elsker at designet nu er kommet med, og at jeg har et produkt, som i den grad kan give mig det, jeg stiler efter. Nemlig en skøn og naturlig forløsning, orgasme, om du vil. Men ofte er der brug for at vores mest følsomme områder ikke bliver tæsket igennem i jagten på orgasmen, klimaxet, eller hvad vi vælger at kalde det.

Men at stimulationen er så nænsom at man kan mærke hele processen inden, op til og under forløsningen. At jeg ikke behøver at stoppe brat, men kan lade Womanizers nænsomme bevægelser følge min nydelse til dørs.

womanizer-pro40-2Sådan bruger du Womanizer Pro40

Womanizer PRO40 er IKKE en vibrator. Men et produkt som benytter en form for puste/suge teknologi. Det er en god ide at benytte en god vandbaseret glide creme, som påsmøres ydre og indre labia omkring klitoris området. Dette gør at kontakten med Womanizer PRO40 bliver intensiveret. Derefter placerer du mundstykket på Womanizer PRO40 omkring din klitoris, således at hullet i mundstykket sådan nærmes indhyller klitoris. Uden direkte at trykke/presse .

Og så skal der er ellers bare tændes på knappen tættest på mundstykket. Knappen holdes inde få sekunder.

Womanizer PRO40 starter på laveset niveau hver gang. Den har 10 styrker.

Womanizer Pro 40 kan købes her

Less is more

Nu er det så om at finde den styrke, som passer, og det er her at ”less is more” (mindre er bedre).

Jeg kan anbefale at starte på laveste niveau og lade styrken blive der et minuts tid eller længere, mest for at lære Womanizer PRO40 at kende. For hvor meget kan jeg bevæge mig? kan jeg bruge den sammen med en mand under samleje? Og hvordan??

Når tilliden er der, kan man gå på opdagelse i de forskellige styrker og finde lige den, som virker for en.

Men når det så er sagt, er det laveste niveau absolut der, man skal være til sidst. Det er det der gør, at du mærker forløsningen ned til mindste detalje.

Surprice – Han kan også bruge Womanizer

Når det kommer til Womanizer Pro40, så er det som regel det produkt, jeg pt. som oftest selv bruger. Fordi Pro40 simpelthen er mest orgasmesikker. I hvert fald for mig.

Men nu har min mand også fået øjnene op for produktet – til stimulation af glans. Lige som mænd kan benytte en vibrator til at stimulere penishovedet med. Og specielt godt er det, skulle jeg hilse og sige, hvis penishovedet først smøres med glidecreme.

Men at nuppe Womanizeren og bruge den på sig selv, er ikke for tøsedrenge. Forstået på den måde, at stimulationen med Pro40 hurtigt kan “blive for meget”. Så ekstremt meget kilder, pirrer og stimulerer suge-puste-stimulatoren, fortæller Manden. Specielt hvis den placeres på toppen af penishovedet. Så kan stimulationen nemlig mærkes hele vejen ned igennem penis.

Endnu har han dog ikke opnået forløsning med produktet, og det kommer måske heller aldrig til at ske, da han er ret hårdhudet i den boldgade. Men hvor en almindelige vibrator til denne form for stimulation ikke rigtig siger ham noget, så er han blevet ret vild med Womanizer pro40. Som et ekstra og alternativt krydderi. Og mandens bud går umiddelbart på, at ikke så få mænd, hvis de altså får lov til at låne af konen, kan opnå forløsning via en Womanizer.

Womanizer PRO40, XL er min favorit

Womanizer PRO40 er lavet af hård ABS plast, med en lidt fløjlsagtig overflade. Mundstykkerne, der medfølger to, en standard og en XL. XL er min absolutte favorit. Og de er lavet af silikone og er kropsvenlige.

Womanizer er genopladelig. Oplades via usb oplader som medfølger, samt stik til væggen.

Emballagen er simpel og meget sober.

Womanizer PRO40 kan købes hos her

Fakta om Womanizer PRO40

Producent: Womanizer

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plast

Antal styrker: 10

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Super pris, Fra 1699,- for den tidligere Womanizer til 799,- for Womanizer PRO40. Meget kvalitet.

Fordele: Meget nem at bruge, mest garanti for pengene, lækker stimulation.

Ulemper: Ingen, absolut ingen.

Hvem kan få glæde af Womanizer PRO40?

Alle Kvinder. Og skal du vælge et produkt, er Womanizer PRO40 et meget sikkert valg.

 

 

2 tanker om “Womanizer PRO40 – kan ikke gøres meget bedre

 • oktober 19, 2016 at 12:18 pm
  Permalink

  Tak for anmeldelsen, men hvilken er så at foretrække womanizer pro40 eller satisfyer pro 2? Ser ret ens ud

  Svar
  • oktober 24, 2016 at 3:16 pm
   Permalink

   Ja, de ser ens ud, men er det ikke. Satisfyeren larmer en del, og kan desuden ikke sættes langt nok ned i styrker efter min mening. Absolut womanizeren 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud