Spinner Shell – Bedste Onaniprodukt Mænd


Jeg var pænt begejstret for den nye Spinner Hexa, men er blevet endnu mere begejstret for den endnu mere pirrende og stramme Spinner Shell fra japanske Tenga. Jeg derfor nu kårer til pt. bedste onaniprodukt mænd – oplevet med min krop.

Manden har fundet sin SPINNER SHELL her

Den verdenskendte producent af snart mange typer af sexlegetøj til mænd, Tenga, har gjort det igen med ”de tre frække brødre”: Tetra, Hexa og Shell – der er et og samme type af helt nye onaniprodukt aka masturbator til os mænd. Men hvor der er lidt forskel på, hvor meget produktet/den håndholdte masturbator under brugen strammer/pirrer penishovedet og skaftet.

Tetra er den mest blide af de tre varianter, så kommer Hexa (jeg for noget tid siden testede og her på bloggen anmeldte), mens Shell, jeg nu også har fået afprøvet, er den af de tre Spinner-varianter. Der samtidig har den mest intense og stimulerende struktur – og som altså også er den, der passer mig bedst.

Se alle tre TENGA SPINNER lige her

Bedste onaniprodukt mænd – direkte fra Japan

Tenga, der er en japansk storproducent af sexlegetøj til primært mænd, har i en snart en årrække været førende på verdensmarkedet. Og nu hvor de tre gange Spinners er havnet på hylderne, så står den fremsynede og innovative producent stærkere end nogensinde – er mit bedste bud.

Tetra, Hexa og Shell er en nytænkning af det gammeldags såkaldt onani-sleev, hvor højre eller venstrehånden kommer i aktion. Hvis man da ikke bruger begge hænder på samme tid – eller, som klart kan anbefales, at hende derhjemme benytter Spinner på en. Der er som bekendt noget helt særligt over bare at kunne læne sig tilbage og modtage.

SPINNER SHELL kan købes lige her

Japansk fjeder-onani

Men hvor man med et mere almindeligt masturbations-sleeve bruger hele hånden til at holde og presse om sexlegetøj i forbindelse med sin onani, så masturberer man sig selv med Spinner Shell ved udelukkende at holde i toppen/tutten af produktet. Hvorpå Shell, Hexa og Tetra så klarer resten helt selv – og hvor (der er nok så vigtigt og væsentligt) en indlejret og super fleksibel fjeder i silikoneproduktet sørger for pirringen og stimuleringen af penis. Herunder ikke mindst penishovedet – og ja, det skal dæleme prøves.

Husk nu godt med glidecreme

For at de tre gange Spinner masturbatorer skal kunne arbejde fuldstændig gnidningsfrit og give en den bedste og mest lækre form for onani af ikke mindst glans, så kræver det en god gang vandbaseret glidecreme som smøring. Og brug altid vandbaseret, når produktet er lavet af silikone/gummi, husk det. Ellers risikerer du nemlig bare at ødelægge dit sexlegetøj.

Læs anmeldelse af Spinner Hexa her

Og hvordan føles og opleves brugen af en Spinner så?? Ja, hvordan forklarer man til en, der aldrig har smagt jordbær, hvad jordbær smager af??

Helt ærligt, så skal Spinner fra Tenga opleves på egen krop – eller nok rettere på egen penis, herunder ikke mindst eget penishoved. For det er klart her, at Tetra, Hexa og Shell gør det bedste, mest stimulerende og orgasme-forløsende masturbations-arbejde.

Vælg Hexa eller Shell

At jeg helt personlig får mest fornøjelse og stimulation ud af at benytte Shell frem for de lidt blidere Tetra og Hexa, handler primært om, at der generelt skal ret meget til for at få mig helt i mål. Er du typen, hvor der næsten ingen pirring skal til, inden du kommer, så gå efter Tetra – ellers bør du enten vælge Hexa eller Shell. Lige som det altid er en rigtig god at læse lidt mere om produktet hos den shop med sexlegetøj, du nu engang handler dine produkter hos.

Alt i alt kan jeg dog kun sige og endnu engang slå fast, at Spinner fra Tenga er alle pengene værd – og samtidig er det stykke onaniprodukt/masturbator til manden (uden vibrationer), der pt. er bedst på markedet.

Køb din egen SPINNER SHELL her

Punktum slut!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud