Bedste masturbator – til min udsøgte fornøjelse

 sponsor1

15660_-_tenga_flip_zero_onaniprodukt_0415660_-_tenga_flip_zero_onaniprodukt_03

Update efteråret 2017: Senest oplevede jeg (Joan) på EroFame 2017 en opdatering af den pt. bedste maturbator, mener manden min – den seneste udgave at Fliphole fra Tenga er nu med vibrationer. Herunder følger Mandens ord om det japanske onaniprodukt til mænd.

 

Selv om jeg er så heldig at have en lækker og dejlig partner, synes jeg da selv, så skal det søreme ikke afholde mig fra også at gå solo. Bare engang imellem. Og nej, heller ikke her benytter jeg et stykke sexlegetøj hver gang. Det kommer fuldstændig an på situationen og lysten. Sexlegetøj, når man er i par, bør bruges som krydderi – ikke som et absolut must!

Bedste Masturbator fra japanske Tenga

Tenga Flip Zero kan købes her

Skal jeg dog endelig vælge et onaniprodukt, så kan mit valg meget vel falde på Tenga Flip Hole – eller dens helt nye og opdaterede efterfølger, Tenga Flip Zero. Som Joan første gang blev introduceret for i forbindelse med den årlige (efteråret 2016) sexlegetøjsmesse i Hannover i Tyskland

[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/2e4Vo79″ standard=”https://www.youtube.com/v/dMSlBc7ncTQ?fs=1″ vars=”ytid=dMSlBc7ncTQ&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3568″ /]

Atter et nyt produkt fra den japanske producent af mandelegetøj, jeg kort tid efter selv fik et eksemplar af, og som jeg som udgangspunkt kun har godt og positivt at sige om. Målt op imod lignende produkter i samme kategori.

At jeg synes så godt om de to japanske produkter, handler ikke kun om effektivitet. At produkterne er fornøjelige at benytte. De to gange Flip stinker heller ikke langt væk af sexlegetøj. En del produkter til specielt mænd gør. Tangas produkter er visuelt ret sobre og lødige og ligner ikke, hvad produkterne reelt er. Der helt generelt tiltaler mig.

Tenga Fliphole Zero, japansk mandelegetøj

Hvis du som mand har et blot mindre kendskab til mere moderne onaniprodukter henvendt os legeglade mænd, så vil du sikkert også kunne nikke genkendende til navnet Tenga. Et mærke, som i løbet af ganske få år har evnet at placere sig på toppen af ranglisten over mandelegetøj – og hvor de to Fliphole produkter, oplevet med min krop, er toppen af poppen.

Og selv om onanilegetøjet ved første øjekast ser pænt avanceret og måske også en smule skræmmende ud, så lad dig ikke afskrække. Produktet er nemlig ganske simpelt at benytte.

Selv jeg, der sagtens kan være lidt af en klumregøj, specielt når ting bliver lidt mere tekniske, evnede i første hug at benytte dette stykke sexlegetøj – og endda med stor fornøjelse.

Rent faktisk er det nemmere at ramme plet i en Fliphole, end det ofte er med en kvinde – dog uden at drage yderligere sammenligninger på det felt.

For naturligvis, fristes jeg atter til at pointere, så kan intet onaniprodukt 100 procent sidestilles med at være seksuelt sammen med en person af kød og blod og lyst og temperament. Men hvorfor dog også sidestille de to vidt forskellige oplevelser? Gør dem hellere unikke hver for sig.15660_-_tenga_flip_zero_onaniprodukt_01

Blødt og legevenligt onanirør

Helt simpelt forklaret, så er den nye Tenga Flip Zero, nøjagtig som forgængeren, et såkaldt onanirør. Som jeg gerne benytter igen og igen. Et super blødt og legevenligt stykke sexlegetøj, hvor rørets indvendige gummimønster pirrer og stimulerer i forbindelse med penetration.

Her vil jeg dog klart anbefale, som med alle andre typer af legerør til os mænd, at Flip-produkterne først tages i anvendelse, efter at været blevet smurt godt og grundigt med en god glidecreme.

Der medfølger prøver på glidecremer, når man køber produktet. For uden glidecreme er oplevelsen meget mindre tilfredsstillende. Husk desuden altid at benytte en vandbaseret en af slagsen. En glidecreme af silikone vil interagere med produktet og risikere at ødelægge det.

En ny teknologi med et låsehængsel indvendig i røret sikrer desuden, at væsker ikke siver ud under brug. Og når du med fingrene trykker på rørets fleksible sider, så presser du luften ud af Tenga Flip Zero og opnår dermed oplevelsen af et blowjob.

Har du en partner ved din side, når du leger, så involver dog hende eller ham i legen – jeg involverer selv meget gerne Joan. For kombinationen af at kunne læne sig tilbage og udelukkende modtage, mens hun bruger røret på mig, er bare så ekstra fed og givende. Det virker i hvert fald for mig, endda i den helt store stil.

Tenga Flip Zero kan købes her

14 centimeter dyb

Udvendig er Zero 17 centimeter lang, mens dybden af Flip-røret er 14 centimeter. Der meget godt matcher dybden på kvindens skede. Under legen med produktet tilpasser det indvendige sig ens penis, nøjagtig som en skade gør. Og så er indgangspartiet, der har en diameter på to centimeter og kan strækkes, designet til alle tykkelser.

En stor fordel ved version to i forhold til den første version er desuden, at Zero-versionen efter brug kan åbnes/splittes op på midten. Så det er super nemt at rengøre sin Fliphole helt ned i mindste gummidetalje. Som oven i hatten gør, at produktet holder længere.

Selve onanirøret er produceret i ekstra blød silikone, der smurt godt og grundigt med et smøremiddel fremkalder en meget ægte følelse.

Etui til opbevaring medfølger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud