Bedste sexlegetøj mænd – Tenga Spinner


af blogger JoanB

Masturbations produktet Spinner fra japanske Tanga er et helt nyt onani produkt til mænd, jeg vil tillade mig at vurdere og kåre til det hidtil bedste sexlegetøj mænd – uden vibrationer.

Jeg har fundet min TENGA SPINNER HEXA her

Bedste sexlegetøj mænd

Heldigvis sker der konstant en nyudvikling af sexlegetøj til både kvinder, mænd og par – og nu er verdens førende producent af sexlegetøj til mænd, japanske Tenga, netop kommet på markedet med et helt nyt og vibrationsfrit produkt.

Nemlig Tenga Spinner, der fungerer som et såkaldt onani-sleeve, der er blevet krydret med en indvendig og spiralformet fjeder, der gør en ret så væsentlig forskel. På den positive måde.

For når man benytter Tenga Spinner på sig selv, så ”spinner” fjederen omkring penishovedet og skaftet, der fremkalder en super pirrende og stimulerende form for onani.

Alle mænd kan have fornøjelse af Spinner

Uanset om ens penis er kort eller lang, tyk eller tynd, så er Tenga Spinner helt klarft sagen, er min personlige vurdering. Og da produktet er helt uden elektronik og vibrationer og fungerer via en meget blid form for håndkraft, så kan vi alle være med – og vi alle kan få lige stor fornøjelse ud af onani produktet.

Men hvor andre former for onani-sleeves som regel opereres ved, at man holder og klemmer om det bløde og super fleksible silikone-rør, så får du klart mest ud af Spinner ved med et par fingre at holde op i tutten/toppen af produktet, når du benytter denne masturbator.

Du kan købe din egen TENGA SPINNER HEXA her

Først erektion, så leg med Tenga Spinner

Det helt nye og ret så revolutionerende produkt, minder mest af alt om et ekstra tykt kondom, men skal altså ikke benyttes som et sådant – altså i forbindelse med penetrerende sex.

En anden slående lighed med et kondom er dog også, at Tenga Spinner, finder man ret hurtigt ud af, helst først skal påføres og benyttes, når penis er helt stiv. Det gør det i hvert fald noget nemmere at arbejde med.

Samtidig skal man sørge for – igen som med et kondom, at det er tømt for luft, inden man begynder at masturbere sig selv med det. For silikone-sleevet med den indkapslede spinner-fjeder kan nemlig ikke mærkes lige så intenst, hvis der er luft i røret – bogstaveligt talt.

Læs mere om TENGA SPINNER HEXA her

Forsigtig og pirrende masturbation

Inden man dog kommer så langt i processen, så skal der glidecreme til. For uden godt med smørelse, naturligvis indvendig i røret, der får produktet til at glide og spinne helt gnidningsfrit, så får man intet ud af legen med dette – det bedste sexlegetøj til os mænd.

Når penis er godt stiv, så på med Spinner og fat om tutten med fingrene, hvorpå du kan påbegynde stimulationen og onanien af dig selv – og du får klart mest fornøjelse ud af det, hvis det bliver gjort stille og roligt. Hvis du lige så langsomt lader Tenga Spinner pirre og tirre din penis. Frem for at forcere onanien, der helt klart nedsætter stimulationen af såvel glans, altså penishovedet, som den del af skaftet, du nu masturberer.

Blid, mellem, kraftig

Ikke to mænd er helt ens. Heller ikke når det kommer til hvor lidt eller hvor meget stimulation af penis, der skal til, for at onanien opleves mest optimalt. Derfor har Tenga også klogeligt udviklet tre forskellige typer af Spinner, hvor undertegnede indtil videre har testet produktet i midten.

Der går under produktnavnet Hexa 02, og som formentlig er den Spinner, de fleste mænd vil få størst glæde ud af.

Produktet med den blideste stimulation hedder TENGA Spinner Tetra  Nummer to er, som sagt, TENGA Spinner Hexa , mens den kraftigste/”vildeste” er TENGA Spinner Shell

Hvilken af disse tre, der passer dig bedst, har du forhåbentlig selv en god ide om.  Ellers gå efter, hvad du har erfaring med fra andre former for onani med og uden sexlegetøj. Skal der pænt meget til, for at du kan komme, så gå efter Hexa eller Shell, mens Tetra er til dig, der forholdsvist nemt kommer i mål.

Skulle du stadig være i tvivl, så er dit nye bedste stykke sexlegetøj heldigvis ikke dyrere, end at du kan anskaffe dig to af varianterne til et godt stykke under 500 kroner. Så er der også lidt at vælge imellem og eksperimentere med.

Få din partner til at benytter sexlegetøjet på dig

Et sidste godt råd herfra går på – hvis du altså vel og mærke er i forhold, at få din partner til at benytte Spinner-produktet på dig. For at kunne læne sig tilbage i dynerne og bare modtage og nyde behandlingen, er en super fantastisk oplevelse. Der i høj grad også kan fungere som forspil til meget mere.

SPINNER HEXA kan købes her

Fakta om Spinner Hexa

Producent: Tenga

Materiale: Plastikbeholder og silikone sleeve

Stimulering:  Via indvendige spiral

Antal programmer: Ingen

Vandsikker: Ja

Pris: Vildt god

Fordele: Handicap venlig, God pirring og stimulering, husk at benytte glidecreme (og kun vandbaseret)

Ulemper: Ingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud